Mamici de septembrie-octombrie 2004 (31)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elena_oona spune:

georgiana sie u am tensiunea mica.Am fost chiar vineri la doctor si am avut 10 cu 7.Pe mine ma tot doare in partea dreapta ca se tot impinge bebica mea chiar sub coastele mele.
cybipEu zic sa nu-ti faci griji,bebe al tau inca mai are timp sa creasca.Si incearca sa consulti alti medici.La mine e invers.am slabit la fata,la maini,pe picioare si m-am ingrasat doar 7 kg pana acum.Si nu o sa-ti vina sa crezi,fetita mea are acum la 7 luni jumate 2,4 kg.mi-e frica ca o sa ajunga la 4 kg si cum o sa nasc.Doctorul mi-a spus ca e grasuta pentru perioada aceasta.si toti cand ma vad asa de slaba,ca doar burta e de mine,zic ca o sa am un copil mic,ei nu stiu ca am o bebica grasuna(dar nici nu le zic,ii las sa barfeasca,si la urma sa ramana toti cu gura cascata)

Si noi am cumparat cam tot,mai am produsele pt igiena si cateva prosopele.Nu stiti produsele din gama jhonson's sunt bune??Voi din ce gama a-ti cumparat sau folosit??
Fetelor ce stiti,cand ai fetita nasti mai repede dacat iti este dpn-ul??Sau oricum nasti mai repede.!?
Voi aveti probleme cu somnul??Eu nu dorm toata noaptea,ma tot sucesc si ma invart,si se mai misca si bebika mea si incep sa vorbesc cu ea si sotul se inerveaza ca vrea sa doarma,sau ba se mai trezeste si el si-mi face masaj pe burtica si dupaia mai trecem si la....si ui asa....astept sa treaca timpul astasa nasc , ca nu mai am rabdare.
hai ca m-am cam lungit.va pupic

Elena&baby girl(DPN 24oct.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Garofitza spune:

Elena (oona) eu am tensiune mare, dar numai cand sunt la cabinetul medical. Si oscileaza apoi, scade de la 16 cu 8, la 12 cu 2. Mi-am cumparat si-un aparat, si-mi masor tensiunea zilnic. Din cauza asta de mai mult de o luna si ceva, in fiecare saptamana, doctorul monitorizeaza pe bebe. Imi face o ecografie scurta, in care imi masoara nivelul lichidului amniotic, apoi imi pun 2 monitoare pe burta, unul pentru contractii si celalalt sa-i asculte inimiora bbeului. Sunt in 34 de saptamani, si am stabilit data cezarianei, pe 15 octombrie. Am pregatit totul, nu mi-am adus in casa patutul, poate pe la sfarsitul saptamanii viitoare. Fi-miu si sotul meu, d-abia mai au rabdare si asteapta pe bebe 2, care inca nu are nume.
Ca si Georgiana(david) nu am probleme cu umflatul mainilor sau picioarelor. Imi amintesc ca la prima sarcina aveam niste glezne butuci, de data asta nu-s umflate. In schimb, aseara pentru prima data pe toata perioada sarcinii, mi-au amortit mainile amandoua de la umeri in jos. Nu am dormit mai toata noaptea si din ora in ora poate ma trezeam, ma duceam pe fotoliu, cateva minute sa ma dezmortesc, ca apoi sa ma culc si sa o iau de la capat. Ma gandesc, daca o sa ma tina asa pana nasc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mada spune:

Neata burtici!
Azi nu ma simt prea bine ma doare burtica si spatele, sper ca nu nasc azi. Azi noapte m-am tot trezit din somn, nu am dormit bine deloc.
Sunt tare bucuroasa, am aflat ieri ca prietena mea cea mai buna este insarcinata!
Azi as mai avea de umblat prin oras nu stiu daca ma simt in stare, oi mai vedea.
Daniela si eu am 2 degete de la mana stanga amortite de vreo saptamana, nu le bag in seama probabil ca bebe sta pe un nerv ceva.

Mi-am pus poze noi in album , 36 de spatamani se numeste albumul, s-ar putea sa nu le vedeti decat daca dati click in stanga paginii pe NEWEST nu NORMAL. Numai asa am reusit eu sa le fac.

Va rog spuneti-mi si mie daca le puteti vedea.
Ma duc sa stau un pic in pat
Va pup

Mada,un om. Cu frica lui Dumnezeu si Ilinca Teodora de 36
sapt
http://community.webshots.com/user/madaspa
spit.Giulesti, dr Riga Bogdan
DPN 1 oct

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorena_andreianu spune:

Pupici fetele cu burtici (sau fara).

Noapte agitata pentru noi. Bebe s-a trezit la 3.30 si mi s-a facut foame. Apoi la 6... Cald si cred ca a fost si un tantar

Parca nu-mi mai gasesc locul... pe orice parte as sta parca amortesc (ca tot m-am laudat eu ca nu prea am probleme cu asta)

Eu am tensiunea in general 11/6 numai ultima data la control am avut-o 12/6... Dr mi-a zis ca e bine... adevarul e ca nici nu ma pricep...

Mada, eu ti-am vazut pozele si nu a trebuit sa dau click pe nimic... Frumoasa burtica mai ai si tu!

Mi-am pus si eu ieri o poza cu burtica recenta in albumul DC.

Va pupacim.

si bb Radu (DPN 20 oct.) - Centre Hospitalier de Saint-Cloud

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cybip spune:

Buna mamici!
Multumesc elena_oona pentru sfat.Ma gandesc totusi ca la o ecografie de genul asta doctorii specialisti pot vedea daca sunt sau nu probleme, dar mai stii?Cu Dumnezeu inainte, mai am putin pana nasc, sunt deja in saptamana 33 (si 4 zile). Eu cred ca tu si bebe sunteti foarte bine asa, daca mi-aduc eu bine aminte am citit mesajul Erykai, al carei bebita avea tot 2.700 kg la 29 de saptamani si in final a nascut un bebe de 4 kg sanatos, grasut si fara probleme.
Ce bine de tine ca esti slabuta...si ca nu vei avea probleme cu kilogramele astea nesuferite dupa ce nasti! Eu am pus pana acum 18 kg dar in zona picioarelor si a "dosului"- cum e mai grav-fata imi este la fel ca inainte dar burta este tot micuta!
Va pup pe toate si va doresc santatate la bebici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cybip spune:

Scuze elena_oona, mesajul de care iti vorbeam era scris de mamaleone si fetita a avut la nastere 4.100 kg si 54 cm...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorena_andreianu spune:

Cybip, la mine la eco de 33 de saptamani, bebe avea 1,900 kg (+/- de rigoare de 300 gr)... plus ca m-a mai speriat ca are si capul mic...

Sanatosi sa fie!

si bb Radu (DPN 20 oct.) - Centre Hospitalier de Saint-Cloud

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raisa spune:

Salutari la toata lumea, bebe al meu nu se hotaraste sa vina, asa ca dupa amiaza o sunam pe dok sa vedem cand este de garda sa ne aduca si pe noi pe lume. E cam ciudat asa, sa se nasca bebele in functie de programul cuiva, dar asta este.Poate se hotaraste sa vina singur pina in ziua programata, ca asa le mai vine lor..... se tin de sotii.
Eu de citit va citesc, de scris n-am mai scris ca sunt tare suparta. Prietena fratelui meu are TBC.M-a distrus vestea, plus ca mi-e frica si pentru el, cu toate ca acum 2 saptamini si-a facut radiografie ptr angajare si era perfect sanatos. E o situatie cumplita, pentru ca in afara de el, ea nu prea are pe nimeni, provine dintr-o familie saraca si inconstienta pe care o tine ea in spate. Ai mei parinti sunt distrusi, ei au muncit toata viata sa avem tot ce si-ar putea dori un copil, si de cativa ani isi vad fiul traind dramele altei familii.La el nu stiu unde incepe dragostea sau mila, sau loialitatea. Cred ca nu era cazul sa va spun toate astea dar simt nevoia sa ma descarc.
Pling, si nu ma pot abtine, si nu stiu exact de ce ....
Va tin la curent cu ce zice doctorita, imediat dupa ce vorbesc cu ea.
si bebe lenes

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danina spune:

Buna
Vad ca bebeii sunt bine kg au ceva, acum ne pregatim sa mergem sa vedem si noi cate kg avem, daca suntem ok si vom dezbate cu doctorul subiectul nasterii, in functie de . Probabil bb s-a intors pt ca de cateva zile ma loveste in ficat si splina de nu mai pot deloc sa dorm a devenit un lux sa atipesc cateva ore.
Raisa imi pare rau pt fratele tau si pt prietene nu este deloc usor sa descoperi ca esti bolnav sincer regret.
La capitolul tensiune desi am 10 cu 7 sau uneori am avut si 13 cu 7 doctorul nu mi-a zis nimic e de rau daca e asa?
Acum trebuie sa ma pregatesc pt mers la dr. revin cu informatii proaspete.
Va tuc

Danina si 33 sapt.
Dr Radu Vladareanu - Sp. Elias

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cybip spune:

lorena_andreianu si mie mi-au spus la fel, capul este prea micut-cam pentru sapataman 27...doctorii au zis ca asta ar insemna ca nu ajunge sange suficient la bebe, dar au verificat si e in regula. Sunt si eu speriata, ma gandesc sa nu cumva sa fie vreo anomalie si ei sa nu o vada, in orice caz, nu stiu ce ar putea sa-mi faca. M-am programat la doctor pe 18 septembrie, mai devreme nu am cum, asa ca pana atunci stau cu grija...
Raisa, ce veste, iti tin pumnii pentru fratele tau, sa fie sanatos. Nu mai plange, fa-o pentru bebita al tau, pentru ca si el sufera odata cu tine... Cat despre nasterea comorii tale eu zic ca o sa fie bine chiar daca trebuie sa astepti dupa doctorita pana intra de garda, stiu, suna ciudat si pentru mine, insa nu intra in panica, Dumnezeu are grija de toate. Multa bafta si nastere cat mai usoara.
Sanatate la bebelusi si la mamici!

Mergi la inceput