Sindromul de hipercoagulabilitate (4)
Raspunsuri - Pagina 4
Aurasa spune:
Dna Dr. Uscatescu a zis ca revine dupa 25 septembrie. Eu trebuie sa merg la al 3-lea control pe 27 septembrie. Am inteles ca dupa 1 octombrie va fi din nou plecata, dar nu stiu pentru cat timp.
Hermis spune:
Buna Tia,
In august, dr Uscatescu mi-a indicat sa revin pentru analize in 6 oct - ma gandesc ca nu doar ca sa revad Fundeni-ul ci si ca o sa o gasesc. Eventual poti sa suni sa intrebi: 021.2402021/ int 2258
Toate cele bune,
H
corail spune:
kita,
ti-am mai scris un PM.Anunta-ma daca l-ai primit, daca nu scrie-mi adresa ta de mail si o sa iti scriu direct!
Multumesc!
corail
AdrianM spune:
Buna fetelor,
spuneti-mi si mie mai multe despre "hipercoagulabilitate". Ce analize trebuie sa fac si unde? Cum imi poate influenta sarcina?
Multumesc
monu spune:
se fac analize la fundeni. in cazul unei persoane cu asa ceva rezultatul este: sarcina oprita in evolutie. mai multe detalii despre sindrom gasesti in cap anterioare.cred ca la prima pagina exista niste link-uri
monu
monip spune:
Salutari Adriana!
In general trimiterile la analize referitoare la acest sindrom se dau in urma producerii unui eveniment gen tromboflebita, avort spontan,etc. Daca n-ai avut parte de asa ceva, eu zic ca nu are rost sa te agiti.
Tia spune:
quote:
Originally posted by AdrianM
Buna fetelor,
spuneti-mi si mie mai multe despre "hipercoagulabilitate". Ce analize trebuie sa fac si unde? Cum imi poate influenta sarcina?
Multumesc
Asa cum au spus si fetele, poti merge pe link-urile de pe prima pagina, vei gasi multe informatii despre acest sindrom.
Pentru teste, ai nevoie de recomandare de la medicul de familie sau de la dr. ginecolog. Problema este ca aceste teste se recomanda dupa 2-3 sarcini oprite in evolutie, nu sunt asa "saritori" in cazul in care s-a intamplat o singura data, spun ca se poate sa fi fost un defect genetic si atat. Cu alte cuvinte trebuie sa fii destul de "convingatoare" atunci cand mergi dupa recomandare.
kita spune:
Tia, dr. Uscatescu poate fi sigur gasita la Fundeni pana pe 15 Octombrie , azi dimineata am aflat.
Kita (Alina)