Sindromul de hipercoagulabilitate (4)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tia spune:

quote:
Originally posted by Sorina7

Buna fetelor !

va rog frumos sa imi spuneti valorile de referinta pentru TQ (11-13)si TH (60-120) (Quick si Howell parca) la Medsana

Multumesc !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zadi spune:

Buna fetelor,

Din nou nume noi la noi pe forum - nu e bine.

Eu nu v-am mai scris caci am intrat in prenatal si acasa am dial-up si un computer caruia trebuie sa ii fac un up-grade.
Noi ne simtim super bine. Analizele au iesit bine si la Fundeni si la echo. si la Badiu. Am ramas cu 40 mg Clexane, Thromboass de 50 mg de trei ori pe saptamana, in fiecare zi Sorbifer cate o tableta si de doua ori pe zi magneziu efervescent.

Sa mai repet dar fara sa deranjez pe cineva - nu va mai chinuiti atat cu analizele la toti medicii posibili si la nu stiu cate spitale. Un lucru e cert: aceasta boala o data declansata ramane sub supraveghere toata viata. Si ca vreti si ca nu tot la Fundeni este cel mai bine sa faceti analizele. Nu se fac antigoagulante injectabil toata viata ci doar pe perioada sarcinii si alaptarii - FARA A-L AFECTA PE BEBE asat cu siguranta !!!!!!!! - dupa care la unele dintre noi se prescrie anticoagulant oral (Sintrom sau Thrombostop)sau aspirina (Aspenter sau Thromboass).
La coagulare va trebui sa mergem regulat asta daca tinem la viata noastra si ne pasa si de familie.

Fiti fericite ca acum se poate ca o sarcina cu o asemenea problema sa ajunga la final si inca unul fericit. Aveti incredere in medicii vostrii si totul va fi bine.
Eu nu mai credeam ca voi avea vreodata un bebe si iacata ca mai am un pic si il voi avea.

Va pup si aveti incredere in voi si fiti curajoase (nimic nu poate invinge forta unei mame).

Cu mult drag, Dana

Zadi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sorina7 spune:

Multumesc Tia !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruprich spune:

Imi raspunde si mie cineva??????????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

nu te supara dar este o intrebare dificila fara sa stim rezultatul unor investigatii. pot sa iti spun din experienta mea ca in momentul in care imi apareau petele maronii bb era deja oprit din evolutie.
monu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kita spune:

Ruprich lasa-l pe dr. Badiu sa-si faca treaba, ca o face cum trebuie. Si la mine s-a intamplat acelasi lucru si am luat utrogestan cam 4 pe zi pana prin saptamana 12 cred (am inceput in saptamana 5)si deja incepusem injectiile cu Clexane (prima a fost in ziua 30 de la UM), si uite ca acum termin saptamana 23 si suntem bine.
Kita si samburas

Mergi la inceput

Multumesc pentru raspunsuri.
Mie imi este teama de aceste sangerari, deoarece si la celelalte sarcini pierdute, a sangerat. Nu a avut nici un alt simptom desi sarcinile erau oprite in evolutie. S-a descoperit la ecografia vaginala.
Oricum maine se duce la ecografie.Oare la 5 saptamani ritmul cardiac este prezent?
Sper sa fie bine.
Va doresc succes si sarcina usoara tuturor.

O sa mai revin.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kita spune:

EU PRIMA ECOGRAFIE DE CONFIRMARE A SARCINII AM FACUT-0 LA 6S SI 4ZILE DE LA UM, SI SAMBURASUL MEU AVEA ATUNCI 5S SI 3 ZILE SI AVEA SI RITM CARDIAC DE APROXIMATIV 120 BATAI/ SEC, deci are toate sansele sa-i auda si bataile inimiorei.
Kita

Mergi la inceput

CLEXANE PENTRU FEMEI INSARCINATE SU SE DA NICI COMPENSAT NICI GRATUIT DACA APARTII DE CASA OPSNAJ.

VA ROG DIN SUFLET SINGURA SOLUTIE PENTRU EA CA SA IA CLEXANE COMPENSAT SAU GRATUIT ESTE SA AIBA UN MEDIC DE FAMILIE CARE SA APARTINA DE MINISTERUL DE INTERNE, ORI NOI NU STIM PE NIMENI.
VA RUGAM FRUMOS AJUTATI-NE SI PE NOI CU UN MEDIC DE FAMILIE DIN BUCURESTI LA CARE SA SE TRANSFERE CARE SA APARTINA DE MI SI CARE SA POATA DA CLEXANE PE RETETA COMPENSAT SAU GRATUIT.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

fetelor am fost azi la fundeni si am facut analizele care arata mult mai bine comparativ cu sarcina anterioara. aPTT este putin peste normal (26.0-36.0) - 37.40 sec. LA 1 (30.0-51.0) este de 32.85. in schimb Thrombin Time BC Thrombin (16.0-21.0) este cam micut - 15.10 sec. Sper sa fie bine. Voi ce parere aveti?

monu
PS. voi faceti clexanul seara sau dimineata? (atunci cand aveti de facut o doza / zi)

Mergi la inceput