Sindromul de hipercoagulabilitate (4)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns clio spune:

Spuneti-mi , va rog,ce leacuri folositi pentru raceala. Astazi de dimineata cateva simptome,acum deja sunt "in culmea fericirii".
Abia ma mai tin pe picioare...

Moni, din cate am auzit eu, ai putea sa-ti faci contra cost LA la Institutul Cantacuzino.De ce nu incerci si acolo?Nu ai nimic de pierdut.

Clio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aurasa spune:

Buna Fetelor!!!
Nu am mai fost de mult timp pe forum si ma bantuie o intrebare maaaaaree: Aspenter 75 mg (luat de 4 ori pe saptamana, conf. recomandarilor de la Fundeni)dauneaza bb-ului? Am citit in prospect ca nu ar dauna in trimestrele I si II de sarcina. Voi ce stiti despre asta?
Multa sanatate si cat mai putin timp petrecut printre aspirante
Aurasa

Mergi la inceput

Aurasa,eu l-am intrebat pe dr. Tutunaru daca Aspenterul dauneaza bb-ului si m-a asigurat ca nu are nici un efect asupra acestuia.Iar eu iau 0 pastiluta(75 mg)pe zi.

In plus, nu cei de la Fundeni sunt cei care recomanda Aspenterul, ei merg in principal pe un alt tratament, ba chiar sunt foarte revoltati in momentul in care aud ca iei "doar Aspenter".Initial, eu cand am fost prima data la Fundeni si am fost intrebata ce tratament urmez, dr Uscatescu mi-a zis:"Cum?!Doar Aspenter?!".Asta in conditiile in care nici macar nu avea rezultatul final al analizelor pe care sa se poata baza.Cand am fost sa-mi iau rezultatele,mi-a zis parca soptit:"Continua cu Aspenter!".Am fost foarte intrigata, dar in acelasi timp fericita gandindu-ma ca incet-incet tratamentul aplicat de dr. Tutunaru incepe sa se impuna.Sunt sigura ca va fi o victorie pentru el!Dr. Tutunaru este cel care are alta logica fata de ceilalti. Citeste articolele scrise de el si te vei lamuri.Daca ajungi la el, iti va explica el insusi.

Clio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BESTUTZA spune:

Draga Clilo ! Eu tocmai am scapat de captuseala! Ceai cu lamaie si multaaa miere !Nu am luat nimic desi dr.Tutunaru mi-a zis ca am voie max un paracetamol pe zi si algocalmin! Cel mai aiurea e cand te doare capul , ochii si nu poti respira! Inhalatie cu musetel si in pat!
Pupicei si va mai criu dupa masa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aurasa spune:

Bestutza, multumesc.
Mie cei de la Fundeni mi-au recomandat Aspenter si dr. care ma supravegheaza a fost de acord. Cum am scris, iau o zi da, una nu. Dupa o luna cu Aspenter, rezultatele erau mai bune si mi s-a recomandat sa iau in continuare dupa aceeasi schema. Sper ca la "intrevederea" din 1 noiembrie sa iasa totul bine
O zi buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruprich spune:

Buna fetelor!
Va citesc de mult, deoarece si eu am o verisoara care acelasi sindrom.
Acum sunt si mai interesata deoarece a ramas insarcinata, si trebuie sa ia Clexane.In fiecare zi 0,20.
Am aflat ca la Farmacia 2NA exista mai mereu asa ceva (in restul farmaciilor cam greu).
Celelalte sarcini pe care le-a pierdut, au inceput cu niste sangerari, iar pana sa ajunga la dr.Badiu, nimeni nu a descoperit de ce anume pierdea sarcinile.
In sfarsit a ajuns la dr.Badiu, s-a lamurit de ce anume pierdea sarcina, deci incepe cu Clexane de azi (are 5 saptamani).
Problema este ca ieri a fost la control pentru ca a avut din nou sangerari (doar cateva picaturi).Dr. a spus ca nu e bine, a controlat-o dupa care i-a zis sa ia Clexane, Utrogestan si Acid folic.
Astazi a sangerat din nou (cateva picaturi).
Voi ati patit asa ceva? Este normal?Va rog din suflet dati-mi si mie un raspuns.

Clexane pentru gravide nu este gratuit, doar compensat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kita spune:

Bonjour pe ziua de azi!
Imi pare rau sa va spun dar clexane nu se da compensat. Ori il iei gratuit ori il cumperi, acesta nu se afla pe lista medicamentelor compensate. Daca aveti alte infromatii despre Clexane, va rog sa-mi spuneti pe ce lista se afla el, ultima data stiam ca se gasesea trecut numai pe lista B.
Kita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sorina7 spune:

Buna fetelor !

va rog frumos sa imi spuneti valorile de referinta pentru TQ si TH (Quick si Howell parca).

Multumesc !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

buna fetelor,
am fost azi la echo si l-am vazut pe bb. are 13 mm si 5 sapt si 4 zile. nu s-a vazut activitatea cardiaca pentru ca este prea mic (celputin asa mi-a zis dr). cu clexanul merge bine pentru moment. insa ma doare burtica din cauza ca se mareste uterul? sper din tot sufletul sa fie totul ok. cred ca sapt viitoare ma duc la fundeni pentru monitorizare.
va pup
monu si bb de 5 sapt si 4 zile

Mergi la inceput

Monu,
Si eu am avut dureri!Nu am avut deloc greturi, insa am avut dureri cat toate greturile la un loc...Trebuia sa am si eu ceva, nu? Erau dureri asemanatoare durerilor menstruale, incercam sa le suport cu stoicism, dar imi era foarte frica sa nu fie vorba despre altceva. Era prima sarcina, nu avusesem nici un avort, insa persoanele din jurul meu-cu precadere mama- imi spuneau ca nu este normal. Am incercat sa ma lamuresc singura, cautand pe internet si prin reviste informatii. Intr-o oarecare masura ma lamurisem eu , insa pana nu mi-a confirmat dr. ca aceste dureri sunt normale, am trait cu inima stransa de teama sa nu am un avort spontan. Acum sunt in a treisprezecea saptamana si pot sa-ti spun ca durerile au incetat.Ma mai chinuie din cand in cand, dar nu ca la inceput.
Asadar, stai linistita!Nu ti se va intampla nimic!

Pupici pentru voi si pitici!
Clio

Mergi la inceput