Mamici din Constanta (14)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dana p. spune:

Buna dimineata mamici frumoase!!

Am intrat sa va salut si sa va ridic moralul.
Cum adica vine toamna? Si ce daca vine, vine si ziua mea care este pe 8 octombrie si sunt balanta cu ascendent tot in balanta.

Dar inainte de ziua mea vine revizia de toamna la apa calda ... stie careva care, cum se opreste apa?

Marlen unde ai vazut patuturile alea care se fac canapea? Ma intereseaza si pe mine ca vreau sa fur modelul, pentru cand sper ca o am bebe, si sa-l pun pe barbati-miu sa-l faca atunci .

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana spune:

Apropo' de apa calda eu nu mai am de vreo 2 zile !!! (in Tomis IV). Voi aveti sau s-a luat peste tot in tot orasul? Ce stiti?

Oana si Paul (03.07.2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana p. spune:

Oana, eu stau la Casa de Cultura si ieri nu am avut apa calda deloc pe teava si nu stiam ce este cu ea, s-a oprit doar la mine in cartier sau bloc sau a inceput revizia, dar azi curgea pe teava dar nu stiu daca venea si calda ca nu am avut timp sa astept sa vina si calda.

Poate stie careva...
Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dadi_t spune:

1)Tania- 23 august 1968 - fecioara
2)Oana- 5 august-leu
3)Narcisa- 19 mai-taur
4)Tanja- 2 iunie - gemeni
5)July- 16 iunie 1972-gemeni
6)Raluca- 19 martie 1974- pesti
7) Laura- 27 mai 1974- gemeni
8) Marlen- 16 decembrie 1979 -sagetator
9) Dana- 8 octombrie- balanta
10) Sanzi-Ana- 15 iunie 1979- gemeni
Poftiti la completat listuta!
Apa stiu ca se opreste pe zone, si ce este fain ca se opreste doar 3 zile. In final se va opri in tot orasul 1-2 zile.

Tania cuAnduta(14sept'96)+ Bibi(14febr'04)

...si fam.Bugy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura111 spune:

Nici io n-am apa calda deloc pe teava de 2 zile (Tomis IV), da' am boiler electric, sa-mi traiasca !

Si Sanzi_ana e tot gemeni : 15.06.1979, Dady te rog, pune-o tu pe listuta.
Deocamdata, vad ca din C-ta cele mai multe suntem fetele din gemeni . Nu degeaba suntem barfitoarele zodiacului !

Laura - mama lui Vlad

http://community.webshots.com/user/vladut111

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marlen_b spune:

Dana, pentru patuturi de lema intra pe:
http://www.babycomfort.ro/produse.php?id_clasa=3&pagina=1&PHPSESSID=f837c06cb1839b21fbf521ea2a52be1e

Marlen - DPN 5 oct.
http://f2.pg.photos.yahoo.com/marlen_hg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

hello.
iata-ne si pe noi la apel. ptr lituta: Roxana - 25 martie 1976, berbec cu ascendent cica balanta.
am avut o circoteca de pomina azi-noapte...de am ajuns si la faza cu infasatul...credeti ca a mers? aiurea...zici ca era strins de git asa tzipa. pina la urma s-a potolit singur, ca de obicei. hm, asta e.
cu apa calda noi avem lipsuri de vreo 3 zile, am inteles ca e ditamai lucrarea in curte la cet - dar e doar un zvon. nici eu nu stiu cum e cu intreruperea, de aia va intrebam acum vreo 2 zile.Tania, ar fi super sa se intrerupa doar vreo 3 zile...asa sa fie!
hm - deci voi ziceti de patutul pliant ca nu e bun? eu am din ala cu 2 nivele de la graco - testat de o pretena cu un an mai mare si in care acum doarme piticul ei de 2 ani pe nivelul de jos. daca nu merge...asta e, trecem la cel de lemn.
va pupez ca doarme shefu' al mare si poate apuc sa atipesc si eu. vorbim later.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRIXIA spune:

Oaaaana, nu am nimic cu varsta! De ziua mea s-a nimerit( ca multe altele) sa nu fiu cu voi, ca nu-i secret. Eu m-am nascut pe 14 iulie 1977 si anul acesta am implinit 27 de ani, si sper sa ajung intre cele 26 acuale sa fac si 45 si 55 si..... 105

Marlen, eu am tinut-o pe Alexia primele luni, intr-un cos impletit pe care l-am captusit cu o margine matlasata, confectionata de mine. A fost super la inceput, pentru ca ocupa loc putin. Cam pe la 3 luni am montat patutul, care e cam mare pentru o camera de apartament cu pat pe mijloc. Am o cunostinta care a pus bb din primele zile in cel mare si totul a fost ok, singura problema era rapotul, bb parea si mai mic in ditamai, dar si-a luat revansa acum.

Daca tot m-am laudat c-am confectionat eu, ei bine ieri am avut zi de croitorie, i-am facut Alexiei pilota si un cearceaf cu elastic. Asta dupa sute de zile in care n-am atins masina de cusut! Nu sunt croitoreasa, dar e o pasiune de-a mea, imi place sa stric carpe pana iese ceva!

Daca m-ati linistit cu degetul Alexiei in gura, vin cu altceva acum!
De trei zile ma ingrijoreaza somnul! Ea tot timpul seara se culca la 23, am incercat, dar n-am reusit mai devreme de 22.30 s-o adorm. Nu aici e problema, ci daca pana acum se trezea la 9-9.30, acum se trezeste la 10.30, iar azi la 11 fara cateva minute.
Asta e cum e, dar..... la pranz a dormit 4 ore, si ieri, si alaltaieri! Ce sa-i fac s-o trezesc la pranz?????? sau e ceva trecator
Astept sa ma lamuriti, ca de doarme si azi, nu stiu ce sa mai cred!

Cristina si Alexia ( 22 iulie 2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liris spune:

eu peste : 27 feb 1974.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns July spune:

Salut si de la mine!

Crix,lasa fata sa doarma cat vrea.E obosita,a fost si vremea asta de....ca-mi venea si mie sa dorm cu orele.Poate s-a mai linistit si cu eruptia dentara.Teo adoarme seara pe la ora 23 si se trezeste pe la 9 dimineata,iar la pranz 3 ore.Totul tine de obiceiurile parintilor si cum ele nu vor sa piarda nimic...La Colloseum,bine-nteles c-am luat-o si pe Teo,doar am zis c-a semnat condica multor restaurante vara asta.O singura data am lasat-o la maica-mea si m-a mustrat constiinta,ei,nu chiar asa,dar nu-mi gaseam locul si de-atunci am preferat s-o luam cu noi peste tot,chiar daca ne-a si chinuit.
Oana,maine ti se-ntoarce manzul.Cred c-abia astepti!Ma bucur ca sunt si eu printre cele 26,chiar daca ne vedem atat de rar.Sotul meu este rac,este fff.sentimental si tine suparare in cei in care investeste sentimente si care-l calca in picioare.Si de la el s-a prins si la mine.Dar cred ca lucrul asta-i valabil tuturor zodiilor,doar nu vrea careva sa stie ca-i luat de prost!Uite unde-am ajuns daca ai intrebat de raci suparaciosi!Stai linistita,n-ai nici o sansa sa se supere Paul pe tine vreodata.
Roxa,sa-ti traiasca lapticul!ca bun mai e!Bravo!
Laura,de unde barfitoare,ca eu intotdeauna aflu ultima ce se-ntampla prin "sat".Stiam doar c-avem gura sparta si spunem tot!Si eu lucrez la chestia asta.Grupa mare ce implica la gradi?Mai multe lectii?daca da,eu as l-as mai lasa un an sa copilareasca la mijlocie.Are destul timp cand va-ncepe scoala sa se surmeneze.Anii trecuti m-a rugat un vecin sa-i rezolv o problema de clasa a 4-a,o stiam matematic,dar nu pe-ntelesul lui.Ceva cu segmente.Sotul meu a luat problema si-a dus-o la el la munca unde f.putini aveau doar o facultate,crede-ma,nici unul n-a stiut s-o faca la nivel de clasa a 4-a.Ma gandesc cu groaza la saracii copii ce-i asteapta si,vai,cu groaza la cei ca mine care nu vor putea da explicatii.Va trebui sa fac din nou scoala incepand cu clasa 1.Totusi am o scapare,soacra-mea-i profa de mate la generala.
Raluca,sa stapaniti sanatosi mobila!Ai noroc,au anuntat deja mari scumpiri la mobila din pal.Preturile vor ramane aceleasi la mobila din lemn masiv.Sa-nteleg c-ai ales singura modelul si-ai comandat?Ai avut ceva curaj,bravo!
Tania,am fost si eu luni la spital sa-mi duc Autorizatia de Libera Practica,m-am ingrozit ce-am gasit acolo.Pana am gasit personalul(contabilitatea)mi-a luat ceva timp.Erau tocmai intr-un cabinet din pol.copii,iti vine sa crezi?Voi unde v-ati mutat?E nebunie,cand ma gandesc ca prind si eu mutarile astea.Noi vom fi claie peste gramada in ograda lui Sarbu.Imi vine sa rad deja.Mai,e nasolie la mine,colegele mele vor sa plece care incotro,cel putin cele mai noi.Unele si-au depus dosar ptr.Italia,alta deja a plecat in Anglia.Saracie!si de la saracie pleaca lumea.Alta vrea sa plece in ginecologie,stie ea ce stie!O sa ramanem pe baricade doar noi 3,babele,eu,Livia si Iulia(sefa de la sala).
Marlen,eu mi-am luat toate pe bucati,prima oara carucior,apoi scaun ptr.bb.,premergator si celelalte.Vazusem si noi setul de la Cam,dar mi s-a parut cam exagerat.Am ajuns mai ieftin luat pe bucati.N-am luat carucior cu londou,ci dintr-acela cu 3 trepte,are si acoperitoare ptr.vant de la Hauck(firma-i germana).Eu zic sa trage-ti o fuga la Bucuresti cand va fi Baby Expo(septembrie) si va luati de toate de-acolo la pret de producator.
Sunt pro- patut de lemn cum zice Crix daca ai unde-l pune.Sunt cele mai solide.

Va pup,s-a trezit Iubita mea.
July

Mergi la inceput