Mamici din Constanta (14)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dadi_t spune:

buna seara!
multumesc Ralucasi sa-ti traiasca gargaritza!Spor la treaba!
Marlen, eu am optat pt. patut de lemn si la Bibi. Parerea mea ca sunt mai utile. Pe Anduta am tinut-o pana la aproape 2 ani in patut si mai mergea pana pe la 4 ani, dar a obisnuit-o mama sa doarma cu ea . Prietena mea are patut pliant si acum cand gandacelul a inceput sa misune prin toata casa, nu poate sa mai faca nimic. Pe cand in patul de lemn sta fara probleme.
Crixia-si eu ma bucur ca am prietene bune(3 din ele fff. vechi) si pot sa spun ca mai am ....26 de prietene, nu....?
Roxi, sa-ti traiasca grasunelul si tineti-o tot asa ca nu-i rau!
Tot nu mi-am revenit complet. Azi am fost pana la 22:00 la serviciu sa-mi mut catrafusele, pt. ca spitalul intra in reparatii capitale si ne muta care incotro.Cu catel cu purcel(bibi) si tot familionul ca nu se poa altfel.
fetele.......ce-i cu lipsa asta de activitate??? Doar 6-7 la apel din 26? Pai nu se mai poate! Ia veniti si dati raportul aicishea! Care, cum si cand sunteti nascute sa va felicitam si noi pi voi virtual! Chiar sunt curioasa ce zodii ne-am adunat pe aici.Crixia la listuta sa punem si data de nastere a mamicilor.Bineeeeee....?????
Pupici multi tuturor!

Tania cuAnduta(14sept'96)+ Bibi(14febr'04)

...si fam.Bugy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana spune:

Buna dimineata.
Tania, cred ca este foarte buna ideea cu adaugarea datelor noastre de nastere la listuta. Sa stim cand este ziua la fiecare, sa ne felicitam si sa schimbam impresii despre zodii. Eu nu (mai) sunt asa innebunita dupa zodiace, dar cred ca ceva adevar tot exista in ele.
Si eu consider ca am 26 de prietene in plus! Poate ca la ora actuala cele mai active prietene ale mele sunteti voi! Pentru ca vorbesc cu voi in fiecare zi, pe cand cu alte prietene mai vechi pe care le am vorbesc din an in paste la telefon !
Va pup si va doresc o zi frumoasa.

Oana si Paul (03.07.2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dadi_t spune:

Buna dimineata!
Asa deci:
1)Tania-23 august 1968 - fecioara cu ascendent in leu , ma inteleg bine cu: fecioarele(bineinteles),leoaicele, varsatoarele,racoaicele, balantele si tauroaicele. Cu restul zodiilor nu stiu ca nu prea am avut tangenta sau afinitati deosebite.
2)Oana- 5 august-leu
3)Narcisa-19 mai-taur
4)Tanja-2 iunie - gemeni
5)July- 16 iunie 1972-gemeni
6)Raluca- 19 martie 1974- pesti
7) Laura- 27 mai 1974- gemeni
8) Marlen- 16 decembrie 1979 -sagetator
9) Dana- 8 octombrie- balanta
Poftiti la completat listuta!

Tanja-esti in Constanta si nu zici nica...????
Pupici ca ma streseaza Anduta cu jocurile ei .Tineti-ne pumnii ca facem vaccinul de 6 luni. Pe mai tarziu.

Tania cuAnduta(14sept'96)+ Bibi(14febr'04)

...si fam.Bugy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRIXIA spune:

Si eu la fel! Ca de ma doare ceva la voi ma descarc! Mai radem, glumim, mai facem o aniversare, si uite asa trec zilele cu viteza luminii!
De la o vreme am impresia ca zboara timpul asta.....!
Aseara o plimbam pe Alexia si deja simteam ca vine toamna, chiar daca vor mai fi zile calduroase, parca batea soarele altfel, pomii se pregatesc, deja se schmba totul.
Si ploaia de luni m-a chinuit c-am baricadat-o pe Alexia cu pelerina de nu se misca copilu', statea si se uita la mine ca o sperietoare.
Unde faceti anul asta Revelionul?? la cat de repede zboara timpul acush cade prima zapada

Ce-aoi avea azi!!!!! ca eu nu stiu

Cristina si Alexia ( 22 iulie 2003)

Mergi la inceput

Crix adauga tu la lista, ca numai tu poti sa o editezi, eu mai stiu Laura-27 mai 1974, July-16 iunie 1972. Alte date?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Larular spune:

Eu sunt pesti , 19.03.1976 , cu ascendet in capricorn . O sa ma rapuna sagetatoarea de fimea . Dar asta e , ea safie sanatoasa si invingatoare .

Am plecat ieri dupa gresie si m-am intors ci mobila . M-au sunat ca a venit si sa ma duc sa o platesc . Am facut cale intoarsa si am platit-o iar azi trebuie sa o ridic . Nu am unde sa o pun , am sa o depozitez in garaj deocamdata .

Roxana da e voinic piticul nu gluma . Dar nu te mira de el ca acum schimba foaia . Cand a inceput lumea sa se mire de Andra de pana si doctorul ne spunea in gluma ca trebuie sa tinem cura de slabire , ea a inceput sa il ia in serios , de vreo luna nu a mancat mai nimic .
E bun lapticul tau si lui ii prieste . Tot inainte !!!!

Acelasi gen de carucior am si eu de la Chicco , si sunt foarte multumita de el . Acum suntem la cel sport . Singura mea problema este ca atunci cand ploua nu prea ofera protectie .M-am tot uitat , si pe internet si pe piata dupa o umbrela de iarna ( genul coviltir care sa o fereasca de vant ) si o husa de ploaie dar nu prea am gasit .

Voi ati vazut pe undeva ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marlen_b spune:

Raluca, incearca pe site-ul:
http://www.babycomfort.ro/produse.php?id_clasa=9&pagina=1&PHPSESSID=f837c06cb1839b21fbf521ea2a52be1e

Ne-am hotarat, luam patut de lemn. CriXia, am vazut patuturi convertibile in canapea si pat junior (pana la 6 ani). Sunt foarte utile, intradevar. Tu l-ai folosit de cand ai adus-o pe Alexia de la spital sau dupa cateva luni? Mi se pare prea mare pentru un nou-nascut.

Eu sunt nascuta pe 16.12.1979 in zodia Sagetatorului.

Marlen - DPN 5 oct.
http://f2.pg.photos.yahoo.com/marlen_hg

Mergi la inceput

Tania, Laura e geamana nu e rac. Iar eu sunt din 1974. Crix, unde ai plecat? Alexia te alearga prin casa?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRIXIA spune:

Fetelor, sunt aici, alaturi de voi! Fii-mea are cateva minutele de cand s-a trezit, s-a facut o puturoasa!
Am facut schimbari, dar am trecut doar data, lasam ca varsta sa ne-o spuna sarbatorita in ziua cu pricina. E ok?

Raluca uite aici o husa :
http://freespirit.ro/product_info.php/cPath/51_52/products_id/477?osCsid=5ad3d3d0f8db49798b6d5ecc8c226c76
si una mai ieftina si poate universala aici:
http://reclama/product/details/722

Cristina si Alexia ( 22 iulie 2003)

Mergi la inceput

Crix, io cred ca ai tu ceva cu varsta asta.......
Cand a fost ziua ta de exemplu, nu ne-ai spus cat ai facut... Oi fi avand vreo 45 si noi nu ne-am dat seama...

Mergi la inceput