Mamici din Constanta (14)
Raspunsuri - Pagina 5
dadi_t spune:
Sa completam:
1)Tania- 23 august 1968 - fecioara
2)Oana- 5 august-leu
3)Narcisa- 19 mai-taur
4)Tanja- 2 iunie - gemeni
5)July- 16 iunie 1972-gemeni
6)Raluca- 19 martie 1974- pesti
7) Laura- 27 mai 1974- gemeni
8) Marlen- 16 decembrie 1979 -sagetator
9) Dana- 8 octombrie- balanta
10) Sanzi-Ana- 15 iunie 1979- gemeni
11)Cristina-14 iulie 1977-rac
12)Roxana-25 martie 1975- berbec
13)Liris-27 februarie 1974-peste
Mey- fetelor ce prospaturi sunteti!
Crixia- completezi si tu la lista originala, please!Si eu ,si eu cu laudatu'... mi-am facut lenjerie de pat dublu si m-a ajuns doar 320.000 materialul pt. tot setulscarpinatul pe mai tarziu....Vezi de ce ma inteleg eu cu racii?
July--pt. ce ai dus autorizatia la spital?
Bibi e cam maraita de la vaccinul facut azi. Curios, la cele de 2 si 4 luni nu a avut nimic.
Liris-ca esti alaturi de noi!
pupici si o noapte linistita...sper si pt. noi!
Tania cuAnduta(14sept'96)+ Bibi(14febr'04)
...si fam.Bugy
narcisa spune:
Buna seara!
Offf, noi renovam si ne mutam cu dormitorul in camera copiilor(ca este mai mare si nu ma mai inteleg cu Patrick sa nu mai umble la tot felul de lucruri si sa scotoceasca toate cele)!!! Abia astept sa treaca saptamana!
Liris, esti nascuta in aceeasi zi cu sotul meu, numai ca el e in ´70.
Marlen, si noi tot ca si Cristina cu Alexia, amandoi copii i-am avut in dormitor in primele 3 luni intr-un cosulet pe rotile si pe urma in patutul de lemn.
Crix, pe mine nu ma mai mira nimic la copilasii nostrii, eu zic s-o lasi in pace si s-o iei ca atare, isi revine ea. Uite eu am avut probleme cu Patrick cu somnul; acum s-a potolit nu se mai trezeste noaptea; vreo sapt. nu l-am mai lasat la televizor; de fapt nu cred sa fi avut vreo legatura, cind am vazut ca nu da rezultate l-am lasat din nou sa se uite, si uite ca s-a rezolvat de la sine. Daca am putea sa intelegem ce e in mintea piticilor nostri!!!!!
toate cele bune
narcisa x
laura111 spune:
quote:
Originally posted by July
Laura,de unde barfitoare,ca eu intotdeauna aflu ultima ce se-ntampla prin "sat".Stiam doar c-avem gura sparta si spunem tot!Si eu lucrez la chestia asta.Grupa mare ce implica la gradi?Mai multe lectii?daca da,eu as l-as mai lasa un an sa copilareasca la mijlocie.Are destul timp cand va-ncepe scoala sa se surmeneze.
July, am zis ca fetele gemeni sunt barfitoare, asa... in sensul ca vorbim mult, despre orice, cu oricine, si ne place sa le stim pe toate.
Oana, July, merci pt. sfat, nu le dau lectii la gradinita ptr. acasa, doar ce invata acolo e diferit de la gr. mijlocie la cea mare. Adica la gr. mare au nivel mai avansat : si la engleza, si la araba, ii pun mai mult sa scrie, sa deseneze si sa coloreze ca sa-i obisnuiasca cu creionul in mana si ii lasa mai putin la locul de joaca cu tobogane si leagane. L-am intrebat si pe Vlad, el ce ar vrea la gr. mijlocie sau la cea mare(i-am si explicat care ar fi micile diferente) si mi-a zis ca vrea oriunde, numai sa fie tot cu colegii lui de anul trecut. Se pare ca pana la urma va merge la gr. mare 2 ani, oricum pe 13 septembrie cand incepe gradi o sa ma sfatuiesc si cu educatoarele lui.
July, drum bun, vreme frumoasa si sanatate, ca azi pleci in vacanta !
Crix, si eu zic sa lasi fata sa doarma cat vrea. Stii ce se zice :"ca somnul il creste pe copil la fel de mult ca si mancarea". Prin somn, organismul isi incarca bateriile, n-ai observat ca copiii care "nu-si fac somnul " sunt mult mai maraitzi ?
Marlen, si eu am avut in primele 2 luni cosulet de nuiele pt. BB si apoi patut de lemn, pana cand a facut Vlad 4 ani.
Dana, tu ai depistat din ce cauza nu poti tine sarcinile ? Ti-au zis ceva concret doctorii ? Doamne, prin cate ai trecut, te admir pentru puterea ta de a lupta pt. un BB al tau !
Laura - mama lui Vlad
http://community.webshots.com/user/vladut111
CRIXIA spune:
Stimatele mele mamici, mie daca nu-mi explica omul ca e sau nu ok treaba X, m-as baga ca berbecul si apoi as vrea sa dau inapoi ca un rac(ce sunt). Si nu stiu de unde m-am molipsit, dar de la o vreme sunt mai rabdatoare si intreb in stranga si-n greapta si ma linistesc.
Doar nu eram nebuna sa trezesc copila, da' ma luau tot feluri de griji si de aceea v-am intrebat pe voi. Va multumesc din tot sufletul!
Azi pe la pranz mergem sa facem vaccinul de 1 an(si o luna peste, ca atunci eram in febra "motului" si nu ne-am deranjat)
Tania, ce face Bibi dupa vaccin????
Cristina si Alexia ( 22 iulie 2003)
dadi_t spune:
hello,hello si buna dimineata!
Crixia, imediat dupa vaccin i-am pus supozitor in funduletz si o felioara de cartof rece la locul cu pricina. Preventiv dupa 5 ore i-am mai pus un supozitor(pe la ora 20:00). Nu stiu din ce motive s-a trezit la 2:00 si s-a jucat efectiv nu avrut deloc tzatzi.La 6:00 nu avea temperatura. In schimb laq 9:00 mi-a facut 38,2.I-am pus un supozitor si 5 picaturi de algocalmin. Am vorbit la tel. cu dr. si mi-a spus sa-i mai dau peste 4 ore Panadol. si mai vedem pana la 14: cand pleaca ea. In rest cu tot cu temperatura e vesela si se joaca.Ieri a fost un pic maraita.
vad c-o necajeste Anduta.ma duc sa vaz!
Tania cuAnduta(14sept'96)+ Bibi(14febr'04)
...si fam.Bugy
Larular spune:
Salut !
Multumesc pentru adresele cu huse , am sa dau si eu comanda , poate cea universala , sa vad .
La patuturi dr lemn stam tare prost in Constanta , ce am gasit in magazine sunt foarte scumpe si sunt extraordinare . Si eu as vrea sa il schimb acum cand ma mut, pe acesta pliant cu unul de lemn dar nu am gasit nimic sa imi placa si nu imi vine sa comand pe internet pentru ca nu am incredere intr-o poza .
July , mi-a fost destul de usor la mobila , pentru ca fratele meu e arhitect si m-am sfatuit cu el . Nu degeaba i-am suportat foita si guma la Bucuresti in facultate !!!
Eu am pus-o pe tusca direct in patutul ei de la inceput si singurica in camera . Intr-adevar parea ca un bob de orez intr-o farfurie dar ne-am obisnuit cu imaginea . Nu m-am gandit decat la faptul ca tasu sforaie , tuseste si altele ... si nu vroiam sa o deranjeze nimic . mai greu a fost pentru mine in primele zile pentru ca ma duceam la ea din ora in ora sa vad ce face , dar dupa aceea a fost foarte bine . A inceput sa doarma toata noaptea de la 2 luni si acum se mai trezeste noaptea ,o aud dar adoarme singurica la loc .
Pupi
Larular spune:
quote:
Originally posted by Larular
Salut !
Multumesc pentru adresele cu huse , am sa dau si eu comanda , poate cea universala , sa vad .
La patuturi dr lemn stam tare prost in Constanta , ce am gasit in magazine sunt foarte scumpe si nu sunt extraordinare . Si eu as vrea sa il schimb acum cand ma mut, pe acesta pliant cu unul de lemn dar nu am gasit nimic sa imi placa si nu imi vine sa comand pe internet pentru ca nu am incredere intr-o poza .
July , mi-a fost destul de usor la mobila , pentru ca fratele meu e arhitect si m-am sfatuit cu el . Nu degeaba i-am suportat foita si guma la Bucuresti in facultate !!!
Eu am pus-o pe tusca direct in patutul ei de la inceput si singurica in camera . Intr-adevar parea ca un bob de orez intr-o farfurie dar ne-am obisnuit cu imaginea . Nu m-am gandit decat la faptul ca tasu sforaie , tuseste si altele ... si nu vroiam sa o deranjeze nimic . mai greu a fost pentru mine in primele zile pentru ca ma duceam la ea din ora in ora sa vad ce face , dar dupa aceea a fost foarte bine . A inceput sa doarma toata noaptea de la 2 luni si acum se mai trezeste noaptea ,o aud dar adoarme singurica la loc .
Pupi
dana p. spune:
Buna mamici frumoase!
Laura, cred ca am facut toate analizele posibile care ar fi putut sa-mi afecteze sarcina si acum o sa merg in sfarsit, la un doctor in Bucuresti sa-mi spuna ce sanse am sa tin o sarcina.
Dupa cate cunostinte am acumulat de-a lungul timpului cred ca ar fi o cauza sindromul antifosfolipidic( se coaguleaza sangele prea repede) si alta cauza sotului care are forme anormale peste 70% si este posibil ca unul din ala cu forma anormala sa penetreze ovul si sa nu se dezvolte sarcina normala, din cauza asta m-am hotarat sa fac inseminare artificiala , ca sa-i poata alege pe cei mai buni si ca forma si ca mobilitate.
Cred ca mai am multe drumuri de facut la Bucuresti , dar sper sa fie cu folos.
Marlen multumesc pentru site-ul cu patuturi .
la toate fetele!
Dana
roxanaz spune:
hello hello.
Raluca, vrei sa zici ca de la 2 luni nu s-a mai trezit tzushca deloc noaptea? ce noroc ai.....cam peste o luna as vrea sa ma mut si eu inapoi in dormitorul conjugal..sper sa fie de acord si pitikul meu.
Tania, sanatate si sa ii treaca repede febra Bibitzei!
hahaha July ce mi-a placut cu "ma reped ca berbecul"... plecati miine? conced placut si sa va distrati super!
noi azi noapte dupa o criza urita de colici pina la 12.30 am dormit neintorsi pina la 3, am papat si apoi din nou somnel pina la 7.30. asa noapte....sa tot avem, fara crizele de inceput!
va pupam!
dianamaria spune:
Buna ziua mamici si pitici de Constanta,
nu v-am mai "vazut" de mult. Am fost plecati in concediu (2 saptamani consecutive!- nu s-a mai intamplat de ani de zile...). Acum am inceput munca si am intrat si in febra pregatirilor pentru primul an de scoala. Fiti fericite ca (majoritatea dintre voi) aveti puiutii micuti. Nu credeam ca intrarea la scoala implica atatea probleme si atatea "relatii" ...
Pupici tuturor
Diana