Te poti imbolnavi din lipsa de sex?
Raspunsuri - Pagina 5

syracuse spune:
Acesta este un subiect mai vechi aici pe forum dar eu abia acum l-am descoperit...si nu m-am putut abtine sa nu imi adaug si eu "grauntele de intelepciune".
Nu am citit celelalte mesaje - insa raspunsul corect la intrebare este:
NU!!!
Ideea ca femeile o "iau razna" sau "se imbolnavesc" daca nu fac sex este unul din cele mai aberante si mai imbecile mituri care s-au inradacinat in constiinta poprului roman de-a lungul timpului.
Este pura superstitie si nu exista absolut nici un fel de dovada stiintifica (,) care sa confirme asemenea ineptie.
Femeile nu se imbolnavesc si nu o iau razna de la lipsa de sex.
Instincte sexuale au toti oamenii - asta este adevarat.
Oamenii - atat barbati cat si femei - care nu au partener disponibil/la indemana se masturbeaza.
Unii nu fac nici atat deloc - fiind preocupati de alte lucruri.
Va fi o zi mai buna pt. Romania cand Romancele se vor trezi si isi vor bate capul mai mult cu respectul de sine si mai putin cu "ce o sa se intample cu mine daca nu fac sex"?
Este de-a dreptul deprimant sa vezi cate femei Romance fac niste asociatii/uniuni de un compromis dezgustator pt. simplul fapt ca le este inradacinata in cap ideea ca "o femeie fara un barbat este nimic" si ca "daca nu face sex se imbolnaveste" sau "i se intampla ceva cu hormonii".

slakje spune:
SUBSCRIU!
quote:
Originally posted by syracuse
Acesta este un subiect mai vechi aici pe forum dar eu abia acum l-am descoperit...si nu m-am putut abtine sa nu imi adaug si eu "grauntele de intelepciune".
Nu am citit celelalte mesaje - insa raspunsul corect la intrebare este:
NU!!!
Ideea ca femeile o "iau razna" sau "se imbolnavesc" daca nu fac sex este unul din cele mai aberante si mai imbecile mituri care s-au inradacinat in constiinta poprului roman de-a lungul timpului.
Este pura superstitie si nu exista absolut nici un fel de dovada stiintifica (,) care sa confirme asemenea ineptie.
Femeile nu se imbolnavesc si nu o iau razna de la lipsa de sex.
Instincte sexuale au toti oamenii - asta este adevarat.
Oamenii - atat barbati cat si femei - care nu au partener disponibil/la indemana se masturbeaza.
Unii nu fac nici atat deloc - fiind preocupati de alte lucruri.
Va fi o zi mai buna pt. Romania cand Romancele se vor trezi si isi vor bate capul mai mult cu respectul de sine si mai putin cu "ce o sa se intample cu mine daca nu fac sex"?
Este de-a dreptul deprimant sa vezi cate femei Romance fac niste asociatii/uniuni de un compromis dezgustator pt. simplul fapt ca le este inradacinata in cap ideea ca "o femeie fara un barbat este nimic" si ca "daca nu face sex se imbolnaveste" sau "i se intampla ceva cu hormonii".

slakje spune:
, hahahaaaa
quote:
Originally posted by descintec
Maaare dilema: daca nu faci sex, te imbolnavesti cu capul. Daca n-ai omu acasa si faci sex tu cu tine insati, orbesti. Vai saraca prietena a lui mishi, n-are scapre, oricum o intorci, tot rau pica.
D.

ungureaa spune:
Nu cred ca e vorba de imbolnavire, ci de faptul ca omul are o cantitate de energie pentru fiecare din ocupatiile sale : hranit, sex, lucru fizic, intelectual, etc etc. Insa daca energia care apartine unei categorii nu e folosita cu desavirsire, se acumuleaza si poate crea stari mai ciudate. De aceea trebuie utilizata acea energie pentru alt ceva : unii se pun puternic pe sport, altii fac lucru manual, fiecare face ce poate. Insa daca persoana nu-si da seama ca energia sa din categoria "sex" se acumuleaza si nu este evacuata poate avea stari mai neplacute. Si oricum boala incepe de la cap, asadar aceste stari se pot traduce si prin niste simtome pur fiziologice!
Adina si Gabriel

miau-miau spune:
da, de istericale.
Mie imi place asta cu "hormonii o iau razna". Adica initial ei erau asezati ordonat, inaintind 2 cite 2 in formatie. Apoi, din lipsa de secs, au rupt rindurile si umbla de bezmetici.

Alyssa spune:
daaaa... pai mai bine umbla hormonii bezmetici decit sa umblu dupa barbati sa-mi fac cine stie ce probleme ca sa evit imbolnavirea din lipsa de sex...
povesti, baliverne, sint luni de zile de cind nu am avut sex, nu ii duc lipsa deocamdata si nici nu am luat-o razna!... O luam razna daca stateam cu el!...

isabela spune:
Cred ca depinde foarte mult de fiecare femeie.
Pentru ca acum cativa ani mi-am pierdut sotul, timp de 2 ani nu am avut nici o relatie, nu m-am imbolnavit din aceasta cauza, nici nu am simtit nevoia sexului. Aveam 30 ani, un copil abia nascut si multe necazuri.

syracuse spune:
quote:
Originally posted by ungureaa
Nu cred ca e vorba de imbolnavire, ci de faptul ca omul are o cantitate de energie pentru fiecare din ocupatiile sale : hranit, sex, lucru fizic, intelectual, etc etc. Insa daca energia care apartine unei categorii nu e folosita cu desavirsire, se acumuleaza si poate crea stari mai ciudate. De aceea trebuie utilizata acea energie pentru alt ceva : unii se pun puternic pe sport, altii fac lucru manual, fiecare face ce poate. Insa daca persoana nu-si da seama ca energia sa din categoria "sex" se acumuleaza si nu este evacuata poate avea stari mai neplacute. Si oricum boala incepe de la cap, asadar aceste stari se pot traduce si prin niste simtome pur fiziologice!
Adina siGabriel
Cred ca "lucrul manual" ar fi cel mai indicat. :-) ...
In ceea ce priveste "problemele cu capul", "nervozitatea"si "iritabilitatea" - singurul mod in care o femeie (sau chiar si un barbat) poate ajunge la asa ceva din lipsa de partener - este prin presiune psihologica, din cauza normelor societatii, nu din "lipsa fiziologica".
Exista o mare diferenta intre "lipsa de sex" si "lipsa de partener".
"Lipsa de sex" poate fi rezolvata de catre orice fiinta umana in 5 minute, cu propria-i mana. A se vedea "ce face un puscarias inchis singur intr-o celula sau un cimpanezu intr-o cusca".
"Lipsa de partener" are o componenta sociala si poate afecta un om pe plan psihologic - din cauza presiunilor societattii in care traieste.
V-ati intrebat vreodata cum se face ca numai in tarile foarte traditionale si foarte patriarhale (Romania este una dintre ele) femeile ajung sa fie literalmente ingrozite de perspectiva ca vor ramane fara partener? Ca nu vor avea prieten? Ca nu se vor marita? Ca nu la va lua nimeni? Ca nu va face nimeni sex cu ele? ...si ca in finalul finalului "se vor imbolnavi" ?
Hormonii, cpaul, nebunia si alte bazaconii fara nici un suport stiintific!
Expresia cu "femeia neF******" vine din traditiile extrem de patriarhale ale poporului roman - NU din manualul de fiziologie!
De-a lungul a sute de ani, aceste idei au servit scopul de a le inocula femeilor ca "fara un barbat" ele sunt sortite sa se duca de rapa pana la urma!
Nu neg faptul ca este minunat sa ai un partener potrivit. Viata este mai usoara si mai placuta in doi.
Cel putin eu asta am descoperit - poate si pt. ca am un sot pe care il consider blagoslovirea numarul 1 a vietii mele.
Insa de aici pana la afirmatia ca femeilor care nu fac sex li se "aiuresc" hormonii si se pot imbolnavi...este o cale ca de la Pamant la Cer si o palma mai sus.
Exista un numar impresionant de femei care ar fi mult mai sanatoase fizic fara nici un pic de sex si fara nenorocitul de barbat de langa ele (a se citi betivi, indolenti, mojici, nesimtiti, abuzatori, inselatori, iresponsabili, puturosi, poveri, samd).
Smecheria este sa gasesti barabtul cu CARACTER - nu ORICE barbat, numai ca sa nu te imbolnavesti din "lipsa de sex".

elilenus spune:
Syracuse,ai vorbit exact cum am gandit si eu. Intr-adevar normale sociale impuse se oglindesc adanc in subconstientul nostru si in cazul romanilor, dupa cum aceste norme provin dintr-un substrat patriarhal, femeilor li se impun niste obligatii socio-sexuale care dicteaza: trebuie sa te mariti, trebuie sa faci copii, trebuie sa ai relatii sexuale cu sotul...Par normale, nu-i asa? Dar aceste comportamente sunt preimpuse. Pe mine m-a uimit un lucru in aceasta discutie. Nu cred ca un barbat normal ar avea aceasta problema dar daca ar avea-o ii s-ar recomanda sa faca sex...cu oricine. E normal asa, nu? Adica ai o problema, razolv-o taind raul de la radacina. Dar nu in cazul femeii. Toti au spus ceva de genul "indura, va trece, asteapta-l pe EL, ca EL va rezolva problema, El este salvatorul,El va veni cu APA VIE si te va trezi din morti..." Sunt casatorita, e adevarat nu de mult, imi iubesc sotul cu toata viata din mine, el este viata din mine, din dragostea pentru el am conceput acest copil (sunt gravida in 7 luni), stiu ce inseamna fericirea si implinirea, cu toate astea, daca ar lipsi foarte mult timp, as face sex cu altcineva. Punct. Impreuna cu autosatisfacere cred ca totul ar fi OK. Si totusi, nu asta ar fi problema, lipsa de sex...ci lipsa lui, al "partenerului", dupa cum ziceai tu, Syracuze.
Si eu si oricine, insa , constient sau inconstient va cadea prada preconceptiilor si va deservi normelor sociale, orice s-ar intampla.
elilenus

dienuca spune:
S-a spus cam tot ce era de spus. Psihic o iei razna dac nu ai parte de sex mai mult de 3-4 zile. Problema e ca o iei putin cate putin si nu-ti dai seama si nu-ti dai seama decat dupa ce ai avut parte de ... o serie de orgasme. Personal, daca sunt certata cu al meu sot nu prea imi arde, cel putin nu constientizez. Dupa ce am nascut au trecut 3 luni pana am facut prima data sex, daca se poate numi asa ce a fost aia, iar bine si satisfacator este mai de curand incoace.
Daca nu stii ce este sexul nu stii cum este sa simti nevoia de el. Asa rezista calugaritele.
Fizic excesul de fuliculina este destul de neplacut si poate fi daunator. Traim in mileniul 3, fir-ar sa fie! Ori sa o fac singurica ori sa-l roage pe sotul ei sa-i cumpere un vibrator. Nu este nici o rusine. Oricum, ar trebui sa poarte o discutie pe aceasta tema cu al ei sot, ca asa cum se simte ea, se poate simti si el.
Diana