mama singura

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Samy spune:

Asa e, poate e un subiect la misto, dar s-au spus multe adevaruri aici. O sa-mi permit sa va spun si eu povestea mea nu ca sa dau exemplu, Doamne fereste, ci ca cei care sunt implicati in asa ceva sa se gandeasca de 2 ori inainte de a lua o hotarare. La 26 de ani m-am indragostit de un german, profesor de meserie. Eu de-abia terminasem facultatea. Ne-am intalnit la un simpozion in Bucuresti si ne-am placut imediat. Dupa un an de corespondenta pe e-mail am aflat ca era casatorit si avea 2 copii. Am incercat sa rup legatura imediat. Eram distrusa sufleteste si uram clipa cand ne-am cunoscut. Nu s-a intamplat asa. Am continuat sa ne scriem si ne-am intalnit in Viena. Dupa cateva zile de vis, el mi-a spus ca vrea sa divorteze si sa se casatoreasca cu mine. N-am dat un raspuns imediat, m-am intors in tara si am vorbit cu mama. Mama care este un monument de dreptate si credinta m-a ascultat si m-a sfatuit sa-l las in pace. NUMAI EU sunt cea care poate pune capat relatiei. EU sunt cea care pot sa-mi croiesc din nou viata si sa traiesc cinstit fara sa am pe constiinta suferinta a 2 copii. In mai putin de un an l-am intalnit pe sotul meu cu care mi-am vazut visul cu ochii, o casnicie frumoasa, binecuvantata de Dumnezeu cu 2 copii. Mi-am pus deseori intrebarea ce-ar fi fost daca nu mi-as fi ascultat mama. Credeti ca usor mi-a fost atunci, cu mintea unei adolescente care gustase din viata de-afara si care iubea sincer, sa reziste tentatiilor atat de mari ce i se ofereau atunci? Nu va spun prin ce-am trecut! Dar acum stau cu capul sus si nu regret hotararea luata. Sa-ti dea Dumnezeu si tie minte ca sa faci ce e corect!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nordy spune:

Im primiul rand va multumesc tuturor pentru raspunsuri si tin sa va spun ca nu este un subiect la misto eu abia acum am descoperit acest site si este minunat, cel putin pe mine m-au ajutat f mult raspunsurile si parerile voastre.Acum chiar nu stiu exact ce sa fac, cred ca-mi mai trebuie ceva timp sa ma gandesc mai bine stiu ca oricum ultima decizie imi apartine dar in viata trebui sa stii sa tii cont si de ce zic cei care au trecut prin asemenea experiente.In legatura cu acest cas am spus ca sunt constienta de toate riscurile si am pus si ipoteza despartirii in cazul in care voi ramane insarcinata (nu stiu daca va fi chiar asa..In legatura cu primul avort(a fost primul si sper sa fie ultimul) era prea devreme in sensul ca ne cunosteam doar de 4 luni si nu eram chiar ata de sigura pe aceasta iubire.Adevarul e ca sunt intr-o mare dilema, il iubesc f mult dar in acelas timp nu-mi doresc sa divorteze mai ales din cauza copilului dar m-am gandit ca eu as fi pregatita sa cresc singura un copil si nu as face lucrul asta din frica de singuratate (doamne fereste)dar pur si simplu imi plac f mult copii si ii iubesc si pe el f mult.Poate pe parcurs vetiintelege mai bine ceea ce simt cu adevarat.Trebuie sa va mai spun ca in feb trebuie sa-mi dau licenta si ma gandeam sa mai astept macar sa termin cu facultatea dar stiu si multe colege care au venit la facultate gravide.
Va pupic......

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns casandra spune:

Inteleg ca esti studenta. Daca nu lucrezi inca, iti va fi mult mai greu sa gasesti servici, insarcinata fiind, iar daca va fi sa il cresti singura, ce vei face ? Sa admitem ca iti gasesti servici, cine va avea grija de el cat timp tu lucrezi?

Parerea mea e ca in miomentul de fata, te-ai aventura.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nordy spune:

Casandra chiar daca sunt studenta eu si lucrez de 1 an si jumatate si chiar am inceput sa pun niste bani deoparte in sensul asta...Sunt putin cam derutata acum si nu stiu exact ce voi decide.Noi nu folosim nici un mijloc de protectie dar ne abtinem in ziua de ovulatie (mai lasam si 2zile inainte si 2 dupa ca marga de eroare).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns descintec spune:

Cu asa masura-beton de protectie eu iti urez de pe acum sarcina usoara! Nici nu are rost sa te mai framanti cu intrebarile

D.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slakje spune:

Ioi am vrut sa intervin mai inainte sa ma apuc sa comentez ca nu-i bine sa ii faci un copil fara sa-i ceri parerea inainte, dar daca tot nu folositzi nici un mijloc de protectzie pt o eventuala sarcina...chiar ca merita tipul sa aiba o surpriza.
Eu zic sa te apuci de treaba!
Sarcina usoara si numai bine!

Alina.

quote:
Originally posted by Nordy

Casandra chiar daca sunt studenta eu si lucrez de 1 an si jumatate si chiar am inceput sa pun niste bani deoparte in sensul asta...Sunt putin cam derutata acum si nu stiu exact ce voi decide.Noi nu folosim nici un mijloc de protectie dar ne abtinem in ziua de ovulatie (mai lasam si 2zile inainte si 2 dupa ca marga de eroare).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miau-miau spune:

quote:
Originally posted by descintec

Cu asa masura-beton de protectie eu iti urez de pe acum sarcina usoara! Nici nu are rost sa te mai framanti cu intrebarile

D.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaT spune:

Cine n-are ce face isi face singur probleme!

4 ani - februarie 2004
http://community.webshots.com/user/cristinat7

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariamunteanu spune:

Nordy, daca-ti plac asa mult copiii si acesta e motivul pt. care vrei neaparat unul al tau in situatia ta de acum, apuca-te si lucreaza ca baby-sitter un timp sau ofera-te voluntar la o casa de copii orfani. In acest fel vei vedea cum se cresc copiii si vei face o fapta buna, plus ca vei capata o experienta pe care cartile nu ti-o pot da. Dupa cateva luni, spune-ne cum te simti si ce planuri mai ai.
Tipul e neserios, vei regreta mai tarziu acest impuls.
Termina-ti facultatea, gaseste-ti un serviciu corespunzator si orienteaza-te spre un partener de viata responsabil.
Pana atunci, foloseste anticonceptionale ca-s mai "sanatoase".
Toate bune !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Si mie mi-a trecut prin minte sa fac un copil ca sa nu muncesc degeaba, dar in cazul meu era altfel aveam deja 35 de ani si cum se spune la noi "fata batrina", dar la 36 de ani l-am cunoscut pe sotzul meu, ne-am casatorit si lucram la subiectul in cauza. Am pierdut deja o sarcina, dar nu ne dam batutzi si sper ca vom avea un copil.

Mergi la inceput