mama singura
Trebuie sa recunosc, ca sunt amanta dar ii iubesc f mult suntem de 9 luni impreuna, acum 5 luni am ramas gravida si evident am avortat dar acum imi doresc f mult sa am un copil cu el nu ca sa-l tin langa mine( sunt constienta ca lucrul asta l-ar indeparta de mine) pt ca el are familie si un copil dar sunt gata sa-mi asum acest risc de mama singura credeti-ma stiu ce inseamna m-am documentat destul de mult...Apropo am 27 de ani si o dorinta nebuna de a face un bebe As vrea totusi sa mai aflu si alte pareri sau daca este cineva in aceeasi situatie (cu toate ca m-as cam indoii).Va pupicccccccc si va multumesc
Raspunsuri
2girlsmum spune:
Draga mea, nu te pripi sa multumesti anticipat, s-ar putea sa urmeze multe rosii aruncate, daca am citit eu bine ca tu vrei sa faci un copil cu un barbat insurat si tata in acelasi timp.Majoritatea suntem mame si sotii si nu stiu daca cineva chiar te-ar intelege prea bine in dorinta asta nebuna care te-a cuprins!
Patricia si fetitele Miriam si Ruth (6.12.03)
Fotografiile Noastre
chatonel spune:
quote:
Originally posted by 2girlsmum
Draga mea, nu te pripi sa multumesti anticipat, s-ar putea sa urmeze multe rosii aruncate, daca am citit eu bine ca tu vrei sa faci un copil cu un barbat insurat si tata in acelasi timp.Majoritatea suntem mame si sotii si nu stiu daca cineva chiar te-ar intelege prea bine in dorinta asta nebuna care te-a cuprins!
Patricia si fetitele Miriam si Ruth (6.12.03)
Fotografiile Noastre
hmm, parca mai conteaza ca ar fi si un copil la aceasta relatie, cind EL oricum a ales sa-si insele sotia? Nu inteleg de ce o condamnati pe EA si il iertati pe EL, care e primul vinovat. Probabil din rautate?
ps
cred ca am gasit :) e razbunare prost inteleasa!
Toulouse, la ville rose
dadi_t spune:
Eu am o prietena nemaritata care acum are 37 de ani. Acum ceva ani(4,5)am sfatuit-o sa-si ia inima in dinti si sa faca un copil <din flori>. Nu m-a ascultat si acum regreta enorm, pt. ca anii au trecut si ghinion nici nu mai are o relatie cat de cat stabila. Mai mult au napadit-o nganduri negre in legatura cu ...batranetea si ...are dese accese de depresie. Si are independenta materiala...
Nordy- apropo' de rosii- mare pacat faci traind cu un barbat insurat, dar daca nu ai de gand sa-l desparti si il mai si iubesti si-l placi...fa-o, cel putin copilul ii va semana!!!!! Poate in felul acesta iti mai speli din pacate. Aducerea pe lume al unui copil e cea mai mare binecuvantare pe care ne-o da D-zeu! Este in schimb o mare responsabilitate si sa iti faci bine calculele in eventualitatea ca el nu te va ajuta. E la fel de pacat sa aduci pe lume un sufletel care sa chinuie.
Eu iti doresc ca D-zeu sa-ti scoata in cale ...o iubire frumoasa si...necomplicata si sa-ti implinesti si menirea materna!
CINE-I FARA DE PACATE SA ARUNCE PRIMUL CU ...PIATRA!!
Tania cuAnduta(14sept'96)+ Bibi(14febr'04)
...si fam.Bugy
Anca Wish spune:
chatonel, m-ai omorat. Ma declar fana ta. Te "urmaresc" de ceva timp si esti haioasa rau!
Nordy, priveste-te peste 10 ani si vezi ce viitor te asteapta: singura de sarbatori, cu primele riduri vizibile pe fata si cu ochii pe o usa inchisa...care nu se mai deschide,cu un copil care te va intreba "unde e tata?"..si apoi gandeste-te ce-i vei raspunde....si daca o sa fie o fetita, ce exemplu va avea de urmat (???).
Poate m-am dus prea departe.
Nu arunc cu pietre, vreau doar sa zic ca poate peste 1,2,3 ani vei dori mai mult si vei putea mai usor sa o iei de la capat.
Un copil e o responsabilitate.
Oricum, sa dea D-zeu sa iei decizia buna.
chatonel spune:
quote:
Originally posted by Anca Wish
chatonel, m-ai omorat. Ma declar fana ta. Te "urmaresc" de ceva timp si esti haioasa rau!
hihihihhi :))) sttttt, taci ca apoi voi avea amenda de "influentare a membrilor" :))
Stiu ca-s haioasa, citeodata mi se spune ca-s un pic sarita de pe ax, sa spuna asa... adevaru-n fata, da nu ma pot abtine
Daca vrei si tu la Clubul dreptatii, n-ai decit sa te-nscrii :)
Toulouse, la ville rose
alice2004 spune:
In primul rind cred ca ne "infasuram" uneori prea tare in conceptii si prejudecati ... Cineva spunea ca sintem sotii si mame si ca nu am putea intelege situatia in care te afli ... De ce oare ? O femeie iubeste un barbat si isi doreste un copil cu el, ce este asa de greu de inteles ? Aaaa, ca barbatul este insurat deja si are si familie ... asta este mai mult treaba lui, pentru ca a acceptat sa intre intr-o asemenea postura ! Si nu numai ca a acceptat, dar si perpetueaza starea cu pricina ... dar oricum nu este locul nostru sda judecam aici ce si cum vizavi de starea civila a unora !!!
Sa stii Nordy ca si eu sint sotie si viitoare mama, dar undeva in tineretea mea am avut o "tentativa" din aceasta de a deveni mama singura ... diferenta era ca "amantul" meu de atunci nu era insurat, dar nici singur ... Probabil ca dorinta de a face un copil pe care sa il cresc singura (ca el a spus raspicat ca nu doreste sa participe, ca nu este inca pregatit pentru viata de familie, etc .... stii tu scuzele barbatesti !!!) a fost mai mult din egoism, sa am eu ceva al meu pe care sa nu mi-l poata lua nimeni, asupra caruia sa revars toata dragostea mea, si el sa nu fie nevoit sa o imparta cu nimeni !!! Asta se intimpla acum fro ... 12 ani cred, am si pierdut notiunea timpului !!! Dar gindeste-te mai bine - un copil implica muuuuulte responsabilitati, nu este o jucarie de care daca te plictisesti o pui la loc pe raft, sa te astepte cuminte pina te hotarasti tu sa te mai joci cu ea ! Crede-ma ca acum, asteptind bebelushul care se va naste peste doua saptamini, cu voia lui dumnezeu, imi dau seama de cite trebuie sa tii cont !!! Si eu am familia mea alaturi de mine, sotul care ma ajuta enoooorm ... dar daca ai sa fii singura ? Spui ca te-ai documentat - pai in carti sau unde ai citit tu sa stii ca este tare usor, toate sint prezentate fiind asternute pe hirtie, doar ca viata in sine este cu totul altceva !!! Si mai este inca un lucru - poate mai tirziu vei intilni un barbat care sa fie adevarata ta jumatate, caruia ii va fi mai greu sa accepte un copil dintr-o legatura anterioara (ca se intimpla frecvent) ... Ai doar 27 de ani, ai inca atita timp in fata ta ... Si ai sa vrei din ce in ce mai mult de la barbatul acesta insurat din viata ta, iar el nu iti va putea da decit o mica parte ... pentru ca sint mai mult ca sigura ca nu isi va lasa familia, devreme ce pina acum nu s-a pus problema ! La inceput ai sa spui ca te multumesti sa il ai alaturi fie si pentru putinul timp cit este, apoi nevoia o sa tot creasca, daca mai apare si bebe ... nu mai spun !!! Ti-as aminti de cliseul acela cu "copilul are nevoie si de mama si de tata", dar ma opresc aici !
Ai grija de tine si reflecteaza adinc ... subiectele de roman sint frumoase scrise in carti, realitatea este cam aproape intotdeauna mult mai cruda, mai ales daca traiesti in Romania ...
Sa fii sanatoasa si sa ai parte de tot binele din lume !
Alice -38 saptamini
35 de ani/pesti
DPN 15-16 august
sinzi_ana spune:
Hai sa iti spun alta poveste. Am o prietena care are un baietel de un an...pana aici totul normal.
L-a facut cu un tip, relatia lor a durat foarte putin (el nu era casatorit), i-a spus de sarcina, inca nu stia daca il va pastra sau nu, si la scurt timp nu au mai auzit unul de altul. Lui nici nu i-a pasat daca ea a pastrat copilul sau nu...
Ea e super fericita, bebelusul e un scump, dar...de curand s-au intalnit intamplator...el a vazut copilul, l-a recunoscut (nu era greu, copilul ii seamana si cu un mic calcul vasta bebelusuli + 9 luni de sarcina...) si acum a inceput un proces de stabilire a paternitatii si vrea sa ii fie recunoscute drepturile...
Asa ca pentru ca parintii nu au fost casatoriti, si pentru ca nu au de gand sa o faca, el va avea dreptul sa ia copilul in vizite cand va pofti, ea nu poate sa iasa din tara cu copilul fara sa semneze el acordul, nu poate sa il dea la scoala decat cu semnatura tatalui...
Deci practic copilul nu mai este doar al ei...
Cam astea sunt riscurile...
Bafta multa...
Sinzi si David
anca tanasica spune:
Eu una stiu ca un bebe vine din dragoste (aici sa zicem ca ar fi) si in momentul in care ambii parinti il doresc (aici se pare ca e hiba...). Daca ai ramas o data gravida si ai avortat (pt. ca el nu a vrut copilul....) ce te face sa crezi ca-l va dori pe al doilea? Daca esti convinsa ca iubirea ta ajunge...de ce nu l-ai pastrat pe primul?
Daca tu esti gata sa-ti asumi rolul de mama singura...copilul ce vina are? Un copil are nevoie si de tata si de mama....
Eu una am impresia ca acest copil ar fi mai mult un premiu de consolare pt.tine atunci cand te vei vedea singura ca el a plecat la nevasta....
Anca si bebelina Alexandra (10 nov.2003)
==================================
http://www.vectornoise.com/Alex/index.html
==================================
vikinga spune:
Cea mai aiurea parte din mesajul asta consider ca a fost faza ca acum cinci luni "am ramas insarcinata dar EVIDENT am avortat dar acum imi doresc" altul.... Evident inca..! Nu cu pareri de rau nu regerete ci evident avort! Da nu-i nimic la citeva luni doresti altul! Ce faci tu cu viata ta te priveste, insurat neinsurat, e exact treaba voastra, nu sunteti nici primii nici ultimii, dar mi se pare absolut cum jonglezi tu avorturile si sarcinile, asa ca la piata.Sa te lumineze Dumnezeu in alegerile tale.Vikinga& bb Aldo http://community.webshots.com/user/vikinga109
dpintilie spune:
Haideti, mai fetelor....
E subiect aruncat pe forum sa starneasca dispute...Eu zic : "Ignore!"
,Dana si Andrei(12 dec 2003)
http://community.webshots.com/user/dpintilie