mama singura

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madis spune:

Draga Nordy,

Cred ca ar trebui sa clarifici mai intii daca si iubitul isi doreste un copil. Faptul ca este deja insurat si are un copil nu inseama neaparat ca va spune nu.
Asculta si argumentele lui, fie pro, fie contra si apoi analizati din nou problema.
Cred ca trebuie sa luati impreuna decizia asta.

Iar apoi, nu pune prea mult la suflet "rautatile" care ti se spun pe acest site. Unii inca isi inchipuie ca viata e colorata doar in alb si negru, ca intilnesti la 20 de ani barbatul/femeia vietii tale, ai copii... si cam atit. Oamenii se schimba, sentimentele se schimba ..nu are nimeni de unde stii ce o sa-i rezerve viata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebetica spune:

Dupa 5 ani de casnicie am nascut un baietel care acum are 1.9 ani. Cand BB avea 11 luni tati ne-a parasit.Nu a mai dat nici un semn de viata nici de ziua lui bb, nici de Mos Nicolae, nici de Craciun etc. ,etc.,

stii cum e cand BB pronunta "ta-ta" si se uita cu ochi intrebatori la mine sau la oricine ne calca pragul casei ?????????????

Nu cred ca ai vrea sa afli si nici nu-ti doresc.

Daca poti sa iti imaginezi acest tablou la care sa adaugi greutatile inerente de zi cu zi ai spune: cine are sa-i traiasca ci nu sa nu-si doreasca.

Daca un copil isi doreste o jucarie, o ciocolata etc., etc ii cumperi, daca nu azi cu siguranta maine dar.... cand isi doreste tatal si nu ai de unde si nici cum sa il aduci este ABSOLUT INFIORATOR DE SUPORTAT ACEASTA NEPUTINTA.

Cei care au copii stiu ca nu pot influenta aceasta stare de spirit a copilului, acesta necesitate sufleteasca. la o varsta asa de mica un copil nu poate fi influentat. Am avut speranta ca il va uita pe tatal lui, mai ales ca au trecut 10 luni dar poate exista o legatura puternica intre ei, mai ales din partea copilului ca din partea tatalui NIMIC.
Eu nu sunt cea mai indicata sa dau sfaturi dar un exemplu ti-am dat ........

Ioana si al ei STEFAN DIMITRI
http://babycenter.shutterfly.com/osi.jsp?i=67b0de21b371605805da

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anca Wish spune:

Bebetica, sanatate multa si putere!
Sunt convinsa ca esti o mama minunata. norocos copil....!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela-roxana spune:

bebetica felicitari!
Cu toate ca ai trecut prin atatea greutati ai ridicat capul sus si mergi mai departe!Intradevar o mama care-si iubeste copilul!
S-ar putea ca toate cele ce ti s-au intamplat sa nu fie la voia intamplarii ci sa fie vointa lui Dumnezeu!Sigur vei gasii pe cineva care sa te faca sa te simti deosebita si sa-ti iubeasca baietelul mult de tot!
Nordy-am sa-ti spun povestea unei prietene care are un baiat de 18 ani(peste3 luni).La 20 ani a intalnit un barbat care o facea cea mai fericita femeie din lume!El ,casatorit , sef de clinica ,avea si un baiat de 5 ani!A durat legatura lor cam 1 an pana ea a hotarat ca-si doreste un copil.Zis si facut,cine este tatal acelui copil de 18 ani stiu doar 6 persoane!
Ea a fost cea care a pus capat relatiei lor,copilul il cunoaste pe tatal lui dar nu stie ca-i este tata ,pt. el este Dl.Doctor.Ea este fericita de decizia pe care a luat-o insa copilul a suferit enorm de mult,simte nevoia unui barbat in prejma.Parerea mea este ca probabil ti-e frica ca vei ramane singura!La varsta ta m-as indoi ca nu poti sa-ti gasesti pe altcineva care sa-ti dedice tot timpul ,sa va intemeiati o familiesi cine stie poate apare si un copil!
DUMNEZEU sa fie alaturi de tine ,orice decizie vei lua!

Roxi si bb Rares 9. april.2002
http://ca.f2.pg.photos.yahoo.com/saracutionela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikinga spune:

Ai dreptate Dana, si eu cred ca e subiect la misto.Vikinga& bb Aldo http://community.webshots.com/user/vikinga109

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saphir spune:

quote:
Originally posted by sinzi_ana

Hai sa iti spun alta poveste. Am o prietena care are un baietel de un an...pana aici totul normal.
L-a facut cu un tip, relatia lor a durat foarte putin (el nu era casatorit), i-a spus de sarcina, inca nu stia daca il va pastra sau nu, si la scurt timp nu au mai auzit unul de altul. Lui nici nu i-a pasat daca ea a pastrat copilul sau nu...
Ea e super fericita, bebelusul e un scump, dar...de curand s-au intalnit intamplator...el a vazut copilul, l-a recunoscut (nu era greu, copilul ii seamana si cu un mic calcul vasta bebelusuli + 9 luni de sarcina...) si acum a inceput un proces de stabilire a paternitatii si vrea sa ii fie recunoscute drepturile...
Asa ca pentru ca parintii nu au fost casatoriti, si pentru ca nu au de gand sa o faca, el va avea dreptul sa ia copilul in vizite cand va pofti, ea nu poate sa iasa din tara cu copilul fara sa semneze el acordul, nu poate sa il dea la scoala decat cu semnatura tatalui...
Deci practic copilul nu mai este doar al ei...
Cam astea sunt riscurile...
Bafta multa...
Sinzi si David

E un risc, ca un copil sa fie recunoscut de tata??

Saphir si Amos Daniel (26.02.04)

Bebelusi de ianuarie - februarie 2004
...si pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Parerea mea este, Saphir, ca da sunt riscuri.
Adica ramai insarcinatata, tipu dispare in ceata cand aude, habar nu are de tine, daca ai pastrat sarcina, daca ai nascut etc..si dupa un an, care nu e chiar asa usor pentru o mamica singura, vine la usa ca vrea drepturi asupra copilului.
Tipa calatoreste mult in strainatate si e speriata ca asta poate sa nu ii dea voie sa iasa cu copilul din tara daca ii se recunosc drepturile. Am inteles, de la ea, ca in cazul in care parintii nu au fost casatoriti se impart drepturile asupra copilului jumate-jumate. Adica nu are voie sa il scoata din tara fara acordul lui, daca sta 3 luni cu mama, are dreptul sa stea 3 luni si cu tata, la scoala poti sa il dai cu semnatura ambilor parinti...deci daca ea vrea si el nu vrea...nu se poate!!! Eu nu as putea sa fac asa ceva cu un strain...sa imi impart copilul sa il las sa ia decizii in ceea ce il priveste cand el habar nu are cu ce se mananca copiii!
E dreptul copilului sa aiba un tata, dar si dreptul mamei sa se teama ce influenta va avea acest tata, care deocamdata doar a dat-o in judecata, dar nu a binevoit sa vada copilul...asupra ei si a bebelusului.
Sinzi si David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amuleta spune:

Si mie mi se pare un subiect postat in gluma.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tora97 spune:

in primul rind, Nordy, faptul ca sinteti de DOAR 9 luni impreuna, ca inca va iubiti f mult iti da dreptul la o asemenea dorinta
spui urmatoarele: imi doresc f mult sa am un copil cu el nu ca sa-l tin langa mine( sunt constienta ca lucrul asta l-ar indeparta de mine)- cum crezi ca va resimti el hotarirea ta, cu atit m mult cu cit copilul anterior l ai avortat, cred ca de comun acord...
apoi, acum accepti statutul de amanta, dar cu timpul te vei satura de firmiturile ramase de la masa "Reginei" si sa ti doresti sa devii tu cea care decide, sa nu te mai ascunzi, sa nu mai fii pe locul 2
27 de ani, hm, este inca o virsta la care ai multe oportunitati...
buuuunnn, admitem ca faci puiul... cine te va ajuta? ce resurse materiale ai? (sper ca ai ceva resurse bunicele, caci un bebe inghite mult, iar cu cei 6 mil pe care i "ofera" statul in timpul cit stai acasa ma tem ca nu vei fi prea fericita)
sfatul ar fi sa nu faci puiul bazindu te pe cai verzi pe pereti..

poate ca este un subiect postat la misto, imi aminteste de un subiect asemanator, postat pe la inceputul anului, care a dat nastere la valuri de proteste si pagini intregi de mesaje... observ ca spiritele nu mai sint atit de incinse si deci nici un pericol, nu?

va pupicesc pe toti...

http://community.webshots.com/user/tora97

"da aripi unui copil, dar lasa l sa invete singur sa zboare" Marquez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acina spune:

Dar Nordy unde este ?
A postat un subiect si nu o intereseaza raspunsurile daca tot a cerut parerea cuiva?

Anca

Mergi la inceput