mama singura

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nordy spune:

Tin sa va spun ca nu am ajuns inca la o concluzie definitiva dar mesajele voastre m-au ajutat si m-au emotionat foarte mult in special mesajul de la Anca Wish si cel de la Bebetica care m-au pus serios pe ganduri.Poate ar fi mai bine sa-mi fac o cariera mai intai si dupa aceea mai vedem.....Ma mai gandesc cateva zile sa vad cum ar fi mai bine pentru mine si va voi rine la curent..
Va pupic....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulian1969g spune:

quote:
Originally posted by Nordy

Poate ar fi mai bine sa-mi fac o cariera mai intai si dupa aceea mai vedem.....Ma mai gandesc cateva zile sa vad cum ar fi mai bine pentru mine si va voi rine la curent..
Va pupic....

Buna,

Mi-au placut multe din raspunsurile date tie. Uite ce te intreb eu:

1) Sotia lui il iubeste?

2) El iti spune tie ca isi iubeste sotia? Cum iti spune tie ca simte inima lui fata de sotia lui, in comparatie de cum simte fata de tine?

3) Tu o cunosti pe sotia lui? Daca da, ai privit-o vreodata in ochi? Daca da, ce ai simtit atunci?

Dupa parerea mea, cel mai bine pentru tine ar fi sa fi cinstita cu tine insati si cu cei din jur. Este foarte dificil sa traiesti o viata in "ascunzatoare". Adica sa te tot feresti sa te exprimi:

- nu poti iesi la plimbare cu barbatul iubit, pentru ca se plimba cu sotia si copilul lor;

- nu poti sa-i dai telefon si sa discuti in voie - nu pentru ca te-ai teme de aditionale, ci pentru ca este sotia lui acasa;

- cu el nu te poti plimba pe unde vrei, cand vrei, cum vrei -pentru ca v-ar putea zari vecinii lui, sau chiar sotia lui. s.a.m.d.

5) El, cand se intalneste cu tine, ce-i spune sotiei lui? ...Ca pleaca dupa morcovi, cumpara pepeni, jucarii pentru copil, sau are nespus de mult de lucru la serviciu? Daca o minte - cum probabil ca o face - crezi ca pe aceasta viata traita in minciuna - viata traita atat de el , cat si de tine - se poate cladi fericirea ta?

Nu arunc cu pietre - nici macar cu rosii!!! - dar cred ca aceste intrebari vor lamuri mai bine niste lucruri, atat pentru tine, cat si pentru noi, ceilalti, care participam la aceste discutii...

Iti doresc toate cele bune.

Giuliano

Mergi la inceput

Giuliano, am sa incerc sa-ti raspund la toate intrebarile

1) din cate mi-am dat seama sotia il iubeste foarte mult.

2)nu imi spune ca isi iubeste sotia dar imi dau eu seama ca o iubeste(de fapt odata mi-a zis ca nici el nu-si inchipuie cum poate iubi 2 femei in acelasi timp, deci fara indoiala ca o iubeste)

3)nu o cunosc pe sotia lui (daca as fi cunoscut-o nu cred ca as mai fi fost cu el)

Intr-adevar este f greu cand iesim si noi sa ne plimbam trebuie sa mergem prin alte parti departe de unde locuim (locuim in acelasi cartier)si cu telefoanele este greu eu nu pot sa-l sun tot timpul (doar daca este vreo urgenta)dar cu toate astea vorbim de cateva ori pe zi la tel.Cand ne intalnim spune ca ramane la serviciu.Cateodata mai reusin sa plecam din oras pentru 2 zile (serviciul lui este de asa natura incat mai pleaca de acasa, asa ca profitam si noi de acest lucru).Ne mai intalnim si seara (aproape in fiecare seara)ca sa ne plimbam cainii (avem amandoi, de fapt asa ne-am intalnit).Recunosc ca este foarte greu pentru mine, sunt mereu in umbra, trebuie mereu sa ne ascundem de vazul lumii si nu putem iesi oricand.De multe ori am incercat de comun acord sa ne despartin pentru ca asa ar fi mai bine pentru toata lumea dar nu am reusit, de fiecare data ne sunam si ne spuneam cat de dor ne e unul de altul.....Sun multe de spus pentru a intelege relatia noastra...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulian1969g spune:

Buna,

Multumesc foarte mult pentru raspuns.

2)nu imi spune ca isi iubeste sotia dar imi dau eu seama ca o iubeste(de fapt odata mi-a zis ca nici el nu-si inchipuie cum poate iubi 2 femei in acelasi timp, deci fara indoiala ca o iubeste)

Daca o iubeste, ce simte el cand isi minte sotia (ca se duce colo si pe dincolo, cand de fapt este in bratele unei alte femei)? L-ai intrebat ce simte in astfel de cazuri?

(Imi inchipui ca nu-ti va spune ca nu are nici un fel de mustrare de constiinta cand o minte pe sotia lui iubita!...)

...Daca o iubeste, de ce o minte? Tie ti-ar placea sa-ti spuna ca te iubeste (cum probabil ca-ti si spune), si sa te minta?

>nu o cunosc pe sotia lui (daca as fi cunoscut-o nu cred ca as mai fi fost cu el)

Iti sugerezi sa o cunosti, sa o vezi si tu macar la chip. Sau sa ii vezi pe amandoi plimbandu-se impreuna cu copilasul prin parc. Cunoasterea adevarului nu iti strica, ci te ajuta sa intelegi mai bine in ce situatie te afli. Este chiar interesul tau sa o faci, nu?

Ce parere ai?

Giuliano

P.S. Nu arunc cu "pietre", sau cu "rosii", doar am vrut sa-ti aduc in atentie unele aspecte la care tu, poate, te-ai gandit mai putin. Te rog sa ma ierti daca am intrecut cumva masura.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns criss spune:

Buna,

Eu nu inteleg ce este asa de greu, se iubesc , traiesc impreuna, se simt bine impreuna, este normal sa doreasca un copil.Doar ca una este dorinta si alta este posibilitatea de realizarea.

De ce este nevoie sa ii cunoasca sotia, de ce este nevoie sa ii priveasca plimbandu-se prin parc cu copilul? E ca si cum si-ar provoca singura suferinta.

Cand iubesti, iubesti si nu te intrebi de ce, incerci sa te simti bine, sa fi apropiat de cel cu care esti, nu te intereseaza altceva.
Eu sunt de acord cu "traieste-ti clipa", nimeni la o adica nu se intereseaza de tine, de ce ce greu, de ce esti nefericit, eu spun ca trebuie sa traiesti la maxima intensitate orice clipa pentru ca sa ai darul de a iubi si a fi iubit e fascinant.

Cu timpul, totul se cristalizeaza si se va vedea totul foarte clar, atunci lucrurile se vor lamuri, vor zambi ori realizarilor , ori clipelor ce raman in urma...numai timpul poate sa lamureasca, mereu lucreaza in favoarea noastra. Pana atunci, Iubeste!

Si, apoi, sa faca pe moralistul cine nu a trecut prin vraja lucrului interzis.

Multa sanatate,
Criss

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariamunteanu spune:

Stai putin Criss,

ei nu traiesc impreuna, se intalnesc seara sa plimbe cainii si cand el spune nevestei ca intarzie la serviciu, asta nu se cheama ca au o viata impreuna.

Intr-o viata ne indragostim si "ne simtim bine" de mai multe ori pana cand ne stabilim asupra unui partener stabil, asta nu inseamna ca facem cate un copil cu fiecare partener ca si cum am face pizza.

E simplu de spus, dar cine va creste copilul ? El ramane cu simtitul bine, iar Nordy cu copilul si raspunderea, sa vezi ce-o sa mai treaca atunci indragosteala.

Mergi la inceput

Nu ai intrecut masura Giuliano dar Criss are dreptate nu vad de ce ar trebui sa o cunosc pe sotia lui sau de ce sa-i urmaresc plimbandu-se prin parc???Bineilteles ca nu se simte bine cand trebuie sa minta acasa si are mustrari de constiinta ,mi-a zis intr-o zi ca sotia la intrebat daca o inseala iar el a raspuns ca nu si mi-a zis ca se simte vinovat fata de ea si ii este greu sa se uite in ochii si s-o minta.Am avut mai multe incercari de a ne desparti (si pentru binele meu a zis el pentru ca este ca si cum m-ar tine legat de el,iar eu as putea sa am o viata normala a mea in care sa pot sa ies cand vreau eu si unde vreau fara sa fiu nevoita sa ma ascund) iar eu i-am zis sa nu-si faca griji in privinta asta ca nu-mi strica viata...am 27 de ani si mai am timp ( el are 32 iar sotia 37 de ani.Sper sa fie bine...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nora spune:

Nordy, nu te supara, dar tu esti fericita distrugand fericirea altora? Nu vreau sa fie un repros, chiar ma intreb daca poti fi fericita?

Numai bine,

Nora, mamica lui Andrei-Mihai(20aprilie 1999) si a lui Victor-Alexandru(12 iulie 2001)
poze noi la http://community.webshots.com/user/NoraCosmin

Mergi la inceput

mariamunteanu,
intragosteala nu trece asa usor, si te asigur ca voi face un copil cu el se va oprofunda dragostea dar nici de cum sa-mi treaca.Eu consider aceasta relatie o relatie stabila si vreau sa-ti spun ca el este primul barbat cu care imi doresc sa fac un copil.Daca citesti bine mesajele mele o sa-ti dai seama ca intalnirile noastre nu se limiteaza doar la plimbatul cainilor.In ceea ce priveste sarbatorile pana acum am fost multumita ( de craciun am fasot impreuna si in seara invierii, de ziua mea am fost la munte,( anul nou nu l-am petrecut impreuna))deci nu este chiar asa o relatue de nimic...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns criss spune:

Maria,

Draga mea, daca citesti bine ce am scris eu , vei vedea ca nu am sfatuit-o sa faca acel copil.

Am spus doar ca este normal sa il doresti si sa-l visezi.

Si am mai spus ca timpul le clarifica.

Eu nu imi iau raspunderea de a da sfaturi cuiva, fiecare trebuie sa hotarasca pentru el.Fiecere traieste doar pentru el insusi.

Nu este nimic rau ca se iubesc, nu ea e cea care are vina ca el pleaca de acasa, el a hotarat, noi nu avem dreptul sa-i judecam.
Nora, de ce spui ca ea strica fericirea daca nu stii care este fericirea lui, daca nu stii ce traieste? Nu e drept sa aruncati doar asa cu vorbele fara sa cunosti.

Cu drag,

Criss

Mergi la inceput