mama singura
Raspunsuri - Pagina 16
mariagi spune:
adivio,
frumos spus.nu cred ca ELE se gandesc la suferinta noastra.eu am trecut de doua ori prin asa ceva in casnicia mea.odata cu o colega comuna a mea si a sotului.i-a parut rau mai tarziu ca s-a interpus intre noi.a doua oara,si este adevarat ca o nevasta simte ca un barbat o inseala,a sunat pe telefonul mobil.a inchis cand am raspuns eu.am sunat mai tarziu si am spus cine sunt si am intrebat-o cu frumosul ce doreste.mi-a zis senina ca ei se iubesc ca stie ca este casatorit si ca are un copil dar nu i pasa.se simt bine impreuna el se sufoca in casnicia asta si ea nu renunta la el.nu va descriu ce sentimete m-au incercat atunci.am simtit ca se prabuste pamantul.normal ca a negat tot,a zis ca ea el suna ca el isi iubeste familia.si era foarte insistenta.el a ramas cu mine si fiul lui.departirea noastra,2 ani mai tarziu a avut legatura cu patima lui pentru alcool.
Maria
DianaN spune:
Buna la toata lumea!
Se pare ca este un subiect foarte sensibil pentru ca deja multa lume s-a inscris la cuvint (inclusiv eu, e prima oara cind indraznesc pe acest forum:)
Cred ca intr-adevar o casnicie implica nu numai pasiune (asta, din pacate se duce cu timpul) ci si o anumita constiinta a faptului ca iti doresti ca viata ta sa aiba un anume curs. Pe de alta parte, viata iti ofera citeodata niste experiente pe care esti nevoita sa le traiesti si uneori te iau pe nepregatite.
Intr-adevar in principu e simplu: stai cuminte pina iti apare ursitul (evident necasatorit si fara copil:), urmeaza o nunta ca in povesti si multi ani fericiti alaturi de copii...:)
Dar totusi, cit de complicat!:)) Eu sint casatorita de 8 ani, avem un copil care face in curind 7 ani, am avut o poveste de dragoste ca in povesti/filme, avem o casnicie fericita se poate spune dar nimic nu mai e ca acum 8 ani!:)) Totul evolueaza in timp si la fel se intimpla si cu relatiile in sinul unui cuplu.
Nordy, ca si irinan, si desi nu am o experienta de amanta, inteleg perfect faptul ca poti dintr-o data si fara sa te astepti sa intilnesti exact persoana de care aveai nevoie la momentul respectiv din viata!
E teorie pura chestia ca dom'le nu pot ca e insurat si are un copil! Cind ti se 'aprind calciile', 'pune pata', etc nu mai stai sa vezi mortii si ranitii din jur, iar cind incepi sa-ti pui problemele astea 'raul' e deja facut!...
In privinta faptului ca iti doresti un copil si nu te deranjeaza ideea de a-l creste singura, cred ca e cazul sa te gindesti insa foarte bine (si pina acum fetele ti-au expus deja destul de clar) cit de multe sint problemele cu care vei fi nevoita se te confrunti.
Parerea mea este ca trebuie sa discuti aceste lucruri si cu el (eu cred ca intr-un cuplu mai mult de 60% conteaza comunicarea dintre cei doi parteneri). Cind vrei un copil, vrei, nu vrei, trebuie sa te gindesti la viitor si nu numai in prezent.
Eu, din experienta mea de mama iti pot spune ca am avut tare mare nevoie de sprijin si incurajari cind era fi-meu mic, ca era model din ala urlator si fara somn:) Si sotul meu m-a ajutat enorm, uneori chiar si numai cu prezenta.
In fine, cred ca iti va fi de mare ajutor plecarea din tara (4 luni e o perioada in care se pot intimpla multe...)
Sanatate multa si toate cele bune!
Nordy spune:
Multumesc Diana, Mariagi,Odivio si celorlalte fete care m-au sfatuit,daca ati sti cat sunt de dezorientata la ora actuala...Nici nu stiu ce sa fac, mai mereu ma doare capul atat de mult imi analizez situatia.Sper ca aceste 4 luni sa-mi permita sa inteleg si sa aleg cea mai buna solutie.Toate mi-ati fost de mare ajutor si nu cred ca m-a sfatuit vreuna dintre voi cu rautate dar divergente apar intotdeauna daca nu suntem de aceasi parte a barierei...Eu mai am o saptamana de stat in tara plec pe 1 sept( in loc de 3 cum era initial)iar in acest timp relatia continua in mod normal, bine poate putin mai intens dat fiind ca sunt ultimele zile....I-am zis sa lasam lucrurile asa cum sunt si mai vedem la intoarcere si sa nu ne facem promisiuni desarte (mi-a fost greu dar am zis-o).Mai departe nu stiu ce va fi....
DianaN spune:
Iti doresc drum bun si curaj!
Schimbarea asta radicala de decor nu poate decit sa-ti faca bine, ai sa vezi!
Sper sa ne auzim cu bine mai pe la sfirsitul anului. Sau de ce nu si mult mai curind, daca ai internet la indemina!
cu bine,
Cherrie spune:
Eu nu inteleg de ce toate o acuzati pe Nordy sau pe fetele ca ea. De ce nu este de acuzat el ? El incearca, cred ca in majoritatea cazurilor in care un barbat inseala, el face primul pas. Si daca nu il face, accepta. Nu fetele astea au jurat la casatoria barbatilor respectivi ca vor fi fidele sotiei, ci ei. Dupa parerea mea, eu nu as acuza-o pe cea care mi l-a furat, ci pe el. Pentru ca eu pe el il cunosc, el este cel care ar trebui sa fie langa mine.
Si chiar asa, omul care s-a insurat, nu mai poate sa-si gaseasca pe alta ? Poate n-a ales bine, poate intre timp s-a schimbat.
Am tot respectul pentru femeile care isi cresc copiii singuri, dar ar trebui sa fiti mai impartiale.
casandra spune:
Cherrie, n-a spus nimeni ca el nu este vinovat, dar nu poti spune ca amanta e fara pata, macar ca este complice la o inselaciune, si tot este vinovata.
Sigur ca barbatul poate gresi cand alege, dar in cazul in care isi da seama ca nu a gasit ce-si doreste, corect e intai sa termine ce a inceput deja, ii reda libertatea celei pe care a ales-o nepotrivit si e si el liber sa aleaga din nou.
adivio spune:
Cherrie, exista o vorba veche, cu mare adevar in ea : " cateaua pina nu ridica coada...". Nu vreau sa jignesc pe nimeni, dar asta este adevarul, barbatii se duc acolo unde vad ca e "loc"
Adivio&Ioana-nazdravana
ayla spune:
quote:
Originally posted by adivio
Cherrie, exista o vorba veche, cu mare adevar in ea : " cateaua pina nu ridica coada...". Nu vreau sa jignesc pe nimeni, dar asta este adevarul, barbatii se duc acolo unde vad ca e "loc"
Adivio&Ioana-nazdravana
si catelul de ce asteapta sa vada care ridica coada? n-ar trebui sa fie cu nasu'n coada nevestei? si sa nu vada alte cozi... sau sa nu-i pese de altele?
adivio spune:
Dragelor, din pacate asta e natura umana, barbatului ii cade palaria din cap, o ridica o scutura si pleaca mai departe. Nu tin cu barbatii, doamne fereste, dar viata te invata...
Adivio&Ioana-nazdravana
Cherrie spune:
Eu una n-as vrea un asemenea barbat langa mine. Dac-as descoperi, as zice multumesc si la revedere. Multumesc pentru ca nu m-am mintit o viata intreaga, si la revedere pt ca nu mi-ar mai trebui un asemenea om.
Eu vreau un barbat langa mine care si daca vine Pamela Anderson sau ma rog, care-o mai fi, sa zica nu multumesc, si sa vina la mine. Daca nu-l am pe ala, mai bine lipsa.