mama singura
Raspunsuri - Pagina 17
Mihaela R spune:
Indiferent de raspunsul la intrebarea "cine este vinovat", catzelul sau catzeaua, Nordy (caci pe ea incercam sa o ajutam acum) ar trebui sa se ginseasca, cum au punctat si alte fete pina acum, la urmatorul aspect:
Daca o lasa pe nevasta-sa, si se casatoreste cu tine, vei avea incredere in el? Cind pleaca intr-o delegatie, vei putea sa bagi mina in foc ca nu e cu alta?
Daca imi raspunzi ca vei avea incredere in el, eu te intreb: Chiar asa? Chiar n-o sa iti apara nci un "ghimpe", o umbra de indoiala in inima, niciodata?
Daca raspunsul tau e ca vei sti sa il tii in friu, eu te intreb ce vei face, il urmaresti toata viata? Ca omul e ingenois, cum o duce pe cealalta de nas, te poate duce si pe tine, cu alte argumente, nu cele care le foloseste acum cu nevasta-sa. Gindeste-te cum e sa duci o viata urmarindu-ti mereu partenerul, si intrebindu-te daca nu-i spune alteia ce mult o iubeste, in timp ce tu stai acasa, ocupata cu BB.
mariagi spune:
si in opinia unora,fostele sau actualele neveste cu copii ar trebuie sa tolereze doamnele care vor sa deschida ochii sotilor?!ca poate pana la dansele nu au vazut cu cine s-au insurat.si poate doamnele sotiile dansilor nu sunt ce si-au dorit.da mai cautati-va si barbati singuri si lasati-i in pace pe cei insurati!
Manuc spune:
Daca are cine sa te ajute in cresterea copilului si din punct de vedere material crezi ca ii vei putea oferi cel putin strictul necesar (care te asigur ca depaseste 6.500.000 cat primeste o mamica in CIC), e OK. Noi suntem doi si abia facem fata. Singura mi-ar fi cumplit de greu. Am ramas doua zile cu Costin (1 an si 10 luni) la mare dupa ce a plecat taicasu si n-am sa mai incerc a doua oara.
Daca privesc lucrurile din punctul de vedere al femeii inselate... ea e inselata oricum. Si cu copil in afara casatoriei si fara, sotul ei nu e langa ea atunci cand ar putea fi, si daca nu e cu tine poate e cu alta. Tot ce stie el face. Eu chiar nu sunt de principiul ca toti barbatii cauta varietatea. Dar de aceia ar fi bine sa te feresti. Mi s-a mai spus ca gresesc, dar asta e parerea mea.
Manuela si bb Costin
marci spune:
Mai fetelor, nu-mi vine sa cred! Chiar atat de naive sunteti?Voi nu vedeti ca isi bate joc de voi? Ce se distreaza ea acum, vazandu-va pe voi cum va bagati unghia in gat!
Ea nici un moment nu s-a gandit sa renunte la amantul ei, cat despre mustrari de constiinta.......
Cunosc pe cineva care s-a complacut in situatia asta toata viata si....totul s-a sfarsit in momentul in care a intrat la menopauza si-au aparut dereglarile hormonale si de aici 30 kg. in plus.In momentul de fata este singura cuc si mai trece din cand in cand pe la psihiatrie. Daca stai de vorba cu ea si nu stii, te intrebi: "saraca, ce-a avut Dumnezeu cu ea? De ce o chinuie asa?"
Mai, Nordy, eu nu iti vorbesc din punctul de vedere al nevestei, ci al copilului care vede suferinta mamei din cauza amantei tatalui. Am urat-o pe femeia aia toata viata si.....sa ma ierte Dumnezeu, acum cand este intr-o suferinta cumplita nu pot decat sa ma bucur ca a facut Dumnezeu dreptate. Tu nu stii cat de mult inseamna la Dumnezeu rugaciunile unui copil. Stii ce-l rugam eu pe Dumnezeu, noaptea in camaruta mea? Sa-i dea aceeasi suferinta si sa verse atatea lacrimi cate vars eu si mama mea.Si i-a dat sa stii.Sufera de o mie de ori fata de noi si a varsat oceane intregi de lacrimi si este abia inceputul.
Gandeste-te ca pe lumea asta exista un Dumnezeu si totul se plateste si plata incepe de aici.Una este cand faci unui om rau fara sa-ti dai seama si alta sa nu-ti pese.
Nu cred ca ai vreo legatura cu Dumnezeu, dar eu totusi sper sa-ti dea intelepciunea necesara de a lua hotararea care trebuie, nu de dragul tau, de al copilului, ca nici un copil nu merita sa sufere din inconstienta maturilor.
adivio spune:
Mariagi, cred ca Marci are dreptate, o distreaza teribil framintarea noastra, dar roata se invirte. Va si si ea cindva sotie, poate, si atunci va intelege cum te simti tu, eu...
Cita dreptate ai Marci, si eu am trecut prin aceeasi nenorocire, cind aveam 16 ani tata a ales sa se mute cu amanta.Anii au trecut, m-am casatorit, il vizitam, dar nu-ti imaginezi in ce hal ma purtam cu EA. Parintii mei nu au divortat niciodata si ea murea de ciuda. Dupa 11 ani tata s-a intors la mama, si pentru ca noi eram mari, fiecare la casa lui, mama l-a primit, saraca. Acum, din pacate tata s-a imbolnavit, scleroza multipla, si este paralizat de la briu in jos, si cine se chinuie cu el - Mama. Vezi tu cum e soarta omului?? Ii pare atit de rau tatalui meu de ratacirea pe care a avut-o, dar nu nu mai poate da timpul inapoi.
Adivio&Ioana-nazdravana
saphir spune:
quote:
Originally posted by marci
Mai fetelor, nu-mi vine sa cred! Chiar atat de naive sunteti? Ea nici un moment nu s-a gandit sa renunte la amantul ei, cat despre mustrari de constiinta.......
Subsriu. Mai nou va tine la curent cat de bine si intens decurge relatia lor.
Saphir si Amos Daniel (26.02.04)
Bebelusi de ianuarie - februarie 2004
...si pozele noastre
slakje spune:
Maaaaama cat continua topicul astaaaaaa, ca de-atunci facea si copilul si totul.Mamaaaaaaaaaa.
Eu tot sunt convinsa ca peste vreo cateva zile vedem alt subiect despre vreun englezoi simpatic , olala.
Mihaela R spune:
quote:
Originally posted by slakje
Eu tot sunt convinsa ca peste vreo cateva zile vedem alt subiect despre vreun englezoi simpatic , olala.
Insurat si ala
Laura Takacs spune:
Mai rele sunteti . Voi nu stiti ca iubirea nu cunoaste obstacole? Degeaba ii explicati prin prisma femeii cerebrale, ca ei i s-a pus pata pe insuratu' si pace.