Mamici de Iulie August 2004 (90) + 24bb

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dorsilia spune:

Mi-am facut salata de vinete buna-buna. Cred ca o sa-mi fac si o portie mica de zacusca, asa de pofta. Sa ne mai intremam putin.

lia 37 sapt de la UM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dorsilia spune:

Io va zic sa nu va suparati pe mine, ca de atat stres si gandit imi patineaza neuronu transpirat si insolat de la cele 40 de grade de afara.

Iar n-avem apa calda.

Apa rece curge intr-o nuanta de maro autentic pe tevi, deci nu e buna nici sa te speli cu ea undeva.

Traim ca-n lumea a 3-a, ce mai ? ar mai lipsi sa-mi iau o donita pe cap si doua pe spinare si sa plec sa aduc apa de prin hartoape si la intoarcere sa vin si cu un cos de fructe de padure in dinti.

Ca la piata nu indraznesc sa ajung pe topitoria de afara.

Mai am o gramada de idei si nelamuriri dar sunt asa confuza acum incat Dumnezeu sa ne ajute....e tot ce mai pot articula.

lia 37 sapt de la UM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

hehehee, Lia pai daca cere fata....nu pot sa ma las acum la sfirsitul mandatului de comitet, nu? tu mai potoleste-te cu facutul de zacusti si altele....ca dupa aia iar te plingi de contractii si alte nebunii. ia-o mai usor. da' daca dom' doctor nu a masurat decit capatzina la pitic tu nu poti sa deschizi gura sa zici "vreau sa il cintariti, vreau sa stiu ce e..." si chestii din astea? ca doar de aia dai banii!! e, pisicii ei de viata....m'am 'nervat.
Miha...de data asta tre' sa ii dau dreptate Liei...singurul remediu aicea e nascarea. si eu am observat ca de vreo 3 zile am dureri de bazin....se largesc incheieturile...ce senzatie aiurea e....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaella spune:

Hi, hi!!!

N-avem voie sa nastem macar pane ne scoate cerclajul.Asa ca....pasareaua mea!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!E naspa rau!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vrabiuta spune:

burtici, mamici,
vad ca sunteti in forma!
catinca - si eu tot asa cu picioarele, intr-o jumatate de ora de la datul jos din pat ma fac elefantica. i-am spus doctorului si mi-a zis sa mananc cu cat mai putina sare. eu am incercat o alta metoda, care functioneaza - statul in pat cu picioarele mai sus, pe o perna. verigheta nici eu nu o mai port demult, ca ma strangea rau si se inrosise degetul pe sub ea. cum zice roxana: peste cateva saptamani mi-s iar maritata!
lia - ce va fac oamenii astia cu apa? ca parca se rezolvase si venise si apa calda... iar s-a oprit??? pe caldurile astea, ma mir cum rezisti fara sa faci crize de nervi, esti o eroina!

eu nu am fost cuminte, asa ca am cam racit... am mancat inghetata cam multa, la fiecare 2 ore imi mai faceam de lucru prin congelator. acuma ma doare gatul si capul, am luat paracetamol da' nu prea trece... sper sa nu fi facut vreo boacana, ca de-abia sunt in saptamana 34, mai are bebelina de stat in burtica.

va pupam,

marcela si alexandra din burtica - DPN 28 aug/3 sept - dr. nayel cfr2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anas34 spune:

Hehe Roxana scumpa, dar ce n-am facut? Scari multe nu prea am de unde, dar am o scara in casa pe care o urc de n-spe ori pe zi, de mers merg km intregi prin padure, cumparaturi la supermarket, ieri am facut curat cot la cot cu tati, plus alte activitati in topul preferintelor, dar gagica nimic, topaie vesela la papa bun ca de obicei, contractii cind ma ridic din pat si cite ona-doua cind merg, si cam asta! Moasa zice ca atit timp cit gagica topaie, n-are decit sa stea in piscina ****, ca pina la 42 sapt mai avem Ce daca o sa aiba 4 kg ???

Multumesc de incurajari si promit sa va tin la curent.

Pupici,

AnaMaria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rain spune:

Miha, nasol cu durerea de zburatoare, Ana (Azumi) a patit-o si stiu ca se plangea rau de durere, remediu as vrea sa-l stiu si sa ti-l spun, da sint nestiutoare la capitolul asta!
eu nu stiu ce sa mai cred, la mine nu se intinde nici un ligament, incheietura, bazin ?!?!? ca pana la termen mai sint 6 zile si eu nu stiu ce sint alea dureri de bazin, nu ca as vrea sa stiu cum este, doamne fereste, da ma intreb si eu asa ca tot omu' nerabdator sa-si vaza copilu' si care se intreaba "nici un semn???" SAU ...doamne ajuta, mie mi se rupe apa, ma apuca contractiile, nasc super rapid si toate astea in 2-3 ore heheheehehehe cineva malai viseaza pe aici ....
saptamana asta sint pusa pe intilniri, asa ca plec in oras sa ma vad cu o prietena, ca sa ma mentin in forma am de gand s-o duc in parc , vede ea!

va pupacim

Nicole 39+ saptamani
26 ani/DPN 25 iulie/dr Badiu A.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns polux spune:

Buna fetele.
Hehehe, mitzura, tiza fetitei mele, mulgete mama daca vrei sa ai laptic ptr diferite situatii : plimbare in parc, noaptea , vizite etc. daca nu lasa ca se regleaza el singur. Vorba aceea , cerere si oferta.
La mine sotul a facut ieri o gluma de imi venea sa-l bat. Dormea si eu foloseam pompa, fu, fu, fu. La care el trezindu-se si razand spune :Ha, ha iar se mulge Priana. (Priana fiind numa de vacuta). Si s-a mai legat de laptele nostru, ne-a spus ca in spital la frigider e numai laptele nostru, si ca o sa hraneasca nursele cu laptele nostru toti bebei aceia nascuti prematuri. Voi sa spuna ca asa de mult lapte avem.
Va pupam pe toate dulce.
Sper ca azi sa fie ziua cea mare. Adica sa vedem minunea acasa. Sotul spune ca vine generalul acasa.
Liliana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roberta04 spune:

Hello!! Dulci mai sunteti voi, mamicilor, citesc cu mare interes tot ce scrieti despre bebelusi si despre laptic, serios ca e mai buna informatia de la sursa decat orice carte!
Noi ne topim de cald, simt ca ,ma preling acusi din pat, dezintegrata.. Si nu am bagat decat 2 inghetate maaari in mine azi. Si am o pofta de salata de vinete (e in topul preferintelor culinare), dar 2 ani la rand am facut alergie urata de la ele si acum nu-mi da nimeni!!!
Si mai vreau sa va intreb daca niste intepaturi ciudate, puternice si dese, pe care le simt undeva prin capatul vaginului, nu-s semn de nastere,oare?

Roberta + MATEI - 33 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Nicole mama zi mersi, ca nu e placut deloc...
Ana, asa imi place, sa dai raportul....si zici ca aceeasi activitte e favorita, nu? bravos, asa merge...
Lia da' chiar ca te omoara astia cu apa...sunt nesimtiti tare!!!
Liliana, sa vina sanatoasa printesa-general!!!
Robi alea e semne ca piticu' se distreaza cu suturi la vezica ta....frumos, nu? si la mine e artist mare la faze din astea....cred ca o sa-i lipseasca tare de tot cind o fi afara!

Mergi la inceput