Mamici de Iulie August 2004 (90) + 24bb

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns papadie spune:

quote:
Originally posted by mitzura

Legat de alaptare am si eu o intrebare : stiti cumva ar trebui sa mulg laptele care ramane in san dupa fiecare alaptare, sau asta e valabil doar la inceput ca sa stimulezi secretia lactata?

mitzura cu bebe Tudor Codrin

Mitzule eu personal ma mulg ca noaptea ii dau la biberon. Noi alternam supt cu muls ca mi-a facut tzitzile praf. Daca tu nu-i dai la biberon iti sugerez sa-l pui pe bebe sa suga egal la fiecare tzitzi (10 minute la fiecare sau 20 de minute) cum stii tu ca se satura si in citeva zile lactatia se regleaza dupa cit maninca el. Sa nu-ti fie teama ca daca cere mai mult o sa produci mai mult. E un graunte in creier care asculta poruncile lui bebe si le transmite la tzitzi :-))) Daca vrei sa te mulgi sa-ti faci o rezerva e bine si asa (barbate-meu e ala care cere rezerve de lapte de zici ca ne mutam in buncar si n-are cupilu de halelala)Poti sa iei lapticul cu tine cind iesi in parc si sa-l hranesti la aer curat pe bebe. Oricum noi avem o sticluta de cite ori iesim ca nu stim cum se trezeste mindra si cere si nu prea-mi vine sa-mi scot tzitza pe coclauri :) De fapt adevaratul inconvenient e ca dupa ce suge la san ragaie foarte, foarte greu.
Lapte din greu ioti urez ceea ce-mi doresc si mie si la tuate fetitele de aici:-)))
(Dupa ce umplu cite doua borcanele barbate-meu le cintareste multumit din oki iar eu exclam cu naduf "Milka si-a facut din nou datoria". In tot acest timp cupilu zimbeste multumit si fericit de pe burta lu' tacsu. E buna si mama asta la ceva).

Papa si Catrina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anas34 spune:

Buna fetelor,

Irinuca, cum zisesi, numai puturosii au ramas, si fetita mea printre cei mai! Am trecut DPN-ul si tot nimic! Vad ca e un calm general printre bébé-ii care trebuiau sa se nasca in weekend-ul asta, bine, am inteles, luna noua, dar chiar asa??? Rog comitetul de bataita sa-mi faca o vizita ca incep sa ma gindesc la prostii!!!

Pupici si La Multi Ani lui Andrei Stefan!

AnaMaria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitzura spune:

Papa, eu de la inceput l-am pus egal la ambii sani, dar dupa ce suge, desi mananca cam 100-120, eu tot mai am lapte si asta dupa 3 saptamani de la nascare, timp in care si eu ma gandeam ca ar trebui sa se regleze. Am incercat sa-l mulg dar nu mai e foarte mult, nu reusesc sa scot nici 20 de ml. Dar e suficient cat sa-mi ude tricoul.

Si auzi, cum reincalzesti laptele pe care il mulgi ( ca il pastrezi la frigider, nu?) ?

mitzura cu bebe Tudor Codrin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catinca spune:

Buna tuturor mamicilor,

felicitari pentru bebelusi, sa fie sanatosi si sa va aduca numai bucurii. toti sunt niste dragalasi.
dupa citeva luni de pauzaam reusit sa intru sa scriu si eu. de citit am citit cum va simtiti, cind ati nascut, dar de scris de la serviciu cam greu.
De azi sunt si eu in concediu acasa si o sa pot scrie mai usor si sa citesc zilnic.

Da fetelor, a trecut timpul asa repede, multe nici nu realizam ca ar trebui sa pregatim deja bagajul.

Are cineva picioarele si miinile umflate.la mine s-au umflat rau de tot de vreo 2 sapt si apa nu se mai retrage, parca retin tot mai mult. incerc sa stau mai mult intinsa pe partea stinga, sa beau multa apa, totusi degeaba.
Aveti vreun leac pt asta? sau stati pe baricade cu stoinicie?
ajutor! abia mai merg... cica daca ai baiat si esti in ultima parte a sarcinii pe timp de vara asa se intimpla?!

nici noi n-am pregatit tot pentru bebelus, inca mai cumpar in functie de ce citesc prin carti sau desprecopii.

Catinca, 34 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dorsilia spune:

Catinca si eu am mainile, degetele umflate, nu-mi mai pot pune nici un inel si nici sa-mi scot verigheta, si picioarele arata la fel, sunt cam ca niste pernite uneori. Beau apa, acum e si cald rau din nou dar asta nu vad sa fie o solutie desi asa ar trebui.
Nu am ce sa fac, ma mai spal cu apa rece pe maini, pe picoare, le mai frec, le tin in sus, stau intinsa....in rest alte solutii nu am nici eu.

lia 37 sapt de la UM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

LA MULTI ANI,MATEI STEFAN !!! Sa fii sanatos si mincacios si mami si tati sa fie midri de tine !!
Mei, da cum trece timpul !!!
Pe aici prin city e o caldura de innebunesti, m-am bucurat de racoare prea repede si a disparut ca prin farmec !!! Am fost pina afara si deja arde asfaltul iar aer parca nici nu mai este ... Noi sintem bine, miercuri mergem la nenea doftoru sa vedem ce mai zice, o sa stabilim si data nasterii, ca daca pleaca in conced, cine mai are grija de noi ?...
Multi pupici bebicilor nou nascuti si mamicilor lor si tot binele din lume !!!
Alice - 36 saptamini

35 de ani/pesti
DPN 15-16 august

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

hello si de la doi somnorosi...care au dormit pe rupte.
Ana, la ordine, sa traiti! pai...ai aplicat si tu remediile alea de care vorbeam noi acu' vreo saptamina? urcat/coborit scari, plimbat la pas mai rapid in supermarket, ....si, bineinteles manevra care se afla in topul preferintelor publicului... si . dupa ce le aplici....(in ordinea preferintelor, bineinteles...) te prezinti la raport la comitet, da? acum, lasind gluma la o parte....nici, niic un semn, nici un dop perdut, nici o serie de contractii mai serioase? medicul ce zice? hai ca zilele astea tot tre' sa iasa...nu? (sau zici si tu ca noi, sa stea acolo pina la liceu?)
Catinca..in afara de ce ziceai tu ca remedii nu exista....decit rabdare..si cam atit.
Lia esti eroina mama daca mai porti verigheta...eu nu am mai pus-o dupa o criza de panica...am groaza de "chestii intepenite" asa ca...las' ca peste 10 zile is din nou maritata .

Mergi la inceput

Roxiu, esti superhazoasa cum o sfatuiesti tu pe Ana, sa aplice una-alta doar-doar s-o lasa bebe ademenit afara.
Io dupa ce contractii am avut samnbata mi-am facut si bagaju si "freza", insa sper sa mai rezistam 2 saptamani, dupa cum ziceam. Medicul zice ca daca sta acolo pan-la termen e mai bine. Saptamana viitoare sunt convocata la un urcat pe masa sa vaza cum stau cu colu, asta daca binenteles mai rezistam pana atunci.
Nu m-a mai cantarit, nu mik-a mai luat tensiunea, nu l-a mai masurat pe bebe, numa la capsor, s-a uitat doar sa vada daca mai e lichid si atat. Deci nu stiu cat a mai luat in greutate.

lia 37 sapt de la UM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaella spune:

Hello,hello

Mai gagici, ma doare pasareaua!!!Nu mai stiu cine se mai vaita de " simptomul" asta! Ajutor.Ceva remedii ptr ameliorarea minunatei senzatii?

Pupi,
Miha-37 sapt

Mergi la inceput

Miha.......ezista un remediu NASTEREA !!!

Mergi la inceput