Mamici de Iulie August 2004 (90) + 24bb
Continuarea www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=29294" target="_blank">Mamicilor de Iulie August 2004 (89) + 22bb
Irina,veve & croko
Raspunsuri
mamica_iulie_august spune:
BEBELUSI 2004!!!
LMA 07 Iunie(dpn 27.6)-Butterfly(Florina-Bucuresti)Teodor(3550g, 49cm) web www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=27567" target="_blank">povestea nasterii
LMA 12 Iunie(dpn 30.7)-papadie(Germany)Catrina Alexandra (1750g, Scor Apgar 10) web
LMA 19 Iunie(dpn 4.7)-andreea_s(Andreea-Bucuresti)Matei Stefan(4000g, 53cm) web
LMA 22 Iunie(dpn 10.7)-Roxana1974(Roxana-Cluj-Napoca)Serban(3000g, 54cm, Scor Apgar 10)
LMA 30 Iunie(dpn 5.7)-ochi verzi(Alina-Bucuresti)Iris Maryam(3100g, 49cm, Scor Apgar 10)
LMA 01 Iulie(dpn 7.7)-mitzura(Adela - Sibiu)Tudor Codrin(3370g, 55cm, Scor Apgar 9) web
LMA 02 Iulie(dpn 17.7)-cristalina(Monica-Bucuresti)Maria Alexandra(9:47, 3300g, 49cm, Scor Apgar 10) web
LMA 04 Iulie(dpn 4.8)-bunny(Marina-Budapesta)Alexander Anthony(13:00, 2870g, 50cm, Scor Apgar 10) web1 web2
LMA 05 Iulie(dpn 14.7)-Marcelle(Marcela-Oradea)Bianca Adelina(3100g, 50cm, Scor Apgar 9/10)www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=29294&whichpage=3" target="_blank">Povestea nasterii
LMA 06 Iulie(dpn 7.7)-alexa22gandi81(Alexandra-Austria)Alexander Matthias (8:41, 3310g, 51cm)
LMA 06 Iulie(dpn 10.7)-Andries(Bucuresti)Victor Alexandru (23:15, 2950g, 50cm)
LMA 06 Iulie(dpn 05.7)-Mixella(Elena-Mihaela-Bucuresti)Matei Stefan (3900g, 53cm)www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=28522" target="_blank"> Povestea sarcinii www.matei.stefan.home.ro" target="_blank">web
LMA 06 Iulie(dpn 10.7)-tatianaS(Tatiana-Constanta)Delia-Bianca(4:00, 2900g)
LMA 08 Iulie(dpn 14.7)-alunelsialbinuta(Alina-Bucuresti)Mihai Bradut(23:50, 3000g, 49cm) web
LMA 08 Iulie (dpn 27.7)-leeloo2004(Gabriela-Bucuresti)Stefan David(10:35, 3320g) web
LMA 10 Iulie(dpn 16.7)-azumi(Anda-Japan)Keyto(15:12, 2950g, 47cm) web
LMA 10 Iulie(dpn 26.7)-corianai(Corina-Bucuresti)Eva(17:00, 3100g)
LMA 10 Iulie(dpn 26.7)-Roller025(Dana-Bucuresti)Victor Mihai (21:45, 2600g, 46cm)
LMA 13 Iulie(dpn 20.8)-polux(Liliana-Chicago,USA)Adela(14:00, 2200g, 45cm)
LMA 13 Iulie(dpn 18.7)-anemona (Bucuresti)Denisa Andreea(13:43, 2550g, 47cm)
LMA 14 Iulie(dpn 06.8)-Marina(Bucuresti)Mihai(12:00, 3370g, 51cm, Scor Apgar 10)
LMA 17 Iulie(dpn 24.7)-Melanie (Oana - Bucuresti)Daria(3500g, 52cm)
LMA 19 Iulie(dpn 04.8)-Briseis(Iuliana - Iasi)Radu Stefan(9:00, 3000g, 50cm, Scor Apgar 9)
14/9
MAMICUTE DE IULIE
03 Iulie - ulic (Iulia-Constanta)
04 Iulie - lela (USA), probabil BAIETEL
04 Iulie - Peg_Bundy (Liviana-Bucuresti), Dr. Puia - Giulesti
05 Iulie - vanesa (Canada)
09 Iulie - night_elm (Bucuresti), BAIETEL
11 Iulie - cornilia (Cornelia -Dubai,United Arab Emirates)
15 Iulie - solstrale25 (Jeni-Sweden)
17 Iulie - anas34 (AnaMaria-Paris, France), FETITA - Anne-Lea
18 Iulie - PITI (Madalina-Bucuresti), Dr. Ina Moldovan, Sp. Municipal, FETITA
19 Iulie - jojonel(Gabriela-Bucuresti), Dr. Hamid, Sp. Filantropia, BAIETEL - Freddy
19 Iulie - Ssarah (Alexandra-Bucuresti), Dr. Ioan Parvu, Sp. Elias-Bucuresti, FETITA - Sabrina Maria web
20 Iulie - Christel (Romania), FETITA - Theodora Cristina
20 Iulie - denissa (Denissa-Bucuresti), BAIETEL web
21 Iulie - pibilica (Elena-Bucuresti), BAIETEL
24 Iulie - AncaMaria (Canada)
24 Iulie - super_lia (Cornelia-USA), BAIETEL
25 Iulie - Adonia (Romania)
25 Iulie - alicegh (Bucuresti), Dr. Alexandru Anca, Spitalul Municipal, BAIETEL
25 Iulie - rain (Nicole-Bucuresti), Dr Badiu Alexandru, Sp. Municipal, FETITA - Iulia Alexandra web
26 Iulie - gongutza (Adina-Bucuresti), BAIETEL
26 Iulie - liv29 (Romania)
29 Iulie - baby-boom (Florina-Cluj-Napoca), FETITA
29 Iulie - kity2004 (Oana-Bucuresti), Sp. CFR 2, FETITA
31 Iulie - irrinuca (Irina-Dunstable, United Kingdom) web
?? Iulie - hannah (Gabriela-Bucuresti)
?? Iulie - vanessag (Daniela-Canada)
AMR
baietei = 8
fetite = 7
11 SURPRIZE
TOTAL 26
MAMICUTE DE AUGUST
01 August - Dorsilia (Lia-Timisoara)
01 August - iubitoiu (Cristina-Bucuresti), Dr. Alexandru Anca Florin, Sp. Municipal, FETITA
03 August - anka77 (Anca-Bucuresti), Dr.Virgil Ancar, Sp. Sf. Pantelimon, BAIETEL
03 August - mog (Bucuresti), BAIETEL
04 August - Laura _Oprescu (Laura-Indiana,USA), BAIETEL
05 August - anapharm (Ana-Maria- Washington, USA), FETITA - Raluca Andreea web
05 August - roxanaz (Roxana-Constanta), Dr. Aneta Tomescu, Sp. Judetean Cta, BAIETEL web
06 August - kamiska (Camelia-Bucuresti), Dr. Tarlea Virginia, Sp. Polizu, primul copil, FETITA
07 August - viermisor (Mariana Teodora-Baia Mare)
08 August - catuta (Catalina-Bucuresti), FETITA - Theodora
10-12 August - floaredecolt (Romania), BAIETEL - Mario Augustin
10 August - gama (Bucuresti), Sp. Giulesti, BAIETEL
10 August - oana_s (Oana-Bucuresti), FETITA - Mara
11 August - mihaella (Mihaela-Bucuresti), Dr. Nayel, Sp. CFR 2, FETITA - Maria Denisa
13 August - m_monica (Monica-Cluj-Napoca), Dr. Muresan
15 August - anna maria (Ana Maria-Iasi), Dr.Mihaela Grigore, Mat.Cuza-voda, a 2-a nastere, SURPRIZA web
15 August - ema (Dana-Heinsberg, Germany), BAIETEL
15 August - nloredana (Loredana-Cluj), BAIETEL - Alex
15-16 August- alice2004 (Bucuresti), BAIETEL
15-16 August - cam (Carmen-Bucuresti), Dr. Ancar, FETITA
18 August - gogomi (Mihaela-Bucuresti), Dr. Anca, Sp. Municipal, BAIETEL
20 August - Catalina_1 (Catalina-Bucuresti)
20 August/15 Septembrie - maria-luiza (Maria-Luiza-Bucuresti), Dr. Badea, Sp. Municipal, BAIETEL - Vladimir
21 August - carmenp (Carmen-Iasi), Dr. Elena Mihalceanu, Mat.Cuza-voda, FETITA
21 August - stefania gela (Virginia Stefania-Bucuresti)
21 August - Yasmine (Corinna-Heidelberg, Germany), FETITA- Yasmin Serena
24 August - martac (Marta-Bucuresti), Dr. Silvia Miciner, Sp. CFR 2, FETITA
24-26 August - maaria (Maria-Bucuresti), Dr. Magda Petrache, Sp. Polizu, BAIETEL
25 August - eli (Eliza-Japan), BAIETEL www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Copilasul meu&mid=2236&cid=4820" target="_blank">web
25/28 August - georgiana 1000 (Georgeta-Bucuresti), FETITA-Bianca
25 August - iren (Andreea- Zurich,Switzerland), FETITA
25 August - roberta04 (Gabi-Iasi), Dr.Grigore, Maternitatea "Cuza Voda" BAIETEL-MATEI GEORGE web
26 August - BLUE ANGEL (Bucuresti), Dr. Florina Mihalache, Sp. CFR2, BAIETEL
26 August - Laura2001 (Laura Ema-Constanta), cezariana
26 August - Sarag (Dana-Rorino, Italy)
27 August - Catinca (Anca-Toronto, Canada), BAIETEL
28 August- Doamna Bibi (Monica-Bucuresti), Dr. Grigoriu, Sp. Municipal, BAIETEL web
28 August/3 Septembrie - vrabiuta (Marcela-Bucuresti), Dr. Nayel, Sp. CFR2, FETITA - Alexandra
29 August - biluta28 (Mihaela-Bucuresti), BAIETEL
29 August - Germina (Luminita-Bucuresti)
29 August - kim222 (Olivia-Laguna Hills, CA, USA), BAIETEL web
29 August - MichelleT (United Kingdom), GEMENI
30 August - ana_a (Ana-Bistrita Nasaud), BAIETEL - Stefan
30 August - diana21 (Diana-Bucuresti), Dr. Radoi, Sp. Municipal, FETITA web
30 August - Violeta - Georgiana (Bucuresti), FETITA
?? August - carmenutaa (Bucuresti), BAIETEL
?? August - judith (Judith-Montreal, Qc, Canada),FETITA- Patricia
baietei = 22
_ BAIETEII ... CONDUC!
fetite = 16
8 SURPRIZE
TOTAL 46
23 MAMICI/75 de GRAVIDUTE /32 FETITE +43 BAIETEI+19 SURPRIZE(2 GEMENI)
Toate modificarile sa le faceti pe aceasta listuta!
kim222 spune:
Va multumesc ca nu ne-ati uitat...
Roxanaz mama, ce ziceai de un neuron ...:)))? Nu eu eram in spital de Liliana vorbeam...
Noi sintem bine, daca nu as avea airbag-ul ,as uita si ca-s gravida. Asa cum a fost sarcina asa se pare ca sint si ultimele saptamini...Azi am intrat in saptamina 350a....si m-am plictisit ....vreau sa vina BB>>>>>
Pe 28 aflam mai multe despre dolofan , daca se incapatineaza sa aiba 4, 5 kg asa cum sint predictiile....Si poate aflam in curins di cum os a nasc..natural sau cezariana....de Luca depinde....
In rest merg la servicica deobicei si totul este mai mult decit OK.
Asa ca osa ramin pe aici singura reprezentanta a schimbului III, dar o sa am avantajul sa benficiez de experienta tututor mamicilor...hi,hi,hi..
O saptamina buna si nasteri usoare....
Olivia
anapharm spune:
Multumim Veve si mamicii pt lista!!
Buna mamici, burtici si bebei!
Am facut ochii mari dupa 5 ore, poate mai dormeam dar taticul baiat vrednic s-a apucat sa taie iarba(totdeauna o asociez cu vorba " taie frunze la caini").
Revin diseara tarziu cand e forfota mai mare. Am vrut doar sa va spun ca sunt bine.
Somn usor mamici si bebei scumpi! O zi buna turei III!
Pupicim dulce!
DPN 5 August - Fetita Raluca Andreea - Dr. James Moruzzi
"Cand iti ploua in suflet, fa-ti umbrela dintr-o bucurie".
Ana Burtch
http://community.webshots.com/user/anapharm
anapharm spune:
Buna Olivia,
Nu te bucura "inainte de vreme", ca nu te las eu sa ramai singura.
Am zis ca-ti tot raspund la PM, dar uit mereu - sorry!
Cat mai mergi la servici? Mi-e ca acolo ai sa nasti!
Felicitari! Inca un piculet si iti vezi si tu minunea, o sa treaca repede timpul.
Uite ca noi am pasit in saptamana 38 si tot purtam burtica. Daca las nerabdarea la o parte, realizez cat ma bucur ca mai sta gagalicea mea la caldurica.
Te pupicim, suntem prin zona!
DPN 5 August - Fetita Raluca Andreea - Dr. James Moruzzi
"Cand iti ploua in suflet, fa-ti umbrela dintr-o bucurie".
Ana Burtch
http://community.webshots.com/user/anapharm
kity2004 spune:
Buna fetelor!
Bun venit noilor mamici si bebei . Sa fie mincaciosi si cumintei !
Alina , sa iti traiasca baiatul , e asa frumos in poze .
Oana Varsator 31 ani
Bebica 38 saptamani+
DPN 28 iulie - CFR 2
polux spune:
Buna fetele, iaca si eu am sosit de la spital de la gaza, si pana imi trag sufletul mai arunc o privire sa vad ce mai faceti. Asta seara am sa stau pe net, caci s-ar putea ca maine sa-mi vina printesa acasa si...va inchipuiti singuri.
Dar fata mami e cuminte foc, nu plange mai deloc, doar mananca si doarme. E suparat taticul ca nu are cu cine sa se joace. Azi a mancat prima data de la titi, dar am obosit repede, asa ca i s-a facut lui mami mila de noi si ne-a dat din biberon. Nu de alta, dar stateam prea mult la spital, si nu voiam sa apuna soarele, caci nu e bine sa iesi din casa dupa apusul soarelui. Asa e pe la noi prin Oltenia. Si sincer nu ca as fi superstitioasa, dar vreau sa fiu cu constiinta impacata. Apoi am dormit la mami in brate vreo 2 ore si alta ora la tati. Ca ne-a sarit in cap, ce el sa nu o tina pe fiesa in brate.
Nu stim siguri daca iesim maine, dar ni s-a spus ca e foarte probabil, iar daca nu maine, marti sigur.
Olivia mama, nu esti singura, chiar daca avem bebei suntem aici langa tine, ca si pana acum. Chiar e mai bine ptr tine caci ai de unde invata.
Va pup dulce pe toate.
Liliana
super-lia spune:
Iubitelor ce mai faceti ???
Multe felicitari pentru toate noile mamici si recuperare rapida iar bebeilor pofta de mancare si somnic bun.
La burticoase sarcina usoara in continuare.
Noi am depasit data probabila a nasterii dupa ultrasound care ar fi fost 17 iulie si doctorul mi-a spus ca ei i-au in consideratie DPN dupa prima zi de menstruatie ... asa ca a ramas valabil 24 iulie cum am zis eu la inceput ... numai ca eu am tot sperat sa nasc pana acum si fiecare zi m-i se pare ca trece asa de greu .
Maine am programare la doctor si am sa revin cu noutati. Data trecuta aveam dilatatie 4 cm si doctorul mi-a spus ca aputut atinge capusorul bebeului... si ca nu mai este mult... dar au mai trecut 7 zile si tot nu am nascut ... ufff... sunt un pic speriata ca am auzit si citit ca bebele poate suferi daca treci cu mult peste due date. Voi stiti ceva despre o asemenea chestie?
mamica fericita a unui baietel!
andreea_s spune:
Buna dimineata... eu, ca de obicei intervin scurt sa va pup, sa le felicit pe noile mamici si sa va spun ca nu v-am uitat si ma tot gandesc la voi. Matei e bine, creste in fiwecare zi, are colici (si ne tine drepti noaptea) si e un scump...
Pupici la toata lumea
Andreea, 26 ani-Pesti si Materi Stefan nascut pe 19.06.2004
BLUE ANGEL spune:
pupici la burtici si la bebici !!!
dupa cateva probleme cu Internet-ul iata-ma si pe mine la apel ...
felicitari proaspetelor mamici si muuulta sanatate puiutzilor !
de la o zi la alta numarul burticilor se micsoreaza si in curand ne vom muta la bebici de iulie august ... daca aici in aprox. 9 luni am ajuns la 90 pag ... va dati seama acolo ????
imi pare tare rau ca nu am apucat sa ajung la nici o intalnire cu burticile ... dar promit sa ajung la intalnirile cu bebicii !!! o sa fie mai greu cu "parcatul" carucioareleor dar gasim noi un loc , nu ?
azi cine mai vine pe lume ? Alexa , ce faci ?
Roxy , cum mai este la mare ? ai fost la plaja in wknd ? cum e apa ?
ce m-a impresionat povestea Anei ! am ras si am plans ... s-a cam chinuit dar ... totul e bine cand se termina cu bine !!!!!!
noi in wknd .. am mai dat o tura prin magazine si nu ne-am putut abtine sa nu mai cumparam cate ceva pentru bebe scump ... dar cand ama juns la capitolul saltelutza pentru patuz (gen tarc) vanzatoarele ne-au sfatuit cu toata convingerea ca pana la 6 luni este suficienta saltelutza patutzului ..ca este facuta special ptr. bebe , ptr. dezvoltarea sistemului osos .. voi ce stiti ? ca ne-a cam pus pe ganduri ... este un patutz -tarc - cu doua nivele si intr-adevar are o saltea dar oare este suficienta ?????
va pup , va doresc o zi frumoasa
simona
roxanaz spune:
buna dimineatza si de la noi.
hehehe Kim nu ziceam de tine mama ca esti in spital...hai ca nu mai caut citatul...daca am scris gresit sorry.
pina cind mai vrei sa muncesti? mai poti?
Liliana bravo ca de miine vine pitica acasa!!!!! de acum sa vezi program strict...
Lia, daca depasesti due date-ul cu mai mult de 2 saptamini are de suferit piticul....ca "la termen" inseamna din saptamina 38 pina in 42, asa ca....daca nu se hotaraste in curind mai ai de asteptat .....hai ca ce a fost mult a trecut, acum mai sunt citeva zile, nu?
Simona si eu am luat tot patut cu 2 nivele si saltelutza proprie...nici nu imi trece prin cap sa mai iau una, ptr ca nu trebuie sa fie in nici un caz prea moale, daca o fac ei asa sa stii ca e ok.
Alex cum esti? azi sau mai sta Maria Sabrina?
pupicei la toti si la toate!