Mamici de Iulie August 2004 (90) + 24bb
Raspunsuri - Pagina 2
Ssarah spune:
Neatza fetelor,
Eu sunt tare fericita ca mi-a venit sambata blanoasa acasica din deplasare, dupa ce a stat 1 luna cu socrii la tzara, tare dor mi-a fost de ea, macar acuma are cine sa-mi tzina de urat ziua cat e tati la birou.
Blue Angel, nu te baza pe mine la capitolul nascut, ca puiutza mea se pare ca se incapatzaneaza sa iasa leu..
Monica, la 42 sapt nu ajung eu dar am mari sanse sa ajung la 41, caci pana sambata cand e ultima zi in care ma lasa dr cu burtica, nu prea vad ca am sanse sa produc o bebelina..
Partea neplacuta este ca tot nu m-am oprit din luat kg, am ajuns deja la 15 in plus, si taare nu as mai vrea sa le depasesc..
Nicole, avem toate sansele sa nastem in aceeasi zi, pacat ca nu suntem si la acelasi spital, ar fi fost super..Brava pt noua achizitzie, poate ii faci o poza sa vedem si noi.
Roxi...esti o fericita ca ai marea aproape...iar imi vine sa mor ce ciuda ca stau in Bucurestiul asta urat..si n-am vazut litoralul anul asta..
Alina, frumoase pozicile cu Bradutz, m-a distrat tare semnatura ta..
As mai avea si eu o intrebare legata de tarife, in cazul in care ma paleste nascutul si ajung la spital noaptea, cat ii dau medicului si moasei care se ocupa de mine pana vine dr meu si alta moasa?
Alexa - 40 saptamani
26 ani, DPN 19 Iulie, Dr. Parvu, sp.Elias
http://community.webshots.com/user/alexpavel
mitzura spune:
Neata, fetele cu burtici sau cu bebici!
N-am mai intrat de trei zile (bebe, vizite, week-end, plimbare, etc)
Noi am trecut pe Sab Simplex, dupa vreo doua zile de Bonnisan in care mi s-a parut ca nu vad nici un efect asupra colicilor si de cand folosim Sab Simplex, e mai bine.
Bebe-ul meu e tot mai frumusel si mai plin de personalitate. Daca l-ati vedea cum face cand suge, cum se enerveaza daca nu o poate prinde pe doamna Tzatza, cum nu ii place sa il deranjeze nimic (daca il gadili riposteaza imediat).... O sa mai intru o data sa pun niste poze noi.
Papam bine, in 19 zile am pus 500 g, de altfel se vede cu ochiul liber ca ne-am rotunjit la fata.
Legat de alaptare am si eu o intrebare : stiti cumva ar trebui sa mulg laptele care ramane in san dupa fiecare alaptare, sau asta e valabil doar la inceput ca sa stimulezi secretia lactata?
mitzura cu bebe Tudor Codrin
mitzura spune:
Am mai pus niste poze cu bebe, sunt ultimele patru (din pacate nu le-am pus separat de celelalte, deci le gasiti in albumul Bebe)
mitzura cu bebe Tudor Codrin
rain spune:
neata si de la noi!
noi sintem obosite, dupa cateva nopti in care am dormit bine, acum daca au inceput caldurile, au reaparut si insomniile, noaptea trecuta nu am dormit deloc si ca sa fie o noapte interesanta ...am avut o contractie dureroasa si tare neplacuta, doar una!
Liliana, va asteptam acasa cat mai repede cu printesa mica!
Alex, am facut poze la carucior, dar am o conexiune atat de proasta incat mi-ar lua o zi sa le pun in album, poate zilele urmatoare o sa fac si asta.
Alina, acum nu mai stiu cand nasc ...cand o sa vrea iubitica mica sa vina!
aseara am vorbit cu Dana si Corina, sint bine si ele, si puiutii mici, Vic si Eva sint mancaciosi si cuminti, or sa mai intre si ele pe forum!
va pupacim si sintem pe aici ...
Nicole 39 saptamani
26 ani/DPN 25 iulie/dr Badiu A.
Dorsilia spune:
Neata!
Noi ne-am trezit din nou cu motivul trebaluitului prin casa, elanul ne-a fost stavilit de cei de la Ape care din nou ne-au lasat pe uscat, asa ca .... mai luam si o pauza.
V-ati pregatit bagajul de spital ? E deja la usa sau e tot imprastiat prin dulapuri?
lia 37 sapt de la UM
rain spune:
Lia, eu mi-am facut bagajul, il tin langa usa, m-am gandit ca daca trebuie sa plec repede la spital nu am timp sa le adun pe toate de prin dulap!
pe mine m-a batut tati la cap sa-l fac ...altfel mai amanam !
Mitzura, e un dulce puiul tau, imi vine sa-l pap!
observ ca pana acum toata lumea s-a grabit sa nasca, aproape nimeni nu a reusit sa ajunga la termen ...iar acum pauza, nu mai vrea nici un bebe afara ?
Nicole 39+ saptamani
26 ani/DPN 25 iulie/dr Badiu A.
Ssarah spune:
Lia, bagajul meu este de saptamana trecuta la sotzior in masina, mai putzin cosmeticalele, ca dehh..poate, poate, dar degeaba ..
Alexa - 40 saptamani
26 ani, DPN 19 Iulie, Dr. Parvu, sp.Elias
http://community.webshots.com/user/alexpavel
Dorsilia spune:
Iarasi vin caldurile....Nicole, te inteleg perfect.
Ati cumparat lucrusoare pt bebe de toate? carucior, patut, scutece, hainute, paturele, biberoane....? Am vazut in pozici lucruri faine la cele ce ati cumparat deja. Noi inca nu am ajuns la carucior si patut.
lia 37 sapt de la UM
roxanaz spune:
Lia, ai inceput si tu cu "nevoia de curatenie"? asta miroase a....stii tu ce.
eu mai am citeva maruntisuri de luat....iar bagajul inca nu l-am facut...pentru ca eu zic ca mai am 2 saptamini. in orice caz nu ma apuca instantaneu nascarea, asa ca am timp, la o adica.
si la noi e cald deja...noroc ca la mine e inca racoare, nu bate soarele decit dimineatza un picutz.
Mitzule, eu stiu ca ar trebui ori piticul sa goleasca sanii, ori sa ii golesti tu, asta favorizeaza producerea si stocarea de lapte proaspat..cel mai bine intrebi si tu pediatrul, cred. imi pare bine ca ai gasit un remediu la colicei....sa treaca cit mai curind iti dorim!!!
maaria spune:
sa dau si eu raportu':)
am reusit sa ma strang de pe drumuri, si iar am dat de caldurile cotidiene
am fost la mare cateva zile, n-am prea avut vreme de plaja...dar tot am "furat" cateva ore. apa a fost ff rece si n-am avut curaj sa intru. e primul an cand merg la mare si n-am parte de balaceala. macar a fost racoare si am putut sa ma odihnesc putin! asa ca fetele...nu ma invidiati:))
felicitari mamicilor si bebeilor care au venit pe lume sapt trecuta!
pupici
Maria, 29+ /fecioara
DPN 24-26 august 2004