Mamici de Iulie August 2004 (90) + 24bb
Raspunsuri - Pagina 14
irrinuca spune:
Cristalina, nu lasati si voi pe nimeni care a facut sex mai curand de 1 saptamana sa intre in camera copilului, ca de-aia ii ies bubizte pe fatza . Asa se zice, eu nu ma pricep, dar mi se pare hazlie faza. Cum naiba sa-i controlezi daca au facut sau nu, si nu le maipotzi tzine piept, ca toate rubedeniile vor veni sa vada odorul.
Draga mea, mi se pare ca nu mai nasc. Sambata am intrat in saptamana a 39-a.
Am vrut sa va dam si noi raportul: de 2 saptamani nu se mai dezumfla picioarele, nici seara nici dimineatza, si nu pot sta cu ele in sus ca nu pot. Ieri mi-a fost rau am crezut ca a venit momentul, dar nimik. Nu am avut contractzii dar am avut o stare nasoala de voma si ametzeala. Nu puteam suci capul fara sa ma simt ca in Titanic. Nu am mai avut o stare din asta din Ianuarie, cand era bebe cat o mazare. Am sunat la spital si mi-au spus sa ma linistesc ca sunt obosita, sunt la sfarsitul sarcinii, si sa stau cu picioarele mai sus decat corpul. M-a mai intrebat daca mai misca bebe, asta e important. Cum naiba sa fiu obosita cand dorm pe mine toata ziua??
Voua v-a fost rau asa la sfarsitul sarcinii.
In alta ordine de idei, ii asteptam si pe BEBEII LENESI DE IULIE.
Irinuca 38+ saptamani DPN 31/07/04
http://community.webshots.com/user/irrinuca
papadie spune:
Roberta cred ca pentru sutienele de alaptat tre sa faci comanda. Astea arata ca niste sutiene obisnuite numai ca au un soi de clapeta in fatza (cand alaptezi arata ca un sutien cu gaura). Acum despre cupe si alte alea...cumpara-ti sutiene care sa-ti vina (sa nu te jeneze ca is prea stramte sau prea largi) si alege cupa C, D, E etc ... Literele de la cupa le alegi in functie de marimea sanului. Eu de exp am ajuns la 75C (C e cupa ca se facura sanii bidonashe).
Papa, juma de neuron calare pe juma de iepure skiop si Catrina, sfarma pietre, rupe tzitze
roller025 spune:
Felicitari Iuliana si Roxana Alice! BBii sanatosi, refacere grabnica si putere!
Monica, ce mi-a placut faza cu supravegheatul cupilului! La mine e si mai si: daca doarme mult de ce doarme mult, daca nu de ce nu, a facut suficient kk sau nu, ii e cald sau ii e racoare, e curent in camera sau mi se pare mie etc.
De sutiene de sarcina io le-am purtat cu succes inainte de nastere. Acum nu le mai suport ca bidoanele ma dor la varfuri de mor. Zici ca au inghetat in pozitia sculat si nu se mai retrag decat noaptea cand dorm ...
Marina, Papa, am si io o mica intrebarica: scrisei povestea nasterii si-mi iesira fro' 2 pagini de word. mi se pare prea mult... cam cat sa o reduc??? mersic.
Dana si Victor Mihai
papadie spune:
Danutzo de ce sa reduci mey povestea nasterii???????
Io scrisei acu fro citeva zile numa o introducere si-mi iesi de 3 pagini :))) Asaa ca o sa fac un jurnal cu diverse etape :-))))
Stai linistita nu taia ca e pacat! Nu uita nimik, scrie tot...mai adauga, nu taia.
Papa, juma de neuron calare pe juma de iepure skiop si Catrina, sfarama pietre, rupe tzitze
rain spune:
RADU STEFAN , sa fii sanatos, sa cresti mare si voinic!
ROXANA , FELICITARI pentru puiut!
Nicole 39+ saptamani
26 ani/DPN 25 iulie/dr Badiu A.
roller025 spune:
Bine, Papadik, asa o sa fac. O mai cetesc o data sa vad ce iesi si o postez azi!
Dana si Victor Mihai
anapharm spune:
LA MULTI ANI RADU STEFAN, BINE AI VENIT PE LUME!!! Sa cresti mare, sanatos, fromos si multa bafta-n viata! Felicitari Roxana, sa va traiasca voinicelul, sa fie cuminte si mancacios! Refacere usoara si rapida!
DPN 5 August - Fetita Raluca Andreea - Dr. James Moruzzi
"Cand iti ploua in suflet, fa-ti umbrela dintr-o bucurie".
Ana Burtch
http://community.webshots.com/user/anapharm
rain spune:
neata si de la noi !
am fost tare matinale pentru ca ne-am intilnit cu nenea dr, sintem tocmai bune sa stam pana la 41 de sapt ...col inchis, capul puiutei e jos dar nu e angajat spre iesire, lichid avem o gramada, asa ca sedere placuta in continuare in burtica!
mi-a bagat dr ceva ...undeva, cica e bebetica mare si e posibil sa ajugem tot la cezariana , asta dupa ce am chiuit pe aici de bucurie ca s-a intors, acum o iau de la capat cu stresu'!
Irina, stati si voi pana la termen ...ca oricum sintem cam putine cele care am ajuns sa "respectam" DPN-ul
Dana, eu astept povestea si nu vreau sa tai nimic, vrem sa stim tot
Papa, nu ne dai si noua introducerea ?
va pupacim, ma duc sa ma imbat cu o limonada de bucurie ca ne-a bagat dr in sperieti
Nicole 39+ saptamani
26 ani/DPN 25 iulie/dr Badiu A.
Ssarah spune:
Roxana, felicitari! Sa-ti traiasca puiutzul, bine ai venit pe lume Radu Stefan!..
Cand vad atatea mamici care isi intalnesc puiutzii asapoftesc la o nastere...
Dana mama, potzi sa lasi povestea asa cum ai scris-o, abia astept sa citesc
Alexa - 40 saptamani
26 ani, DPN 19 Iulie, Dr. Parvu, sp.Elias
http://community.webshots.com/user/alexpavel