Mamici de Iulie August 2004 (90) + 24bb

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iren spune:

quote:
Originally posted by roxanaz

Lia lasa soro copilu' in pace, ce ai cu el?
auzi la ea, "are probleme cu auzul"...dar de somn ai auzit? si de unde vrei sa stie ca il strigi pe el? hai ca ma faci sa rid. daca era sa ma ingrijorez pina acum ca nu face asa al meu...o luam pe aratura, ca individu' doarme de rupe...cred ca mai mult de 30-45 de minute nu sta treaz pe zi...asa ca stai potolita.
Iren, cam rar mama pe aici...ce facem cu absentele? Bogdanelu' ce face? e ff bine 1 kilogram 700 mama...pai tu gindeste-te ca in ultimele 4 saptamini pune 30-50g pe zi...ai norma de 4 kg la copii??? sa iti traiasca si sa stii ca numele sunt fff frumoase!!! pupicei!
Kamy, spor la shopping... ai dat si tu iama?

Roxana, 1 kil 700 avea acu o luna, acu are 2 kile 600...pai io ziceam sa fie mare cit Bogdanelu, care a avut 4020...si care, btw, acu s-a gasit sa ma crizeze cu urlatu si cu "brate" toata ziua...

Iren burticoasa & Bogdanelu nazdravanu
dpn 25 aug

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura _Oprescu spune:

salutare la toata gasca!
azi am avut programarea la dr. la ora 5 pm (spun asta ptr fetele din Us ca sa stie de ce nu am apucat sa le raspund).MI-a verificat cervixul ...a fost cumplit de dureros..a trebuit sa atinga in profunzime deoarece nu simtea lichidul amniotic .I-am spus ca de ieri nu prea a miscat , prin urmare mi-a facut un eco sa vada daca este suficient lichid si daca totul e ok. L-am vazut pe bebe,care zice sotul mio ca era uratel foc(in sensul ca era bucalat si cica s-a vazut pe el insusi!!!!!!!!!!) ...cica era mutrita haioasa de bebe..eu nu l-am vazut prea clar ca eram inca sub durerea controlului ala..se pare ca sunt dilatata deja doi cm(about un inch) asa ca...mai mergem joi o data sa ne vada ..in principiu,martea viitoare la sase dimineata ne internam si nastem.Nu prea ma bazez pe Adi care numai ca nu s-a scurs pe scaun cand a vazut ce tare ma doare controlul asta al cervixului...
Voiam sa intreb fetele care au facut epidurala daca injectia in sine a durut si cat a durat ....cam asta pe scurt...nu prea am umor acum , o sa revin maine cu povesti..am vrut numai sa dau raportul...va pupic pe toate...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

buna dimineatza si de la noi.
Laura iubita imi pare rau ca te-a durut asa tare controlul...sper ca ti-a trecut acum si esti mai bine... injectia de la epi nu trebuie sa doara, dar depinde de indeminarea anestezistului care o face...oricum doare mai putin decit contractiile propriu-zise...
Miha cum ai facut mama sa iti treaca??? crezi ca functioneaza faza cu incruntatul??? ca daca ar fi asa.....ar fi trebuit sa imi treaca si mie de ceva timp, da' nu vrea si pace. tinem pumnii joi...
Iren, oops, am incurcat greutatile...da' tot ramine intrebarea, ai norma la cupii de 4 kile?
eu ma duc azi sa ma discut cu anestezistul de la epidurala...vorbim later!
pupicei la toate si o zi racoroasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_s spune:

Buna dimineata. Noi am intrat sa anuntam nasterea lui Radu Stefan baietelul de 3,05 kg si 50 cm al Roxanei (alicegh) si al lui Sabin. Bun venit Radu Stefan, sa fii norocos si sanatos!

Andreea, 26 ani-Pesti si Materi Stefan nascut pe 19.06.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papadie spune:

Felicitari aliceeee Refacere usoara!
Bine ai venit Radu Stefan
Sa fii sanatos, mincacios si somnoros!

Papa, juma de neuron calare pe juma de iepure skiop si Catrina, sfarama pietre, rupe tzitze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Felicitari Roxana (alicegh)! Sa va traiasca flacaul si sa fie sanatos, mancacios si sa nu stie ce's colicii!..:))
Bine ai venit Radu Stefan!

Monica si bebelusa (02.07.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaella spune:

Bun venit Radu StefanMulta fericire si un drum lin in viata

Rox, nu stiu,soro ce i-am facut, da' am convins-o!Acum tre sa descopar antidotu' sa vi-l dau si voua.Cred ca vaitatul ca din gura de sarpe ajuta

Pup,
Miha

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Buna dimineata!
A venit pediatrul in vizita si a zis ca aratam foarte bine! Si ca avem un buric foarte frumos!...hehehe
Sa vedem cum rezolvam si cu stafilococul ala nenorocit.
Avem bubite pe fatza si sunt tare urate, insa doctorul a zis ca nu trebuie sa ne ingrijoram.

Laura, nu doare cand baga alea in spate pentru epidurala. La mine a fost cezariana asa ca nu aveam nici un fel de dureri sa zici ca nu am mai simtit. Pe mine m-a jenat foarte putin dupa ce am stat pe spate o zi cu tubusorul ala infipt p'acolo asa ca am cerut asistentei sa il scoata...:)))

O zi excelenta sa avem!

Monica si bebelusa (02.07.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papadie spune:

Laura epidurala nu doare! Cu mina pe inima iti spun ca n-am simtit nimic. La un moment dat am intrebat cat mai dureaza pina ma inteapa si dr mi-a spus ca anestezistul si-a termenat treaba si asteapta sa amortesc :-) Sorry ca te-a durut controlul la cervix:( Si eu am zis ca mor la ultimul control (cand mi s-a rupt apa) cand am nimerit la o vaca timpita :((( Sincer mie mi-au cam iesit okii si am inceput sa si plang drept pt care aia tipa la mine sa stau relaxata si ea cu mainilii pin la cot dupa colu' meu.
Catinca eu am sutiene pt alaptat (d-alea cu gaura) dar le pun cand ies in oras. Pt sfarcuri folosesc seu de oaie (Lanolina), masti de argila, bepanthen etc etc etc dar nu-mi ajuta nimik ca ma facu mika piranie praf si pulbere (acu iar pun prisnitze). Cand iti vine laptele si mai ales cand apare "furia laptelui" e indicat sa pui gheata pe sani dar mai ales sa te mulgi sau sa pui bebele sa suga. (Furia laptelui means ca se fac sanii ca bidoanele, ard si dor la greu ....dar mai ales sunt plini oki de laptik). Si DA, DA pt alaptat FOARTE SPECIAL am tricouri vechi si urite asta pt ca se umplu de lapte peste zi de cate ori pânge bebe sau se apropie ora mesei si pt ca regurgiteaza bebe intr-o veselie pe mine:-))) ca sa n-am surprize laptoase prin oras eu pun in sutien tampoane d-alea speciale de sani.
iren mama poi acu o luan si cupilu meu avea tot 1.750kg...la nastere! Si e bine merci. Aseara chiar a luat masa in oras. Mumäsa minca (,) ca o doamna la restaurant si tatäsu pe scaunul de alaturi hranea gaza. Va dats seama ca a cucerit Ionu pana si inima de piatra a chelnerului care l-a intrebat "Alles OK mit kleine?" Totul OK mai ales dupa ce-a ragait de-a speriat tot restaurantu'
:-))))

Papa, juma e neuron calare pe juma de iepure skiop si Catrina, sfarma pietre, rupe tzitze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roberta04 spune:

Buna dimineata!
BRISEIS si ALICEGH, FELICITARI, SA VA TRAIASCA MINUNILE!!!!
Noi avem un soi de depresie maritala, daca o exista asa ceva, pentru ca astazi e ziua sotului meu si eu nu i-am luat nici un cadou pentru ca sunt consemnata la pat si nu am incredere in altcineva ca poate lua ceva pe gustul lui de mofturos...
In schimb, de cand l-am trimis la serviciu, blindat de prajituri si sampanie, ma sarbatoresc, am ras o juma' de tort de inghetata si multa salata de boeuf, de ma mananca pielea groaznic......mentolat e insa solutia miraculoasa de sarbatorit si cu ceva cu grade...pe piele, de miros a farmacie. Doamne, nici coerenta nu mai sunt!!!
Si o alta problemuta, in legatura cu trusoul meu de mama, nu gasesc camasi de noapte mai de Doamne-ajuta cu nasturei in fata pentru alaptat, sutiene am o groaza, dar toate cu inchidere la spate, ce ma fac??? Eu nu ma deplasez si toti pe care-i rog sa faca sapaturi prin magazine ridica din umeri, mai ales la faza cu sutienul de alaptat, ca am o problema, sani mari si spate subtirel. So, daca imi vin cupele, e larg in rest si invers.

Roberta + MATEI - 33 saptamani

Mergi la inceput