Mamici de Iulie August 2004 (90) + 24bb
Raspunsuri - Pagina 15
Ssarah spune:
Nicole, daca e bebelina mare de ce te mai lasa pana la 41 saptamani si nu-ti induce nasterea acum, vrea record de kg?
Alexa - 40 saptamani
26 ani, DPN 19 Iulie, Dr. Parvu, sp.Elias
http://community.webshots.com/user/alexpavel
rain spune:
Alex, nu stiu ce vrea de la mine ...cred ca-i face placere sa ne intilnim , e tare nehotarat, ba fac cezariana, ba nu fac!
cand i-am zis ca nu mai pot, ca vreau si eu sa nasc mai repede a inceput sa rada ...cica unii dr tin gravidele pana la 42 de sapt, el e mai dragut, nu ma lasa sa depasesc 41
Nicole 39+ saptamani
26 ani/DPN 25 iulie/dr Badiu A.
anapharm spune:
Neata si de la noi!
Roberta, La multi ani sotului! Sa fiti fericiti si sanatosi!
Irinuca, asta-i finalul, cu cele mai multe neplaceri, la care se adauga si oboseala, starea de disconfort si nerabdarea. Si eu am ameteli zilnice, le pun pe seama celor enumerate mai sus si nu am pretentia sa ma simt mai bine. Cat mai e putin, le duc pe toate-n spate.
Papa, bun pont cu tricoul! Multumim! Luam aminte si la nevoie am sa fac ca tine.
Dana asteptam poveste cu mare drag. Bine zice Marina, mai adauga, ca 2 pagini oricum nu reprezinta adevarata experienta, ti-ar trebui zeci, poate chiar sute.
Roxi, surioara! Tare cumintica mai esti, voinicelul tau vrea sa intreaca orice asteptare si sa ne surprinda cu 4 kg si mult peste 50 cm. Suntem pe receptie si cum dai un semn de nascare, fuguta si noi la spital, ca-n 10 ore promit sa fac orice-i nevoie ca sa declansam nasterea. La noi nu exista top al preferintelor care sa includa si , caci sotiorul ar face orice dar nu asta
DPN 5 August - Fetita Raluca Andreea - Dr. James Moruzzi
"Cand iti ploua in suflet, fa-ti umbrela dintr-o bucurie".
Ana Burtch
http://community.webshots.com/user/anapharm
papadie spune:
Rain iti vand eu o reteta batrineasca de nascare :-)))
Sooo...toata sarcina mama mi-a zis sa maninc ce poftesc ca altfel nasc:-) N-am poftit la nika ca am varsat mare parte...sau, ma rog, am poftit de Craciun la sorici si alte minunatii (da aia nu se pune).
Acu' imi zise ieri sa nu cumva sa poftesc si sa nu maninc ca pierd laptele Nu stiu cit ii legenda, cat ii adevara da-ti marturisesc ca mama mea mereu si-a dorit sa fiu oleaca mai grasutza (uneori ma striga Somalia).
Acu pe bune daca vrei cocktail de nascut scriei Yasminei un PM ca are ea o reteta de la moasa ei ceva cu ricin, alcool si suc de portocale. Pe verificatelea ca ea asa a nascut pe Andreas, dupa ce-a beut cocktailul :-))))
Papa, juma de neuron calare pe juma de iepure skiop si Catrina, sfarama pietre, rupe tzitze
Marina spune:
Dana si io zic sa nu tai nika la povestire. Da-i drumul asa cum a iesit ca sigur e superba!!!!!
Mey da io ce povestesc despre nastere????? Programat la 9, intarziat bona asa ca intarziat si io la nascut, internat urgent, bagat pe reanimare, schimbat bancuri cu anestezistul...hehe imi aduc aminte de imaginea doctoritzei cu sortz si manusi de ziceai ca e la macelarie noroc ca era in verde si dupa aia imi amintesc trezirea, Dan care imi zicea detalii de bb si gata ...nascusem. Aha si imi amintesc si florile superbe pe care le-am primit...noroc ca mai nasc din cand in cand
rain spune:
Papa saru'mana!
pe bune ca vreau si trimit PM sa cer reteta ...ca io nu mai pot ! mai stau pana vineri ca am pe creier piticu' ala cu zodia si pe urma ma imbat cu tot ce poate, ca dr meu face misto de mine !
nici io nu am poftit la nimic ...poate doar la , asta da pofta!
Nicole 39+ saptamani
26 ani/DPN 25 iulie/dr Badiu A.
anapharm spune:
Laura, FELICITARI! Esti aproape!!! NASTERE USOARA iubita, mi-e ca se intampla mai devreme decat programarea.
Imi pare rau ca a durut controlul! Dar uite ca ai macar o veste buna. Pupicim printesa rasfatata a familiei
Controlul cervixului, in cazul meu a fost usor, multumita degetelor subtiri si lungi ca de pianist ale doctorului(a jenat putintel). Oricum e un dragut si face ca totul sa fie cat mai putin dureros. Mai rar vezi un doctor asa mamos, zambaret si prietenos - ma bucur mult ca l-am ales si-l pastrez in continuare. Am mirosit eu ca-i baiat bun!
Nicole si Alex, ce-au doctorii astia cu voi? Va incerca nervii, nu gluma!!!!
DPN 5 August - Fetita Raluca Andreea - Dr. James Moruzzi
"Cand iti ploua in suflet, fa-ti umbrela dintr-o bucurie".
Ana Burtch
http://community.webshots.com/user/anapharm
Marina spune:
rain...o si vad pe yasmine ca vroia ficior de sf Andrei si cu amestecul ala minune i-a iesit la fixDa io zic sa stai calm ca dupa ce nasti o sa fie mai greu o perioada. Si cineva tb sa inchida si subiectul asta cu mamici de ....inca nu am ajuns la 100.