sindromul de hipercoagulabilitate (2)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kita spune:

Dana abia astept sa-mi spui cum era bebita astazi, si sa dea Dumnezeu si sa ti se fi resorbit hematomul. Si sa stii ca Badiu mie mi-a dat voie sa iau paracetamol in caz de dureri de cap.
Kita (Alina)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zadi spune:

Bebe este fetita. E sanatoasa, totul e in regula: capsorul, manute, picioruse, inimioara, tot. Absolut totul e bine. Eram atat de fericita cand auzeam :aspect si tonus normale incat imi venea sa plang de fericire.

Hematomul s-a resorbit, insa mi-a scris urmatoarele;
- valori crescute ale IR pt. varsta sarcinii
IR= 0,81 / SD = 5,2 si valori crescute ale IR in au.stg
IR au dr - 0,35 - 0,37
IR au stg - 0,60 - 0,62
De asemenea mi-a confirmat ca ceea ce simt eu atunci cand nu pot sa ma ridic din pat sau scaun sunt contractii datorate acestor IR.

Imi explicati si mie mai pe intelesul meu despre ce e vorba?
Pe Dr. Badiu il vad miercurea viitoare, iar la Fundeni merg joi.

Multumesc mult. Va pup.

Zadi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

felicitarisa fie sanatoasa. sus moralul!!!!!!!! o sa o intreb pe sora mea ce inseamna si iti spun miine dimineata raspunsul la intrebarea ta
pupici
monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hermis spune:

Bravos Zadi! Ma bucur tare mult ca ai vesti asa bune - sa fiti sanatoase in continuare!
Despre IR - din cite stiu e vorba de insuficienta renala - ceea ce e poate sa apara in sarcina ca urmare a solicitarilor suplimetare.
Eu sint taaaare "vesela" - tocmai mi-am luat rezultatele de la o hemoleucograma - si medicul generalist care mi-a dat analizele m-a "incurajat" sa-mi fac si testele de lupus - daca tot am avut trombopenie si leucopenie...cine stie...
Le-a facut cineva?

Mergi la inceput

Multumesc mult. Sunt foarte fericita.

Astept lamuriri cu IR cu multumiri anticipate.

Astept vesti bune si de la voi. Va pup.
Dana

Zadi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hermis spune:

Am gasit un articol interesant pe www.stetoscop.ro - ultimul numar -despre sindromul antifosfolipidic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mina spune:

Salut fetelor!

Ma numar si eu printre hipercoagulate, cum ne-a numit una dintre voi mai devreme.

Imi cer scuze ca nu am mai dat nici un semn de viata ...am fost destul de afectata de descoperirea acestui sindrom abia in luna 5-a..... dar totul merge bine pentru mine si bebe din burtica.

Dupa tratamentul cu aspenter anticorpii au scazut in limitele normale. Nu mai iau aspenter din saptamana 30 (acum sunt in sapt 33) si de cand am incetat tratamentul nu am mai avut dureri de cap. Se pare ca totul merge bine, baietelul e dezvoltat normal pentru varsta lui.

Voi face cezariana (din cauza sindromului, bineinteles) si sunt convinsa ca nu va fi nici o problema.

Se pare ca tratamentul si modul de abordare al acestui sindrom este inca sub semnul incertitudinii. Multe dintre voi par dezorientate si speriate.... incercati sa va pastrati speranta si linistea, mai ales pentru bebeii din burtica. Stiu ca e derutant.....aveti incredere in doctorii vostri, aveti grija de voi si tineti-va de tratament si totul va fi bine.

Va doresc sa va bucurati in fiecare zi de ceva!

Mina
sapt 33

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kita spune:

Dana, eu stiam ca IR este indicele de rezistenta al arterelor uterine. La eco de 6 saptamani Iosup nu a comentat acest aspect, Badiu a spus sa plec linistita in concediu si sa nu incep sa ma stresez, iar Uscatescu a spus ca trebuie sa inceapa sa scada, datorita injectiilor. La mine valorile IR la una din artere erau in jur de 0.60 iar la cealalta 0.82-0.84. Ma uit astazi si iti spun maine sigur.
Si sa traiasca FETITA.
Ce a spus sotul tau?, cred ca abia asteapta sa tina gagalicea in brate.
Kita (Alina)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

salutare
mi-au iesit prost LA aPTT si fibrinogenul. acum 2 sapt. toate erau in limitele normale iar acum au sarit peste normal.desi inca iau tromboass. a facut cineva analize pentru lupus cu trimitere la Colentina?

Mergi la inceput

Buna dimineata.

Kita - sper sa apuc sa te sun azi. John e super incantat pt. ca el isi dorea fetita iar eu baiat. Drept urmare numele va fi Ioana Ingrid (Ioana pt. ca el si-a dorit-o iar Ingrid pt. ca imi place si oricum la fete nu prea am nume preferate. In schimb la numele de baieti am o lista cu nume preferate - asta e!) M-am bucurat enorm sa aud ca e totul in regula. Si mai cred ca si lui Iosup i-a placut numele Ingrid pt. ca pus-o pe asistenta sa scrie pe fisa "sex feminin - Ioana-Ingrid" iar la sfarsit l-a felicitat pe John pt. dra. Ingrid.
Si apropo de medic Dr. Iosup imi place, isi face treaba foarte bine, e meticulos. Dar imi place si frumoasa mea.

Monu - noi (cele cateva pe care le cunosc mai bine)nu ne-am agitat sa facem analizele si in alta parte decat la Fundeni.

Va pup cu drag.
Dana

Zadi

Mergi la inceput