Produse Hofigal

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Clopotzel spune:

quote:
Voi scrieti ca supliformul e 38.000 la producator, eu l-am luat cu 50.000 de la plafar, diferenta nu mi se pare mare.

Ce te faci cand la un produs care poti sa il iei cu 100.000, il gasesti la 150.000?!? Si daca iei mai multe bucati.... De asta prefer sa ocolesc plafarele care au adaosuri de adaosuri si chiar si unele farmacii.

V-am spus, cu 500.000 mi-am luat o plasutza de produse, iar aici cu 500.000 de abia imi luam 2 cutii si 1/2 de ulei de catina capsule....asa ca ...prefer sa imi fac stoc periodic din Bucuresti.

Before judging somebody, walk a mile in his moccasins.

Mergi la inceput

quote:
Elara,de ce nu le trimiti un mail la cei de la Hofigal si sa-i intrebi??Pt departamentul medical e data adresa asta la ei pe site medici@hofigal.ro

Poate tu o sa ai mai mult succes! Am apelat si eu la aceasta varianta dar...raspunsul se lasa asteptat! Mai bine daca esti din Bucuresti faci o intrebare la acele farmacii unde spuneau fetele ca sunt medici care consulta si recomanda produse Hofigal.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Karina spune:

Am fost si eu la farmacia Farmacon de pe coltei si am cumparat supliform (38000), crema cu spirulina (43000), sapun moale (42000) si Hofisil (60000). Hofisil e un supliment nutritional pt. eliinarea excesului de grasimi din organism Sint curioasa daca ma ajuta alaturi de Monti

Karina+ Bogdanel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elara spune:

multumesc frumos,fetelor.

"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni."
Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda141 spune:

La farmacia Cleofarm poti consulta medicul gratuit, este acolo la farmacie.
Mi-am luat si eu spirulina pastile, sa vedem daca se simte ceva poate nu o sa mai uit asa

Monica si bebe Albert
( 19.ian.2004)
http://community.webshots.com/user/monica1816

Mergi la inceput

Anda141, o veste buna ai dat! Poate ajung si eu pe la Cleofarm sapt asta!Oare e zilnic acolo medicul?!?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcm spune:

Azi am observat ca a aparut un lapte de corp de la hofigal. A cumparat-o cineva? Poate sa ne spuna cum este?

Mergi la inceput

quote:
Azi am observat ca a aparut un lapte de corp de la hofigal. A cumparat-o cineva? Poate sa ne spuna cum este?

Nu, si nici nu cunosc produsul. Sunt chiar f curioasa despre ce este vorba.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andas spune:

Buna fetele!

Supliformul este de nota 10. Bate de departe toate produsele incercate pana acum.
Cosmeticiana mea imi spunea ca produsele de la Hofigal pot concura cu multe produse care au un 'nume' pe piata externa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen2004 spune:

Buna dimineataash incerca si eu spirulina asta deoarece in ultima vreme parca n-am chef de nimik...intrebarea mea este:care sunt mai bune?comprimatele sau capsulele?de 200 sau 500mg?totushi la cele de 200 mg mi se pare cam mult 10 capsule pe zi ..sau mi se pare mie care nu prea le am cu pastilele?

Don't worry,be happy

Mergi la inceput