Produse Hofigal

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elara spune:

Spuneti-mi si mie, va rog: daca ma dau cu Supliform) mai mult de cate zile scrie in prospect ("in cure de 10-12 zile") ce patesc?
Voi cum ati procedat?
Ca eu sunt asa incantata de el ca m-as da cateva luni la rand ca sa sprijine ca si pana acum CU SUCCES eforturile mele de la sala si regimul alimentar.
Imi place tare mult cum s-au transformat coapsele mele de cand il folosesc constant. Sunt inca departe de a fi perfecte dar eu trag nadejde.

"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni."
Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda141 spune:

Thalia, sa inteleg ca farmaciile astea sunt gen autoservire?? Daca e asa e foarte bine si mie imi place tare mult, insa daca nu , decat sa-i cer vanzatoarei zece produse sa ma uit eu la ele si poate nu cumpar decat unul, mai bine nu ma mai duc, la cat sunt de amabile si rabdatoare, mai bine lipsa...
Stie cineva unde se gaseste farmacia de la Colentina, mai exact ??

Monica si bebe Albert
( 19.ian.2004)
http://community.webshots.com/user/monica1816

Mergi la inceput

Am uitat sa precizez : farmacia Cleofarm ,cea prezentata pe site-ul Hofigal.

Monica si bebe Albert
( 19.ian.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns thalia spune:

La noi in Tg. Mures eu frecventez doua asemenea magazine si sunt cu acces la raft .

Mergi la inceput

In Targu Mures, daaaa!! Sunt si in Bucuresti , dar mai rar, si nu stiu daca si acestea despre care vorbim aici.

Monica si bebe Albert
( 19.ian.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Clopotzel spune:

Anda141, sigur te vei descurca sa ajungi la farmacia Cleofarm. Sotul (care nu e de prin partea locului) a nimerit-o din prima, tu cred ca te vei descurca! De acolo am facut achizitia de care va povesteam!

Before judging somebody, walk a mile in his moccasins.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elara spune:

Si mie nu stie nimeni ec sa-mi raspunda?
Pleaseeeeee

"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni."
Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Clopotzel spune:

Draga elara,
ti-as raspunde cu drag dar ...eu sincer nu am avut atata persevernta incat sa fac mai multe zile decat 9 consecutiv.Asa caaa.....
Eu zic ca daca pe prospect scrie sa faci pauza....stiu ei de ce. POate au spus asa ptr ca exista riscul sa iti atace circulatia...sau sa creeze un efect de dependenta...
Doar era in interesul lor sa spuna sa folosesti cat mai mult, ca doar le cumperi produsul. Eu as respecta prospectul.

Before judging somebody, walk a mile in his moccasins.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcm spune:

Fetelor (atat cele din Bucuresti cat si cele din provincie) nu stiu de ce va complicati sa bateti jumatate de oras pentru a gasi o farmacie cand produsele Hofigal se gasesc la orice plafar. Intr-adevar ca plafarul isi mai pune ceva in plus fata de pretul producatorului dar nu mi s-a parut semnificativ. Voi scrieti ca supliformul e 38.000 la producator, eu l-am luat cu 50.000 de la plafar, diferenta nu mi se pare mare. Iar preturile de site-ul naturaplant sunt bune, le-am analizat eu intr-o perioada dar eu n-am nici un motiv sa le iau de acolo pentru ca am trei plafare in apropiere.

Am folosit supliformul pentru celulita (in combinatie cu folia alimentara duce la subtierea coapselor - pentru cele care doresc acest lucru) si il gasesc cel mai bun produs (e adevarat ca e cam lipicios si intra repede in piele dar eu am observat si efecte la el). Sunt multumita de sapunul moale dar nu-mi place ambalajul, am folosit si spirulina si este extraordinara, apoi am luat coenzima Q10 cu ulei de catina, anghirol si cred ca am cumparat si tincturi dar nu-mi mai amintesc acum ce anume. In general sunt multumita de ele.

Multa sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 1Sanziana spune:

Elara,de ce nu le trimiti un mail la cei de la Hofigal si sa-i intrebi??Pt departamentul medical e data adresa asta la ei pe site medici@hofigal.ro

Mergi la inceput