Produse Hofigal
Raspunsuri - Pagina 4
Clopotzel spune:
Salutare fetele!
Sunt super super super bucuroasa. De acum o sa ne aprovizionam numai de la farmaciile din Bucuresti (cele trei care sunt scrise pe site la Hofigal). A fost sotul ieri, asa cum va spuneam, si nu mi-a venit sa cred ce preturi mici au! Pai eu aici in Bv le luam cu mult mai scump. ptr ca sunt multi intermediari. Deci sa stiti, daca vreti va pot da cateva exemple de preturi.
Supliform - 38.000 /tubul (fata de 60.ooo cu cat il iau eu)
Ulei de catina - 110.000 / cutia de 40 caps (fata de 180.000)
Si multe altele care nu le mai stiu. POate vi se pare mica diferenta, dar la o cantitate mare se simte imediat.
Before judging somebody, walk a mile in his moccasins.
Andrada34 spune:
Clopotzel ma bucur mult ca ai reusit sa gasesti ce te interesa..
Acum, sa iti fie de folos si sa fii constanta, in orice tratament..
Numai bine!
Clopotzel spune:
quote:
sa fii constanta, in orice tratament..
Andrada34, ai pus punctul pe i!
Asa vreau si eu!
Rodica spune:
Fetlor, eu am folosit cu mult succes la copii
-TUSIMUN pentru ...tuse- f bun;
-Otet aromat de trandafiri- frectie sau comprese cu otet pe gambe pentru scaderea febrei la copii
Pentru mine Plant Intim, Spirulin crema, Anghirol, Redigest
Acum o sa-mi iau si Supliform....
Clopotzel spune:
Rodica, pentru frectii cum ai folosit otetul, diluat sau asa cum este el?!? Intreb ptr ca pe prospectul de pe site scrie ca se dilueaza. Mersi!
Eu as vrea sa il cumpar ptr dureri lombare, sotul are des astfel de dureri.
anda141 spune:
Fetelor, trebuie sa vin cu o rectificare, intr-adevar eu am incurcat borcanele, am spus ca se pot comanda produse pe site-ul Hofigal, dar era de fapt, natutalplant.
Scuze!!
Acum stie cineva daca preturile de pe natural plant sunt mai mari decat cele din farmaciile lor ?? Ar fi mai comod sa fac o comanda, daca preturile ar fi la fel.
Monica si bebe Albert
( 19.ian.2004)
http://community.webshots.com/user/monica1816
thalia spune:
Compara >eu cumpar TONIC FEMININ de la magazinele naturiste. Costa intre 110.000-126.000 in functie de adaosul fiecaruia Pe site-ul naturalplant il gasesti cu 119.000 lei. Nu stiu daca se adauga taxe de expeditie.Deci decizi singura sau mai pui si drumul pana la posta pentru a lua pachetul etc. si te hotarasti sa cumperi din magazinele din orasul tau. Si inca ceva ,mie imi place in aceste magazine , ca te invarti printre produse , citesti prospecte , stai de vorba cu alti cumparatori sau cu farmacistele care vand (nu intotdeauna sunt farmaciste , dar, ma rog se mai si pricep dintre ele)
In orice caz eu ma feresc de cele care spun ca au incercat cutare produs si cutare produs si vai ce bun este...
Clopotzel spune:
Anda141, eu am scris cateva preturi in unul din mesajele mele de mai sus.
Eu am comparat si clar sunt mai ieftine la farmaciile lor(cele afisate pe site hofigal.ro) decat pe site la naturaplant.ro
Un exemplu: Ulei de catina (40 capsule) pe site la naturaplant - 149.000 iar la farmacia lor era 110.000 lei.
Samy spune:
Buna fetelor,
Si eu folosesc cate ceva din produsele lor... sapunul lichid pe post de sampon (n-are el un miros placut, dar e foarte eficient... sunt aproape 3 ani de cand numai cu el ma spal pe cap) si Redigest-ul. Foarte bune amandoua.
Samy