Produse Hofigal

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Karina spune:

Ah, scuze Clopotzel, am citit gresit mesajul tau.
Nici una din cele 3 din lista nu sint in Piata Victorie, dar exista o farmacie in Piata Victoriei unde se vind produse Hofigal, dar nu stiu daca la pret de producator, dar acolo vine un reprezentant de-al lor si-ti poate prescrie un tratament...

Karina+ Bogdanel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda141 spune:

Si eu am folosit de la ei sapunul moale vegetal impreuna cu lotiunea pentru caderea parului si sunt foarte multumita de rezultate. Eu am intrat pe site-ul lor si au si preturi si poti comanda si pe internet in valoare de minim 300 000 lei. Acum nu stiu cum sunt preturile de acolo comparativ cu cele la pretul de fabrica, insa eu am vazut produsele pe care le-am cumparat eu dintr-o farmacie obisnuita, deci nu la pret de fabrica, mai ieftine pe internet.

Monica si bebe Albert
( 19.ian.2004)
http://community.webshots.com/user/monica1816

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leah spune:

Eu am folosit Plant Intim, pentru spalaturi vaginale si sunt multumita de el. Mi l-a recomandat o colega de serviciu care foloseste produse Hofigal.
M-am uitat pe site si m-am lasat convinsa de proprietatile Spirulinei si poate imi iau si eu daca reusesc sa dau de farmacia aia in Crangasi.

"I shall be telling this with a sigh
Somewhere ages and ages hence:
Two roads diverged in a wood, and I--
I took the one less traveled by,
And that has made all the difference."(Robert Frost)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela68 spune:

quote:
Originally posted by anda141

Eu am intrat pe site-ul lor si au si preturi si poti comanda si pe internet in valoare de minim 300 000 lei.

Monica si bebe Albert
( 19.ian.2004)
http://community.webshots.com/user/monica1816

Ori nu vad bine ori .
Stau pe siteul lor si nu gasesc nici preturi si nici unde pot comanda.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 1Sanziana spune:

Nici eu nu vad unde se poate comanda pe site-ul lor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Clopotzel spune:

quote:
mirela68 Posted - 24/06/2004 : 12:28:51
--------------------------------------------------------------------------------

quote:
--------------------------------------------------------------------------------
Originally posted by anda141

Eu am intrat pe site-ul lor si au si preturi si poti comanda si pe internet in valoare de minim 300 000 lei.

Ori nu vad bine ori .
Stau pe siteul lor si nu gasesc nici preturi si nici unde pot comanda.

Draga Mirela, nu esti singura! Cum am citit m-am dus repede sa vad, poate n-am vazut eu bine!
Cred ca a incurcat borcanele Anda141! Oare Anda141 se referea la site-ul naturaplant.ro?!?

Eu i-am dat sotului lista si adresele celor trei farmacii si sa vad ce reuseste sa faca. Abia astept.

Before judging somebody, walk a mile in his moccasins.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anderra spune:

Fetele cochetele...produsele Hofigal le comandati de pe www.naturaplant.ro..desi mie de cateva zile imi da nush ce eroare..va duceti frumos la producator si acolo scrieti Hofigal..eu am comandat in sistemul asta de vreo 4 ori si am fost foarte multumita pentru ca multe din produsele cautate(nu neaparat de la Hofigal) nu le gaseam in farmacii sau in magazinele cu produse naturiste.
Site'ul e super meseriash..da' nu stiu..zilele astea cred ca are ceva cu mine ca nu si nu ,nu se lasa accesat..

Anderrusha

"Nu e important ce ti se intampla ci cum reactionezi la ceea ce ti se intampla"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns country girl spune:

quote:
Originally posted by Clopotzel

Country girl, care dintre cele 3 farmacii este in Piata Victoriei?!?

Before judging somebody, walk a mile in his moccasins.

Farmacia de pe coltul blocului aflat la intrarea in pasaj cum vii dinspre Titulescu (intersectia Titulescu cu dr. Felix, parca). Asa se si numeste Farmacia Victoria.
Nu stiu daca e sau nu pe site-ul Hofigal dar stiu ca se aprovizioneaza cu produse direct de la Hofigal. In farmacie este un colt naturist in spate pe dreapta unde farmacistele sunt foarte amabile. Pretul nu stiu daca-i de fabrica dar Supliformul de ex. costa 38.000 lei.
Scuze pt intarzierea raspunsului, abia acum am intrat pe site si am vazut intrebarea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns country girl spune:

quote:
Originally posted by Karina

Ce e Supliform, dati-mi si mie citeva amanunte si un pret aproximativ

Karina+ Bogdanel

Supliformul e un gel cu extracte naturale produs de Hofigal. Aplicat zilnic de 2, 3 ori prin masaj usor are un efect de activare a circulatiei in zonele cu probleme de circulatie limfatica in special (celulita). Se aplica usor, intra repede in piele, nu unge sau pateaza hainele si dupa cam 2 saptamani se vad rezultatele de netezire a pielii la suprafata.
Eu il folosesc pentru celulita de pe coapse. Bine ca uit mereu sa ma dau dimineata si seara, uneori dau o data pe zi, alteori trec zile fara sa aplic Supliform dar cu toate astea are efect.
Costa 38.000 lei tubul la farmacie (vezi discutiile despre farmacii de pana acum). Tubul e cam cat un tub de pasta de dinti si te tine cam 2 saptamani daca aplici constant de 2 ori pe zi. Acuma depinde probabil si de dimensiunile suprafatei de aplicare
Ideea e ca am incercat mai multe lotiuni/geluri/creme anticelulitice care de care mai scumpe si care promiteau efecte extraordinare in termen scurt si am fost dezamagita.
Pana acum Supliformul nu m-a dezamagit in ceea ce priveste problemele de circulatie. Atentie, Supliformul nu slabeste!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viorela hoff spune:

Sunt f. multumita, folosesc tincturi si ceaiuri!
In Timisoara exista farmacia "Enigma" care vinde produsele lor. Au un medic homeopat la care te duci cu diagnosticul si el iti recomanda respectivele produse.
Vio

Mergi la inceput