Produse Hofigal

Produse Hofigal | Autor: Clopotzel

Link direct la acest mesaj

Ce parere aveti despre aceste produse?
Ati consumat/utilizat vreun produs Hofigal?
Va intreb pentru ca de ceva timp tot studiez site-ul lor, iar ieri cand am luat banii m-am dus direct la farmacie si am cumparat Q10 in Ulei de catina. Am vrut sa cumpar si alte produse de la ei, dar la farmacia respectiva nu le aveau.
In trecut am mai folosit Sapunul moale vegetal de care am fost f multumita (doar ambalajul nu prea mi-a placut), nu imi usca pielea deloc, ma spalam si pe cap cu el.
Dragelor, v-am spus pe scurt din "experienta" mea cu produsele acestei firme. Astept sa imi povestiti si voi impresiile voastre.

Before judging somebody, walk a mile in his moccasins.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bobita spune:

Eu am folosit Spirulina, deasemeni sunt multumita.

Sa fim fericite
http://community.webshots.com/user/valentina611969

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

Eu folosesc Supliform,sa vedem daca da rezultatele asteptate.
Valentina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Clopotzel spune:

Da, am uitat sa spun ca am folosit si eu supliformul. Am fost multumita de rezultate, mai ales ca nici nu am perseverat..ca daca perseveram...bine mai faceam! Insa la supliform nu imi placea ca intra f repede in piele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roller025 spune:

Si io am folosit spirulina de la ei. Si m-am simtit super, chiar aveam mai multa pofta de mancare si mai multa energie (o fi efectul placebo?)

Dana M 35 saptamani
29 ani si 11 luni - rac - DPN 26 iulie
Dr. Badiu Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elara spune:

Si eu folosesc tot supliform si imi plac rezultatele (e drept ca le cumulez cu regim - cam cu "scapari" in ultimele zile offffff prajiturica ai de aseara cu visine- si exercitii la sala - da' nici acolo nu am mai fost de joi: vineri-duminica nu am fost in Buc., luni am avut treaba si ieri ma palise o lehaaaaamite ca nu aveam chef de nik, erama sa apatica dar azi dimineata imi revenise chefu' si daca nu tr. sa merg la serv. m-as fi dus la sala; da' ma duc io diseara iar).
Daca iti plac produsele lor, iti recomand sa mergi chiar la magazinul lor ca au preturi mai mici. Eu inca nu am ajuns acolo dar mi-a explicat si mie cineva ca e pe langa Podul Grant, in Crangasi, deci inainte de pod, dinspre Crangasi spre Herastrau, pe partea dreapta.
Intrebi pe cineva cand ajungi acolo.
De ex. Suppliformul cica acolo costa 38 de mii, or eu l-am cumparat si cu 67 si ami curand f. entuziasmata ac l-am gasit cu 50 de mii mi-am luat 3 tuburi. Mai am unul si jumatate dar cand le termin ma duc la ei.

"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni."
Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Karina spune:

Exista si farmacii unde reprezentanti Hofigal (nu stiu daca sint medici sau nu), iti prescriu retete pe baza produselor lor, pt. diverse afectiuni. Mama mea de vreo 2-3 ani se duce la ei si face diverse tratamente, pt. piele, pt. inima, etc. cu tincturi si ceaiuri si se simte mult mai bine iar pble de piele sau rezolvat. Am fost si eu in timpul sarcinii pt. o eczema, dar pe mine nu m-a ajutat. Nici n-am folosit prea mult ce mi-au prescris, iar ceaiurile nu puteam sa le beau ca-mi provocau greata.
Din cite stiu eu au un magazin si in Colentina si unul la Coltea.

Karina+ Bogdanel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada34 spune:

....si eu am fost si sunt foarte multumita de produsele lor.folosesc in general tincturile si uleiurile din plante, care au preturi mai mult decat accesibile fata de Plafar, dar folosesc si crema Spirulin, foarte buna, la fel iau si capsulele cu ulei de catina pentru mama mea si Spirulina pentru fratele meu si cumnata mea. Toata lumea este multumita si sunt produse foarte bune, naturale, cautate pe piata.Sfatul meu este sa cautati magazinele lor, eu il stiu si pe cel din Crangasi, insa eu merg la unul din Rahova, aproape de piata. Este o farmacie,de fapt, dar 1/2 din ea este rezervata prosuselor Hofigal la pret de fabrica.
De asemenea, ar fi bine sa cereti si carticica de prezentare, multe farmaciste nu o ofera daca nu o ceri.Sunt extraodinare capsulele cu ulei de salvie pt o gama larga de afectini, tinctura de soc pentru slabit, la fel si de urzica, ienupar..Multe produse bune si eficiente.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

am folosit Supliform si Spirulina si ma declar multumita de ele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anderra spune:

Buna fetelor,
Intra'adevar 10 puncte pentru Supliform,pe langa vergeturi si celulita imi atenueaza si durerile de coloana care ma bat la cap in fiecare primavara si toamna. Spirulin si ea 10 puncte(mai ales cea capsule) doar ca pe mine dupa 2 luni de tratament m'a pocnit o pofta de mancare de innebunisem cu nervii capului si a trebuit sa renuntz la Spirulina,da' in toamna revin ,am inteles ca e si un bun detoxifiant.
De la Hofigal am mai folosit o lotiune impotriva cadeii parului,foarte buna, din multe plante si placut mirositoare..nota 10 si pentru lotiunea minune..
..mai testez si alte produse si va spun...

Anderrusha

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Clopotzel spune:

Fetelor, pai chiar m-am uitat pe site sa vad cum as putea sa fac sa le cumpar produsele la pret de distribuitor. Eu nu sunt din Bucuresti, si din pacate aici pe unde am intrebat la farmacii..multe produse nu le aveau.
Maine o sa mearga sotul in Bucuresti si vreau sa ii fac lista.
Pe site-ul Hofigal sunt date 3 farmacii (care banuiesc ca au preturi de producator) si de care cred ca pomeneati si voi. Spuneti-mi va rog care dintre cele 3 ar fi mai aproape si mai usor de ajuns la ele, cand vii dinspre Ploiesti?!?

Si eu as vrea sa cumpar la pret de producator ca si pe aici sunt niste preturi...pe catina cu Q10 luata ieri am dat 180.000.
Multumesc ptr raspunsurile voastre prompte!

Mergi la inceput