Produse Hofigal
Raspunsuri - Pagina 7
Karina spune:
Pot sa va spun ca am cumparat de la Hofigal crema cu spirulina si o crema de fata antirid cu miros de portocale, care-mi plac tare mult, iar fata mea e fericita de acest tratament.
De asemenea ma spal pe cap numai cu sapun moale vegetal, iar parul meu nu se mai ingrasa asa repede.
Karina
+ Bogdanel 
Nu traim ca sa mincam, ci mincam ca sa traim
madelaine spune:
Eu am folosit si folosesc uleiul de catina, in munca mea. Dupa ce curat tenul clientelor, pun uleiul de catina, si il penetrez in ten cu ionodermul. Am observat ca uleiul de catina calmeaza tenul inrosit dupa extractii de comedoane. Sint foarte multumita de el, si chiar imi doresc cind mai vin in tara sa cumpar si alte produse de la Hofigal.
Madelaine si cei trei muschetari
andas spune:
Buna fetele!
Am folosit Supliform si mi se pare extraordinar. L-am recomandat colegelor de serviciu si nu mai departe de ieri se aratau la fel de incantate.
Cosmeticiana mea imi povestea ca produsele lor pot concura cu orice produse ' de firma'.
micorint spune:
Stie cineva daca Supliform-ul poate fi folosit si in timpul sarcinii (pentru prevenirea vergeturilor, celulitei etc)? Pe prospect nu scrie nimic la contraindicatii dar vreau totusi sa ma asigur.
Mihaela
+12s si Alex (2 ani si 4 luni)
Pozele noastre aici:
http://community.webshots.com/user/micorint
Karina spune:
quote:
Originally posted by micorint
Stie cineva daca Supliform-ul poate fi folosit si in timpul sarcinii (pentru prevenirea vergeturilor, celulitei etc)? Pe prospect nu scrie nimic la contraindicatii dar vreau totusi sa ma asigur.
Cel mai bine ar fi sa te duci la un doctor (sau cum s-o chema, ca nu stiu) care recomanda tratamentele cu produse Hofigal si sa-l intrebi pe el. Exista la farmaciile de pe site, cite un cabinet unde poti discuta cu cineva despre aceste produse.

Karina
+ Bogdanel 
Nu traim ca sa mincam, ci mincam ca sa traim
BESTUTZA spune:
Dragelor , draagi! Tare de folos mi-ati mai fost!
De la sarcina am vazut cu o saptaman in uraam ca mi s-au dezvoltat pe sani niste frumuseti de vergeturi rosii si lungi de cand le-am vazut mi-a venit sa plang...
Am fost am luat Supliformul , genialul Supliform si plina de neincredere aseara am facut un tratament cu la baie de toata frumusetea : apa calda ca sa se dechida porii masaj cu peria aspra si apoi masaj cu Supliform si apoi din proprie iniitativa aam bagat sui nitica crema Spirulin! Dimineata la baie :MARE SURPRIZA- pe unul din sani abia se mai cunosc dungile si pe celelat une\de erau urate si accentuate au palit vizibil!
Multam tare de ajutor si folositi toate produsele cu incredere ! Sunt de milioane!Ca sa nu mai vorbim de pret!
Sunt tare multumita!
furni spune:
Fetelor, tinand cont de faptul ca am un sot de aur pe care vreau sa-l pastrez in forma actuala o perioada cat mai indelungata, am fost la Plafar si i-am cumparat un tratament de sustinere (are o perioada nasoala la serv. pana in decembrie, fumeaza, stres etc): ulei de catina (gelule)-cate 6/zi!!, spirulina-cate 3/zi si propolis.
Primele 3 zile a fost bine, dar din a 4-a zi l-a pocnit o pofta de mancareee de m-a speriat! Mananca nene, parca-i capcaun: 3 feluri/masa de 3 ori/pe cate 1 paine la masa. Am ajuns sa umblu cu pungile cu mancare dupa mine, nasol rau! Pai in conditiile astea eu renunt nene ca ma baga-n faliment!
NB: Aveti grija ca astea dau pofta de mancare!
Va pup.
Sabina spune:
Fetelor, unde e magazinul ala de la Coltea??
Sabina si
Sofia Galagia
www.desprecopii.com/forum/photo_album_cat.asp?sqldtl=834" target="_blank">Poze cu noi
Cele mai frumoase fete