Avon vs. Oriflame

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Arhistefy spune:

Eu folosesc produsele Avon, gama Anew mi se potriveste foarte bine. Si chiar da rezultate ;)

Nu te teme de ziua de maine, Dumnezeu este deja acolo.

Cu drag,
Mihaela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kylie spune:

Ce parere aveti despre produsele de la Avon, acelea cu ulei de masline si ceai alb. Este o gama intreaga si tare imi face cu ochiul.Mi se pare singura gama cat de cat buna. Mi-as cumpara cateva produse din gama asta pentru ten, insa mi-e tare frica sa nu fie bune si sunt obsedata sa nu imi stric tenul.
Daca un produs nu se potriveste tenului, cum pot sa imi dau seama? Parca daca se ajunge la iritatii si mancarimi e prea de tot...
Vreau ca tenul meu sa fie fericit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns psj spune:

Cere-i unui reprezentant niste mostre si pp ca au o cantitate suficienta ca sa-ti dai seama daca te iriti de la ele sau apar alte reactii .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flori76 spune:

Mie intotdeauna mi-au placut produsele de la Avon(nu chiar toate).Sunt innebunita dupa rujurile rezistente la transfer.Sunt ffff.bune,ma impac bine tare cu ele,mai ales ca-mi plac rujurile uscate,sa nu le simt pe buze.

Flori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns an-k spune:

foloseam si eu odata parfumul VOLARE de la orifleim pana l-au scos si altceva nu iau de la ei

anca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adinutz spune:

Oriflame, Volare?
I-au schimbat ambalajul, atat.. alta sticlutza, mai frumoasa. [zic ei]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina spune:

sunt faine...am folosit demachiant, gel de dus si masti si a fost Ok.

quote:
Originally posted by Kylie

Ce parere aveti despre produsele de la Avon, acelea cu ulei de masline si ceai alb. Este o gama intreaga si tare imi face cu ochiul.Mi se pare singura gama cat de cat buna. Mi-as cumpara cateva produse din gama asta pentru ten, insa mi-e tare frica sa nu fie bune si sunt obsedata sa nu imi stric tenul.
Daca un produs nu se potriveste tenului, cum pot sa imi dau seama? Parca daca se ajunge la iritatii si mancarimi e prea de tot...
Vreau ca tenul meu sa fie fericit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns energy spune:

rujurile Oriflame sint beton. In rest, Avon e mai bun.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Sint si eu de acord ca rujurile Oriflame sint foarte bune, dar m-am fript cu lacurile de unghii. Mi-am imbolnavit unghiile si ani buni mi s-au exfoliat unghiile fara sa pot face nimic.
Produsele de la Avon sint mult mai bune si nu am avut niciodata probleme.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andruska spune:

Mie imi plac mult mai mult produsele AVON asa ca pe ele le cumpar !!!

Andra lui Andrei Teodor (18 septembrie 1999) si Matei Daniel (6 februarie 2004)

http://community.webshots.com/user/andruska30
http://community.webshots.com/user/bbianfebr2004

NIHIL SINE DEO !!!

Mergi la inceput