Avon vs. Oriflame

Avon vs. Oriflame | Autor: oanaDo

Link direct la acest mesaj

M-am gandit sa facem o comparatie intre produsele cosmetice ale celor 2 firme avand in vedere faptul ca romancele folosesc f. mult si cumpara de la distribuitori,datorita si sistemului de plata avantajos...darrrrrrrrrrrrr ce preferam???
Avon sau Oriflame? Care sunt mai de calitate?
Si eventual ce produse v-au placut de la ei?

Oana

http://community.webshots.com/user/ooanaa2003

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mamicaluitheo spune:

Eu de cand am patito cu o masca si un rimel de la oriflame am ramas fidela produselor avon, care de altfel mi se par mult mai calitative.

cu drag andreea mami lui theo si florinake

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alma spune:

Eu am folosit produse de la ambele firme. Ceea ce-mi place de la Oriflame este fondul de ten Giordani, cu care ma impac foarte bine. Rujurile nu-mi plac deloc, parfumurile parca sunt ceva mai bune la Oriflame (Serene si Midsummer), creionul de ochi e bun. De la Avon am o lotiune de corp si o masca pentru par. Nu va recomand...

http://community.webshots.com/user/freediaro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamicaluitheo spune:

da alma/ intr-adeva de la avon masca de par nici mie nu mi-a facut bine ca in ceea ce priveste parfumurile eu raman la parerea mea Avonul detine suprematie::))

cu drag

andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada34 spune:

Sa stii ca eu am devenit distribuitor Oriflame pt un gel de curatare, cu aloe, care mi-a placut foarte mult si pe care nu mai aveam cum sa il gasesc fiindca nu cunosteam pe nimeni care sa distribuie Oriflame..Asta a fost acum aproape 5 ani...

Ei bine, in timp, am gasit produse la care nu as renunta si nu as putea spune ca sunt rele.Am sa iti spun ca distribui si produse Avon, de ceva timp, mi-a fost mult mai aproape sediul celor de la Avon, asa ca de la Oriflame mai iau strict pentru cei care au luat ani de zile de la mine aproape aceleasi produse si care inca le mai solicita..Imi place extraordinar de mult fondul lor de ten Giordani,(il folosesc rar, fiindca nu am nevoie) ca si de perlele bronzante -fard de obraz, imi place rimelul lor rezistent la apa si nu as renunta pentru nimic in lume la gama de produse cu lapte si miere "Milk &Honey", sunt matasoase si pe langa asta mirosi suav, muuuult timp..:)
Am o clienta care foloseste tratamentul pentru gat si bust de trei ani si este f multumita.
......
Imi place si un antiperspirant Silk, nu e lipicios si este tot asa, discret.Dar si Perceive de la Avon este super!

...Fetele iau cu preponderenta creioane de ochi si de buze.Nu-mi plac sampoanele, balsamurile, spumele de baie,produsele lor autobronzante nu-s ok, nu-mi plac parfumurile de la Ori, ingrozitor de dulci.....
Imi plac insa spumele parfumate de la Avon, cremele racoroase de ingrijire a picioarelor, calcaie, sprayuri din gama asta...
Sunt produse si produse.. Bune si la A si la O, mai putin bune sau de ocolit. Nu avem cum sti fara sa le incercam, nu avem acelasi tip de piele, acelasi ten ...Comparatiile nu-s usor de facut.

Ar fi multe de adaugat, dar am vrut doar sa spun: trecand prin ambele tabere, as fi nedreapta sa arunc cu pietre in cealalta doar pentru ca de buna voie si nesilita de nimeni am trecut la o alta companie.

Schimbarea este mereu benefica.:)
Toate cele bune si mai vorbim!

O zi frumoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamica dulce spune:

si eu am folosit cel mai mult avon,mi se par mai bune si mai acceptabile ca pret.
chiar si aici am cataloagele de la avon,ba chiar mi.au trimis si documentele de distribuitor,dar deocamdata n.am comandat nimic,nici pentru mine macar,nu pentru ca n.as fi avut ce...cataloagele de aici sunt mai complexe decat cele din ro,..
Hai fetele din Germania...vreti produse??

http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=mamica%20dulce

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nadina spune:

Prefer: parfumurile de la avon
creme-oriflame (night nourishing cream-singura care nu-mi provoaca alergii)
Rimel-oriflame
Creioane de ochi-avon
Perle bronzante-oriflame
fond de ten-nu folosesc
produse de igiena-folosesc de la alte firme.
rujuri-parca tot L`oreal bate totul in materie.
Nadina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Clopotzel spune:

Imi vine greu si mie sa spun care firma are produsele mai bune.Cert este ca fiecare firmas are piesa/gama ei de "rezistenta". Parerea mea (nu dati!) este ca Oriflame are produse mai scumpe ca Avon. Despre calitate lor nu pot sa le compar pentru ca nu am folosit produse identice de la ambele firme.
Eu sunt "vanzatoare" Avon, dar asta nu inseamna ca tot ce folosesc este marca Avon. Selectez dupa mai multe criterii ceea ce cumpar(calitate, pret, ingrediente,gramaj..producator..).
de la Oriflame am folosit mai demult niste lotiuni ptr plaja care mi-au placut.
Iar de la Avon am cateva produse/game favorite:
- gama SSS (imi place cum miroase pielea, desi ca majoritatea cremelor hidratante...nici una nu poate egala uleiul de masline)lotiune de corp cu aroma florala, spray de corp Woodland, gel de dus exfoliant
- Ser Retroactiv ANEW pentru ochi
- Gama Avon solutions Bio 6 (crema zi+noapte+ochi)
- Lip Gloss Glazewear..
si nu mai imi vin in minte ...dar mai sunt sigur si altele.
Aaa..cat am mai regretat cand mi s-a spart sticla de Little Black Dress de-abia cumparata.
De la Avon mai folosesc roll-on-urile care sunt ok.

Before judging somebody, walk a mile in his moccasins.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana_ spune:

De la Oriflame imi plac: parfumul Midsummer, creioanele pt ochi(care sunt fff bune, tzin mult), intaritor si lac de unghii. Ce nu mi-a placut: masca cu citrice, cred ca am dat banii degeaba ca nu vad efecte , deodorantele care nu tzin deloc..
De la Avon cumpar doar Dry end serum de la Advance Techniques. Parul meu se impaca ff bine cu serul asta, imi place sa am parul intins
Alte produse nu am folosit de la Avon..

Dana&bb Andy(1 an si 4 luni)
http://community.webshots.com/user/danaiakob

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns korinna spune:

Da..parerile sunt impartite...
rimelul:oriflame
ruj:oriflame...dar si avon
creme:avon...dar si oriflame..
ce sa zic...mai ieftine sunt avon...asa ca..asta cumpar!!

KORINNA mamika x 2

http://community.webshots.com/user/korinnay

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acina spune:

imi plac produse de la Avon dar si de la Oriflame.
geluri de dus cu particule ce exfoliaza si cele cu alge de la O
rimel si dermatografe : Avon
gel intim : Oriflame
contururi de buze : A+ O
parfum : A
crema /: A

Anca

Mergi la inceput