Avon vs. Oriflame

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gen68 spune:

ma impac foarte bine cu avoanele. crema de maini cu glicerina si silicon, super. ca sa nu mai spun de parfumuri si spray-urile aferente, foarte accesibile. ultimele achizitii sunt sapunurile si un sampon 'herbal care' cu hibiscus si hena ptr. par roscat (eu sunt saten deschis, iar de o luna de cand il folosesc parul meu are reflexe rosietice, apoi gelul de dus cu aloe, f.bun. in afara de asta, reducerile sunt chiar reduceri. la oriflame nu gasesti un spray sub 100.000.
am devenit maniaca dupa avon.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns patisor spune:

eu prefer cremele de la AVON ,DE LA ORIFLAME cred ca am ceva ani de cand n-am mai cumarat aproape nimic( nu-mi plac) parerea mea sincera ca raportul calitate -pret este mult mai bun la produsele de la AVON.
Mai folosesc samponul cu aloe si castravete (de 5 ani), altul chiar n-am mai folosit si sunt foarte foarte multumita de el ( acum depinde foarte mult de parul fiecareia) nu e obligatorio sa va mearga si voua.
si serul pentru varfurile deteriorate il consider foarte eficient.
imi plac foarte mult produsele din gama Planet Spa folosesc gelul de dus cu mare placere ( alge) si multe altele.
normal parerile sunt impartite.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Banti spune:

Am vazut azi cum miroase noul parfum de la Avon - Today - si mi se pare interesant. Cred ca o sa-l cumpar. Pina acum e singurul care m-a convins, multe din ele nu-si pastreaza mirosul prea mult timp.

Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda141 spune:

Am luat si eu mai multe de la Avon si de la Oriflame mai putine. Parfumurile mie nu-mi plac, decat 1 sau 2 ,nu sunt de calitate dupa parerea mea, sunt prea comune, un gel de fata Clearskin, o porcarie, ma ustura ochii de la el de zici ca am dat cu altceva, mi se intinde ca o untura pe fata de trebuie sa-l curat cu peria, foarte prost.Samponele la fel, sunt proaste, cel putin pentru parul meu. Am mai luat un fond de ten 3 in 1, acela la cutie, f. bun, dar dupa vreo 2 luni de folosire mi se exfolia de pe fata , mi se facea faramite si nu era expirat, cica, cel putin asa scria pe el.
Mai gasesto oferte bune, insa in general prefer alte firme in defavoarea Avon sau Oriflame.

Monica si ALBERT EDUARD
(19 ianuarie 2004 )
Album Albert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cl spune:

quote:
Originally posted by Kylie

Ce parere aveti despre produsele de la Avon, acelea cu ulei de masline si ceai alb...

Kylie, eu am incercat serul cu extract de ceai alb si am fost nu multumita, ci foarte multumita de el. Tenul mi s-a luminat. L-am incercat din pura curiozitate, l-am prins la o reducere si mi-am zis ca de ce nu. Vezi ca si luna asta este la reduceri. Masca de par cu ulei de masline nu mi-a priit deloc. Gelul anticelulutic de la Avon a avut efect la mine, dar am dat cu el 2 luni, de 2 ori pe zi. Mai vorbea cineva de masca de citrice de la Oriflame. Eu am fost multumita de ea. Conteaza si tipulul tenului.

Claudia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns patisor spune:

si eu am folosit produse din gama cu ceai alb si am fost foarte multumita,dar cum am mai spus parerile sunt impartite depinde de mai multi factori asa ca fiecare sa folosim ce credem ca este mai bine pentru noi
va pup

patricia si ramona

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pinkina spune:

si eu sunt reprezentant avon, dar am comandat de la ambele firme pe parcursul anilor
per total, din punctul meu de vedere avon rules :)
ce nu recomand: creioanele arabian glow, cele multifunctionale (sunt total NEfunctionale, n-au nici luciu, culoare oribila, etc)
si cam atat deocamdata :)
ce folosesc non stop: creme de corp de la avon, indiferent de gama mi se par bune (mai putin cele senses), parfumuri (little black dress si mai noul today, care mi se pare excelent), creioanele de ochi retractabile, mi se par foarte bune, cremele de maini si multe multe altele.. si evident, preturile sunt minunate, in special daca esti reprezentant, si nu numai!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana1967 spune:

Inainte de a cumpara un produs intrebati,intrebati,intrebati...Pt.a alege o crema de fata tineti cont de varsta si de tipul de ten.Faceti un test pt.determinarea tipului de ten la fiecare schimbare de anotimp.Aproape orice reprezentant AVONva poate face testul(e un chestionar)La fel cu demachiantele,lot.tonice si mastile.Cand cumperi produse la intamplare ai toate sansele sa fii dezamagita si sa le "descalifici"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sense spune:

mi-am luat noul parfum, e minunat. cat despre alte produse nu prea am folosit, in afara de fardurile de ochi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sheherezada spune:

imi spune si mie cineva cit costa parfumul Today?
Multumesc.

sheherezada

Mergi la inceput