Avon vs. Oriflame

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mamicaluitheo spune:

si eu sunt reprezentatnt avon si sunt tare multumita de produse.

andreea mami lui theo si florin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Candy spune:

Am folosit produse de la ambele, dar eu votez pentru Avon!
De la Avon imi plac: creioanele retractabile de ochi si buze, lipgloss-urile Glazewear, gama Anew (mai scumpe, dar fac toti banii!), cremele Accolade, gama pentru picioare, ojele (super! tin cel putin o saptamana pe unghii), gama SSS, cremele de plaja, mai putin autobronzantul, rujurile, gelul pentru igiena intima.
Ce nu mi-a placut la Avon: gama Color Trend (ptr. tineret), crema anticelulita (tzeapa!), rimelurile

De la Oriflame imi place crema de noapte cu nanosfere, gama Milk& Honey (desi aia de la Avon de acum vreo 3 ani imi placea mai mult) si produsele necosmetice - truse, gentute, genti de plaja...
NU VA LUATI AUTOBRONZANTUL DE LA ORIFLAME SI CREIOANELE-FARD DE OCHI (ALEA GROASE)!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SpidaChick spune:

Si eu cred ca Avon e mai tare, imi place in special gama Anew, pe care mi-a recomandato cosmeticiana la care merg, iar parfumurile sunt superrrrrr.
La Oriflame imi placea parfumul 'Aspasia', mi-am cumparat 3 deodata, dar l-au scos demult de pe piata, pacat...

Em.Nicole

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns megutz spune:

Oriflame, CATEGORIC!
Sunt distribuitoare. Si nu de asta! ca inainte eram toata numai avon.. am dat milioane pe apa sambetei.
sa incepem :)
avon
crema de corp de crin - s-a facut apa! nu stiu ce sa mai fac cu ea, cred ca o sa o arunc.
parfum celebre - iritatii de 2 saptamani pe gat, de am zis ca ma ia naiba. si de la caldura, ca purtam plovere pe gat, deh! asta in primavara..
persistenta parfumurilor nu se pune, ca in ceea ce ma priveste nu prea exista.
demachiant cu miere [parca?] mi se umflau si inroseau ochii de parca bocisem cateva luni
de.. aici imi place crema cu migdale
buun..
Oriflame
super - lotiune de corp MIlk & Honey
Pudra de talc Volare - ca pe aia o am eu
Parfum Midsummer Woman - e o nebunie si mai si persista! si pentru prietenul meu, Glacier. idem
crema pentru picioare..
apropo de picioare, cineva zicea de spray - eu nu il am, dar are o prietena si .. e mentolat, e misto. cel putin mirosul persista
balsamul de buze cu samburi de caise, nu;sh ce.. eram mai incantata, dar ...
rujurile alea lichide, cu luciu - nu prea de calitate, asta e.
oja am avut de la visions, gri, [ grey city] sau ceva de genul, si nu mai puteam sa scap de ea. cineva zisese ca i s-a cojit..
In concluzie, avon
Oriflame
ps: asta e parerea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aida_o spune:

AVON, dar nu si autobronzantul de la ei (prefer Nivea sub forma de spray)

_
People say I have a multiple personality, but we don't agree with that.
_
http://community.webshots.com/user/atomskin3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamicaluitheo spune:

scumpelor daca parfumurile.atentie parfumurile si nu apele de toatela de la avon nu persista.....incercat noul Today tomorrow always / parfumul selmey hayek. si pretul este pe masura/ 800.000 de lei.

va pupa andreea si baietii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ponicid spune:

Eu folosesc de 3 ani gama verde pentru ten gras si deshidratat de la Avon si sunt foarte multumita. Mai am si alte produse de la ei si pana acum mi se par in regula. Le iau de obicei cand apar cu reducere si in consecinta mi se par si accesibile ca pret.
Eu cred ca atunci cand pui ceva pe fata si ti se intampla accidente pur si simplu nu ai gasit produsul adecvat pentru tine (in cazul in care produsul se afla in termenul de garantie). Asa am patit eu cu o crema Anew-retroactiv care nu mi-a mers deloc. Am considerat ca nu mi se potriveste pur si simplu nu ca nu este crema buna; Erau alte persoane care se simteau foarte bine cu ea.

Daniela, mamica de Ana-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca tanasica spune:

megutz, asa sunteti voi invatate la firma sa vb.de concurenta? Nici nu ma mir atata vreme cat cota voastra de piata e de 0,3% si a Avon de 27%...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aalexia spune:

Folosesc ce mi se potriveste mai bine de la ambele firme.
Pe creme si sampoane nu ma bazez pe nici una .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kylie spune:

Nici eu nu ma dau cu nici o creme de la ei pe fata, pentru ca nu prea am incredere in ei.
In schimb folosesc de la Avon cremele de corp, care sunt bunicele, dar tot nu ca Dove Supreme Silk
De parfumuri nu stiu nimic, ca nu folosesc de la ei, exceptie facand Midsummer de la Oriflame. Sprayurile de corp sunt bunicele, insa mirosul persista asa de putin.. Acum am descoperit ca apa de colonie Orange Blossom de la Oriflmae e mult mai bun ;) L-am prins la reducere de 250 (parca) si e de 400 de mil. Sunt tare mutlumita de el.
Lacurile nici nu-s asa de bune, mi-am luat unul cu 100 de mii (Nailwear with FlexiShield technology) si nu il pot nicicum intinde pe unghie
Faimoasa crema anticelulitica e tot aici pe masa si cred ca aici va ramane pana la anu, ca oricum vine iarna si nici nu am nevoie de ea.. eu pentru burtik vroiam sa o folosesc.

Mergi la inceput