Luptand cu depresia
Raspunsuri - Pagina 6
slakje spune:
Pai nu te supara Cl 17 pagini de "incurajari" cat mai tzine povestea asta? In mod normal (acum chiar imi dau drumul) incerci incerci dar nu innebunesti daca vezi ca nu se poate...iti mai aluneca ochiul in stanga, in dreapta...daca chiar vrei barbatzi dispusi sunt puzderie.
Scarmanus draga nu ai fi nici prima nici ultima femeie care se desparte de un barbat, suntetzi casatoritzi si cei nu avetzi copii, io ma intreb ce naiba va leaga.
Gaseste-tzi un barbat bun de prasila si gata, nu te adanci in depresii si nu-tzi distruge viatza degeaba acum cand esti tanara si ar trebui sa cat potzi.
Fii fata desteapta.Eu nu stiu cum nu-tzi zice mama ta treburile astea ca doar e femeie slava Domnului a trecut prin viatza.
Ma rog, asta a fost ultimul ca ai inteles ce vreau sa zic.
quote:
Originally posted by clquote:
Originally posted by slakje
...
Data viitoare probeaza inainte, nu se intampla nimic, crede-ma.
Alina.
Alina, mor!!!! De ras!
Scarmanus, , nu te supara pe mine, te rog!!! Dar fetele au mare dreptate! Cat mai crezi ca o sa rezisti asa?
Claudia
dpintilie spune:
"Ai sa vezi ca daca TE HOTARASTI fara sa SIMTI emotional vreo ceva in mod deosebit, dar tinand cont dfe juramintele voastre unul fata de altul, si incercati sa construiti ceva sexual vorbind (pentru ca intr-adevar e o componenta importanta), cate putin, pas cu pas, fara sa te astepti la minuni din prima zi, lucrurile se pot intoarce la normal!
Asta in cazul in care intr-adevar nu e o problema mai mare, de impotenta, dar care si aia, de multe ori e psihica si cu rabdare se poate vindeca."
Emilia, nu intelegi ca Scarmanus a fost extrem de HOTARATA. Ca ea vrea, dar el nu...Pentru un act sexual intr-un cuplu, e nevoie de amandoi partenerii... Faptul ca EA se "HOTARASTE" nu inseamna automat ca EI pot sa "INCERCE SA CONSTRUIASCA". Ca daca EL nu vrea...ageaba...
Scarmanus, casatoria implica si actul sexual. Ba unii zic ca e indicat ca actul sexual sa se desfasoare DOAR in cadrul casatoriei...
Daca domnul nu vrea si nici sa se trateze nu incearca, eu zic ca balta ii plina de pesti. Ca uite, tu o tii tot intr-o depresie si el cica iti plange de mila...Da de unde, daca i-ar fi mila ar fi facut ceva in privinta problemei lui.
Poate ca sunt dura, dar mie mi se pare ca nu-i iubire adevarata intr-un cuplu, fara dragoste fizica...Asta e...Eu una nu as fi rezistat..
I-ai spus vreodata ca vrei sa te desparti de el, sa vezi ce zice?
,Dana si Andrei(12 dec 2003)
http://community.webshots.com/user/dpintilie
elara spune:
Slakje, egzacta asa ziceam si io!
Acum, fara gluma, scarmanus, dar asa cum zici ca va iubiti voi doi o puteti face si fara sa fiti casatoriti. Rmaneti prieteni buni (ca un frate, ca inteleg ca il si et iubeste) si iti refaci viata ca totusi relatia sot-sdotie inseamna CEVA in plus. Ceva foarte important. Mmmmmmmm si tare bun si minunat. Dragostea e implinita doar daca ai si acel CEVA.
Asa ca.......ia decizia inteleapta CA ALTFEL ITI DISTRUGI SANTATEA.
Deja esti intr-o stare critica.
"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni."
Seneca
scarmanus spune:
Vad ca subiectul meu se transforma in arena de circ. Mi-a luat foarte mult timp sa-l deschid, voi fiind oarecum ultima speranta. Mi-am asumat toate riscurile postand acest subiect, dar parca tot ma dor mesajele voastre sugubete. Acum am nevoie doar de sprijin, eu personal, de caldura, de intelegere. Realitatea credeti-ma ca o vad si eu in toata splendoarea ei, am cerut numai sprijin si ajutor in lupta pe care o duc, fara sa mai incriminez pe nimeni, fara da mai dau vina pe nimeni. Detaliile pe care le-am dat erau menite sa alcatuiasca o imagine mai detaliata a contextului. In fine, va multumesc foarte mult pentru tot ce ati scris, e timpul sa ma retrag...
scarmanus
slakje spune:
Scarmanus scumpa acum se verifica celebra vorba: daca taceam filozof ramaneam.
Eu ti-am vorbit cu toata sinceritatea si am incercat sa te ajut.
Iti doresc casnicie fericita si tot ce vrei tu.
Alina.
PS: la urma urmei tu stii exact ce va leaga si eu nu sunt acolo cu voi.Tu stii pentru ce ai ajuns in situatzia asta disperata.
Imi pare extrem de rau ca te-am suparat asa sa stii dar si daca erai soru-mea la fel iti spuneam.
cl spune:
Scarmanus, nu te supara, te rog! Nimeni nu a ras de tine sau de situatia ta. Ne esti tare draga si vrem sa te ajutam sa iesi odata din depresia asta!
,
Claudia
mamica dulce spune:
scarmanus,nu te supara!
nu cred ca este vreo fata de aici de pe forum care sa rada de tine,pur si simplu situatia in care ai ajuns este ingrozitoare,multe dintre noi stim ca ai facut tot ce este omeneste posibil timp indelungat si nimeni nu spune cu rautate ca mai are balta peste.
nimeni nu face circ pe pielea ta si toate incercam sa te ajutam,chiar daca uneori ideile noastre ti se par "sugubete" cum frumos te.ai exprimat.
ti.am scris ieri,nu stiu daca ai apucat sa citesti.
care este situatia ta in Cipru?Ai putea sa te muti temporar de la el?Poate,vazand intr.adevar ca esti decisa sa te refaci o sa ia si masuri practice,nu doar cu vorba.
E inadmisibil ca o femeie frumoasa,inteligenta si sanatoasa sa ajunga in halul asta.
noi,fetele de pe forum suntem toate alaturi de tine,dar numai tu poti sa iei o decizie cand simti ca raul este deja ireparabil.
nu te retrage,ai aici prieteni adevarati si vreau sa cred ca ma numar printre ei.
anca
http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=mamica%20dulce
elara spune:
Si eu zic la fel ca Slakje, daca erai sora mea (chiar am o sora) la fel te sfatuiam si daca recitesti ce ti s-a scris ai sa vezi ca noi toate CHIAR NE FACEM GRIJI PENTRU SANATATEA TA.
Asa am actiona noi in situatia descrisa de tine. Si eu nu ti-am zis sa nu-l mai iubesti.......
Doar ca nu mai poti fi sotia lui doar cu actele daca in mod REAL nu-i esti sotie.....relatia voastra mie imi pare prietenie, iubire fata de o ruda, devotament,.....dar nu casnicie.
Chiar nici una din noi nu a fost suficient de explicita?
Si sa stii ca si eu am altur celor care cred ca nu te iubeste destul daca nu LUPTA pentru voi, si maia les PENTRU TINE, PENTRU SANATATEA TA, fiindca deja situatia ta e critica.
Problema ta are (cel putin) un an, din cele ce am aflat eu.
Nu e destul????????
Chiar vrea sa te vada la balamuc??????
"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni."
Seneca
scarmanus spune:
Fetelor, nu m-am suparat, numai ca sunt asa de vulnerabila ca orice vorba care nu este cu menajamente ma atinge. Stiu ca ma intelegeti, de aceea am cerut doar atat, sprijin in reabilitarea mea ca om si femeie. Soarta sotului ma ingrijoreaza fiindca nici el nu se simte bine, insa ma preocupa mult mai mult soarta mea. Ieri am dat vestea si soacrei, i-am spus tot, a ramas fara cuvinte, tot ce a putut spune a fost sa nu ma ingrijorez, ca totul va fi bine, si ca o sa vorbeasca ea cu el, sa-l convinga sa mergem la consiliere sau ce naiba mai trebuie, dar impreuna. Acum ma lasa rece toate, tot ce vreau este sa ma fac bine, sa pot sa ma eliberez de greutatea ce-mi apasa pieptul, sa pot sa ma linistesc, sa pot gandi din nou clar si limpede, nu sa am impresia ca fiecare zi este un nou inceput al sfarsitului. Am vorbit azi-dimineata cu managerul, de fapt am izbucnit in plang si in tremurat in fata ei, a fost foarte intelegatoare si m-a sprijinit, mi-a spus ca-mi da 10 zile libere iar daca am nevoie de mai mult sa o sun pe mobil. A fost extraordinara cu mine, mi-a spus sa nu-mi fac griji pentru serviciu, ca de fapt numai asta e, it's just a job, tot aici il gasesc, ca e vorba de viata mea si deci sa plec sa fac ordine in ea. M-a coplesit atata intelegere din partea ei, asadar sper sa pot rezista pana saptamana viitoare, cand mi-am facut cererea de concediu, care s-a dovedit a fi medical intre timp...
Va imbratisez,
scarmanus
slakje spune:
Vai scarmanus ma bucur enorm ca ai venit inapoi si ca intelegi ca noi am vorbit serios.
Draga viatza asta poate fii simpla sau extrem de complicata, depinde si de tine cum ti-o faci.
Ai grija de tine si te rog mai gandeste-te la ce ti-am zis noi.Vezi bine toate ti-am tzinut partea.
Alina.
quote:
Originally posted by scarmanus
Fetelor, nu m-am suparat, numai ca sunt asa de vulnerabila ca orice vorba care nu este cu menajamente ma atinge. Stiu ca ma intelegeti, de aceea am cerut doar atat, sprijin in reabilitarea mea ca om si femeie. Soarta sotului ma ingrijoreaza fiindca nici el nu se simte bine, insa ma preocupa mult mai mult soarta mea. Ieri am dat vestea si soacrei, i-am spus tot, a ramas fara cuvinte, tot ce a putut spune a fost sa nu ma ingrijorez, ca totul va fi bine, si ca o sa vorbeasca ea cu el, sa-l convinga sa mergem la consiliere sau ce naiba mai trebuie, dar impreuna. Acum ma lasa rece toate, tot ce vreau este sa ma fac bine, sa pot sa ma eliberez de greutatea ce-mi apasa pieptul, sa pot sa ma linistesc, sa pot gandi din nou clar si limpede, nu sa am impresia ca fiecare zi este un nou inceput al sfarsitului. Am vorbit azi-dimineata cu managerul, de fapt am izbucnit in plang si in tremurat in fata ei, a fost foarte intelegatoare si m-a sprijinit, mi-a spus ca-mi da 10 zile libere iar daca am nevoie de mai mult sa o sun pe mobil. A fost extraordinara cu mine, mi-a spus sa nu-mi fac griji pentru serviciu, ca de fapt numai asta e, it's just a job, tot aici il gasesc, ca e vorba de viata mea si deci sa plec sa fac ordine in ea. M-a coplesit atata intelegere din partea ei, asadar sper sa pot rezista pana saptamana viitoare, cand mi-am facut cererea de concediu, care s-a dovedit a fi medical intre timp...
Va imbratisez,
scarmanus