Luptand cu depresia
Raspunsuri - Pagina 5
conchita spune:
quote:
Originally posted by slakje
Eu cred ca daca e vina lui si t ai ajuns la medicamente din cauza asta permite-mi sa-ti dau un sfat dezinteresat pt care risc sa-mi ridic un forum intreg in cap: Da-le la dracu de medicamente si gaseste-ti draga un barbat care sa te satisfaca si gata.Ecuatzia e simpla.
Tu ai intrat in casnicie nu la manastire deci ai nevoie de dragoste omeneasca.
corect. casnicia este uniune in trup si suflet, ce sa caute platonismele intre soti?! eu ma mir ca stai si iti otravesti sufletul pana la doza finala, care, dupa cate povestesti, nu e prea departe, in loc sa iti scuturi palaria asa cum ar face toti barbatii care s-ar gasi in situatia ta si sa-ti gasesti un om normal care sa te iubeasca de-adevaratelea. imi pare rau s-o spun, eu nu cred ca sotul tau te iubeste, adica iubire iubire, nu...ce-o fi asta la el acuma... sa fie atat de indiferent la starea ta si sa nu-si miste posteriorul la un consilier marital macar? geaba plange cu tine si se jeleste daca nu ia masuri. ce iubire e aia cand stai lemn tanase si te uiti la sotie cum se scufunda si cum devine din om, neom? nu cred si basta,ca e normal ce se intampla intre voi, sau ca e doar o problema temporara, oricate citate din biblie si povesti miraculoase as auzi. dumnezeu iti da, dar nu-ti baga si-n gura! nu mai astepta la minuni, ca nu vin, Alina are dreptate! pentru minuni in dragoste e nevoie de doi...hai, curaj, ca nu e sfarsitul lumii! poate te fac sa zambesti daca ti-as spune ca eu in situatia ta n-as fi rezistat, frate, nici macar o luna, pfiuu...auzi, pai de ce ne maritam? nu si pentru "chestia aia"? :)
cel mai grav mi se pare ca te frustreaza de perspectiva maternitatii...asa ceva nu faci nici macar dusmanului, dar sotiei pentru binele careia ai jurat la altar... Scarmanus, depresia e boala naibii, nu trece chiar asa usor, cu pastile numai. o sa iei toata viata pastile in loc de? da-o incolo de treaba, scutura-te, trezeste-te si PLEACA. scurt pe doi. nici nu te mai uita in urma, ca o fi ca o pati, n-are rost. daca e bolnav, intra in responsabilitatea lui in primul rand sa se trateze, nu sa te distruga pe tine. of, as vrea sa te intreb si sa iti spun mai multe, dar suntem pe forum public...
Authority Zero
slakje spune:
Io sunt de exact aceeasi parere cu Conchita!
Filozofia chibritului.Tu ai niste nevoi normale si eu nu as fi rezistat nici 1 luna in locul tau.Poate il si cafteam.
Crede-ma nu-tzi doresc raul.
Alina.
antoioana spune:
Aha! Deci asta e buba...ca el nu vrea. E prima oara cand aud de asa ceva. De obicei ea este cea care nu vrea sau nu poate. Da'...de ce nu vrea? Ce se intampla? (intreb si eu ca prostu')E chiar ciudat de-a binelea. Relatiile intime sunt foarte importante intr-un cuplu. Scarmanus, poate el are probleme de ordin fizic, psihic...si tu iei pastile..
anto
oana_s spune:
"Da-le la dracu de medicamente si gaseste-ti draga un barbat care sa te satisfaca si gata.Ecuatzia e simpla."
subscriu
Mai ales ca odata, demult, atat de demult ca parca n-ar fi fost, am trecut prin situatia asta...crede-ma, e fara iesire, nu e vorba doar de ceea ce fizic ai nevoie, ca orice om normal, ci de faptul ca incet, incet nu te mai simti femeie (in sensul de frumoasa, dorita) si atunci iti dispare increderea in tine (ca doar nu putem sa traim cu gandul ca suntem doar inteligente, nu?)....este doar parerea mea personala si inca intr-o situatie care nu ajunsese atat de departe in sens negativ...eu sper sa-ti fie bine si sa reusesti sa te rupi de un om care nu-ti face decat rau, sa-ti ajute Dumnezeu sa treci peste depresie si sa fii puternica!
Si nu uita proverbul romanesc "MAI BINE PLANGE MA-SA DECAT SA PLANGA MAMA!"
Sper ca nu am fost prea dura, daca am fost sa stii ca e doar revolta fata de oamenii slabi, cum e sotul tau, care prin slabiciunea lor aduc atata durere...
Sunt alaturi de tine si multe pentru fetele minunate de pe forum!
Oana
KLA spune:
Scarmanus,nu astepta miracole!Ia taurul de coarne si lasa-le naibii de pastile ca-s aiurea tare!Dau dependenta si nu-ti rezolva problemele!Du-te la psiholog,vorbeste,povesteste,descarca-te dar FA CEVA concret.Fa-ti curaj si fa o alegere egoista !Lasa-l!Trebuie sa fim egoisti in viata si sa tinem cont de exigentele noastre .Daca el nu se lasa ajutat si ai facut tot ce ai putut sa faci -ajunge!Nu-ti distruge viata alaturi de el!Nu-ti mai fa iluzii:situatia va continua asa la infinit-tu te vei umple de medicamente si va veti plange de mila amandoi!
cl spune:
quote:
...
Eu cred ca daca e vina lui si tu ai ajuns la medicamente din cauza asta permite-mi sa-ti dau un sfat dezinteresat pt care risc sa-mi ridic un forum intreg in cap: Da-le la dracu de medicamente si gaseste-ti draga un barbat care sa te satisfaca si gata.Ecuatzia e simpla.
Te rog sa ma intzelegi ca-ti spun asta cu toata sinceritatea si fara nici o urma de ironie.Ti-am mai postat un mesaj in care te indreptam spre Dumnezeu inainte sa citesc care e problema ta reala la un alt topic deschis tot de tine.Tu ai intrat in casnicie nu la manastire deci ai nevoie de dragoste omeneasca.
Sper ca nu te-am suparat,
Alina.
Alina, . M-ai distrat, dar ai punctat foarte bine lucrurile!
Claudia
Emilia B. spune:
Ne-am grabit cu toate sa tragem cocluzii, care nu stim cat sunt de fondate.
Scarmanus, ai fost vaga in descrierea problemei, si de asta poate ne-am pripit cu toatele...
Oricum, orice problema de viata intima e rezolvabila, daca sunteti dispusi amandoi sa lucrati la asta!
Pare un cerc vicios, ca nu vrei sa incerci pentru ca nu mai simti mare lucru pentru el, apoi sentimentele nu vin pentru ca nici nu puneti cot la cot sa realizati ceva impreuna...
Ai sa vezi ca daca TE HOTARASTI fara sa SIMTI emotional vreo ceva in mod deosebit, dar tinand cont dfe juramintele voastre unul fata de altul, si incercati sa construiti ceva sexual vorbind (pentru ca intr-adevar e o componenta importanta), cate putin, pas cu pas, fara sa te astepti la minuni din prima zi, lucrurile se pot intoarce la normal!
Asta in cazul in care intr-adevar nu e o problema mai mare, de impotenta, dar care si aia, de multe ori e psihica si cu rabdare se poate vindeca.
slakje spune:
Hai mai Emilia ma lasi?
Scarmanus a fost destul de clara in alt topic deschis tot dea ea.
Crede-ma ca ea este foarte tanara, el are mult peste 30 se apropie de 40.
Nu s-a intamplat evenimentul deloc niciodata si deja sunt casatoritzi de cam multisor.
Iti zice ceva cuvantul : deloc -niciodata?
Ma rog...nu-i problema mea.
Fiecare face cum vrea.
Alina.
slakje spune:
Ma rog...suntem pe un forum public: cand o sa o vrea cand o sa o vada dusa de tot si dandu-se cu capul de petretzi?
Scarmanus: fugi pana esti tanara si frumoasa si ai de unde alege.
Data viitoare probeaza inainte, nu se intampla nimic, crede-ma.
Alina.
cl spune:
quote:
...
Data viitoare probeaza inainte, nu se intampla nimic, crede-ma.
Alina.
Alina, mor!!!! De ras!
Scarmanus, , nu te supara pe mine, te rog!!! Dar fetele au mare dreptate! Cat mai crezi ca o sa rezisti asa?
Claudia