Luptand cu depresia

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cl spune:

Scarmanus, spun si eu, n-ar fi bine sa va separati o perioada de timp? Sa va limpeziti gandurile si sentimentele? ,

Claudia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sperantza nu moare spune:

draga scarmanus

chiar eram curioasa daca e vreo schimbare in ceea ce te priveste, se pare ca nu, ceea ce e grav. ma sfatuiai la un moment dat, daca iti amintesti sa tai raul de la radacina, dar tu ce faci acolo? tu inca mai speri in consiliere? sincer cred ca e prea tarziu, de cand dureaza la voi problema cred ca va mai dura tot pe-atat ca al tau sot sa treaca psihic peste imaginea ta despre el. ei sunt foarte orgoliosi - cica daca ii respingi sau le dai calificative proaste nu mai sunt in stare sa presteze in plus nu se mai simt atrasi de respectiva pentru ca s-ar simti inferiori - nu stiu cat este de adevarat. insa eu cred cu tarie ca ceva rupt va ramane totdeauna "innodat" si nu dintr-o singura bucata cum a fost initial, daca ma fac inteleasa, adica mereu vei ajunge sa simti nodul.
mi-ai mai spus ca ai vrut sa fii sigura ca ai facut tot ce se putea face, sau crezi ca inca nu s-a terminat seria de posibilitati. deja esti intr-o stare grava, dupa parerea mea, sper sa ma insel, ca nici un zambet nu-ti se mai poate smulge (fetele au vrut sa faca haz de necaz si sa-ti mai descreteasca fruntea).
as vrea sa incerci sa te dedublezi si sa consideri ca cea mai buna prietena a ta este in situatia ta actuala, sa-i dai un sfat sincer si apoi sa te intorci in pielea ta si sa-l urmezi. noi incercam cat se poate sa te intelegem, e clar ca nici una nu stie exact prin ce treci si ce simti, dar tu esti inca nehotarata sau poate te-ai hotarat ce vei face?!? insa speranta ta - cred eu, fara suparare - de-aici incolo, este in alt cuib. inteleg ca tu nu vrei sa iei o hotarare la disperare, insa uite unde te-a adus disperarea asta inghitita de-atata timp (si mai spuneai ca nu esti puternica! - nici eu nu rezistam mai mult de-o luna, doua)

iti doresc multa putere si incredere in tine si in viitorul tau

PS: nickname-ul meu acum se refera la sperantza in tine, in viitorul tau, in viata ta, trebuie sa stim sa trecem si peste nasoale si sa ne continuam drumul, nu trebuie sa ne oprim, oricum nu mai mult decat e cazul

Sperantza nu moare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Emilia B. spune:

scarmanus, iti mai recomand inca ceva:
o carte:
"The battlefield of the Mind", de Joyce Meyer. Bineinteles, daca stii engleza.
Oricum e o carte fantastica, tradusa in 28 de limbi!

Este extraordinara!
Eu am urmarit niste seminare pe baza cartii, tinute de autoare, m-au transformat! Am invatat enorm de multe!
va trimit si pe site-ul ei www.joycemeyer.org

cartea se poate cumpara online, si cred ca se gaseste si pe Amazon

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scarmanus spune:

Dragele mele nepretuite,

De maine sunt in concediu medical si sper sa ma pot imbarca pentru Romania, daca nu vineri cel mai tarziu, ca numai atunci mai este avion spre Bp. Fetelor, plec cu un singur plan, acela sa ma simt mai bine, caci insanatosirea nu cred ca se va produce complet rapid. Ciiar nici un plan nu-mi fac, cu atat mai putin de intoarcere, si cu atat mai putin nu va fi numai pentru serviciu. Daca la capatul zilelor petrecute acasa voi realiza ca nu pot trai fara el atunci da, altfel as vrea sa-mi gasesc ceva temporar de lucru in tara, sa vedem cum ma descurc.
Va imbratisez cu drag, iar daca cineva vrea sa vada o Scarmanusa deprimata la Cluj, sa-mi dati de stire, imi va face o placere deosebita sa va intalnesc.
Cu mult drag,

scarmanus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cl spune:

Scarmanus, . Drum bun, draga mea si sa dea Domnul sa-ti gasesti linistea si fericirea!
,
Claudia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adela99 spune:

Drum bun, ai grija de tine si mai da-ne vesti din cand in cand.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Banti spune:

Drum bun, Scarmanus, si sa ai un timp placut acasa, sa iti poti limpezi gindurile. Numai bine si pace in suflet!

Cu drag,

Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns voljena spune:

drum bun, ai grija de tine si sper ca schimbarea de peisaj sa te ajute sa-ti pui gandurile si sentimentele in ordine.

sa nu ne uiti, scrie cand ai ocazia.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anamaria-Livia spune:

Drum bun, draga mea si sa dea Dumnezeu sa-ti gasesti linistea si calea cea buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scarmanus spune:

Maine pe vremea asta voi dormi in patucul meu drag, in camera mea cu tapet cu flori de mac. Va imaginati ce inseamna asta pentru mine?
Va imbratisez cu drag si va voi scrie de acasa curand. Va multumesc ca-mi sunteti alaturi cu atata intelegere si afectiune.

scarmanus

Mergi la inceput