Mamici de Sept.-Oct. 2004 (14)
Raspunsuri - Pagina 5
vrabiuta spune:
burtici, azi ma duc si eu la controlul lunar, abia astept sa o vad din nou pe bebelusha la eco. sper sa fie totul in regula si sa nu imi zica doctorul ca e cu ciucurel!
astazi gagicutza din burtica e cam lenesa, abia abia se mai intinde si se mai intoarce de pe o parte pe alta. dupa ce zbantuiala a fost ieri in burtica mea, cred ca azi are zi de odihna... si mai e si sfarsit de saptamana.
voi ati facut vreo corelatie intre muzica si miscarile bebelusilor? pentru ca ei deja aud si reactioneaza la stimuli sonori. eu azi de dimineata nu i-am mai pus muzica alexandrei si ma gandeam ca poate si de-asta nu mai "danseaza" pe-acolo cu cordonul ombilical
a citit vreuna dintre voi cartea "bebelusul este o persoana"? mie mi-a fost recomandata si vreau sa mi-o cumpar.
marcela si alexandra din burtica - DPN 5 sept - dr. nayel cfr2
camitza spune:
Hello, hello tuturor burticilor simpatice si ingerasilor lor!
Raspundem si noi la apel si dorim sa ne treceti pe listuta actualizata si sa mai echilibram putin balanta pentru ca noi avem o comoara de FETITA!
Suntem in al 9-lea cer de fericire ( mai ales tata, care-si dorea la disperare orice, doar fetita sa fie!!!!!!) pentru faptul ca totul este OK, am fost si la ecografia morfologica la 20 saptamani la prof.Stamatian ( clujencele stiu de renumele sau in ale ecografiei si nu numai) si Dansul ne-a confirmat ceea ce presupunea si medicul nostru cu vreo 10 zile in urma: ca este o printesa!
In rest la noi totul este super-bine, avem dimensiuni de miss, adica 90-60-90 asa spunea doctorul( bobocica mai ales, ca pe mine nu ma mai cam incape nimic din vechile haine), suntem foarte active amandoua ( eu cu serviciul asta care imi rapeste 10 ore pe zi, iar printesa cu ale ei trebusoare) miscam mult si foarte intens uneori, ce mai, Slava Domnului ca numai vesti bune avem de transmis!
Am facut si triplul test in saptamana a 15-a, in urma lui rezultand o probabilitate statistica in privinta existentei unor anomalii genetice de 1 la 21.800 cazuri, ceea ce ste f.f.redusa, asa ca ne-am linistit si in privinta asta.
Doar timpul este singurul "dusman" al meu in a nu-mi permite sa savurez cu mai mare patos aceste minunate clipe ale celor 9 luni de miracol, si sa fiu alaturi de voi mai des.
Multi pupici tuturor!
Naty spune:
Buna burtici!
Eu am fost foarte ocupata saptamana asta, am avut asa mult de lucru ca-mi venea sa ma dau cu capul de pereti.
Din fericire acum plecam la munte pentru weekend si sper sa ma mai relaxez.
Costume de baie pentru noi am vazut si la magazinul de gravide de la Sf. Gheorghe, dar parca erau cam scumpicele.
Pentru cele care se intreaba daca e bine sa mergem la mare, aflati ca mie mi-a zis doctorul sa merg neaparat, face foarte bine lui bebe. Sigur, nu trebuie sa exageram cu statul la soare in miezul zilei.
Vreuna din voi a inceput sa poarte centura? Eu sunt terorizata fiindca o prietena de-a mea n-a purtat, caci nu i-a zis nimeni si a facut hernie.
Corina, nici eu nu l-am simtit pe bebe. Nu te panica, el misca precis de mult, numai ca tu nu-l simti. Problema e la noi, nu la ei.
Va doresc un weekend placut la toate.
Raluca DPN 8 oct.
nature spune:
Buna burtici,
De-abia astept sa o simt si eu pe Ilinca, dar sunt de-abia in saptamana a 16 a, deci mai am de asteptat.Eu sunt stresata pentru ca ultima dozare de Listeria a iesit 1/320, fata de ultimele care erau doar 1/160.E deja mult si luni voi repeta analiza.Marti e gata rezultatul si tot marti am programare la controlulul lunar, la dr.Badiu ( Municipal).Mi-a spus prin telefon sa nu incep inca sa iau ampicilina, sa mai asteptam si rezultatul analizei de luni...Eu sunt insa stresata, nu-mi mai vine sa mananc nimic...Si doar imi spal fructele si legumele in o mie de ape, si le sterg bine, nu mananc decat branza pasteurizata...Nu mai stiu ce sa fac sa fie bine si tot mai iese cate o analiza aiurea!Voi ce rezultat aveti la Listeria?
Cat despre bazin, sa stiti ca eu am de gand sa imi fac abonament la bazinul 23 august, cum se face mai cald afara ( programul cu publicul cred ca e doar seara, de la ora 20).Eu o sa ma interesez oricum si va spun si voua, daca sunteti interesate.Anul trecut abonamentul era 600.000 lei ( parca 12 intrari/luna...).
Pufymic, maine ma duc in MiniPrix la Otopeni, daca vrei da-mi PM si hai sa vorbim, sa-mi spui dimensiunile tale, poate iti cumpar si tie blugi si ti-i trimit.Eu sunt astazi imbracata cu blugii cu burtica, in premiera, si sunt foarte comozi.Si toata lumea m-a admirat
Patrice si Ilinca ( DPN 19 oct)
ana_a spune:
Buna tuturor!
da.... inca radiez de fericire ca avem baietel, si eu imi doream fetitza, dar se pare ca de fapt imi doream orice, numa sa stiu ce este... acuma ma gandesc la Mel, ca daca e fetitza e super fericita, dar eu sper din tot sufletul sa nu fi gresit si data viitoare sa vedem ca e fetitza, taticul ar fi un pic dezamagit, dar nu cred totusi pentru ca am vazut si eu cu ochii mei ciucurelul....
Fetelor eu una nu mai am rabdare abia astept sa-l vad sa-i numar degetele...am mereu o frica ca daca nu e ok...nu stiu de ce!mi-am impus sa nu ma mai gandesc la asta...si uneori tot ma gandesc, am mai citit prin reviste ca e ceva normal, e grija care o au toate viitoarele mamici...oricum, sunt sigura ca e doar degeaba stresul meu!
In privintza medicului cred ca aveti dreptate, luna asta la sfarsit am sa merg la amandoi, si pe cel vechi am sa-l intreb daca va fi dispus sa-l sun la orice ora din zi si din noapte, si dupa raspunsul lui am sa iau o hotarare, taticul zice ca sa raman cu cel vechi daca cu el am inceput...dar el nu prea isi da seama ce inseamna nasterea...ca o sa am nevoie totusi de medic daca ma apuca noaptea...asa cred eu dupa cum il vad...parca e un copil mare!
Eu sunt tare incantata ca al meu bebe e foarte activ, uneori mi se pare prea activ, toata ziua o data la 2 ceasuri am suturi din toate partile, il simt chiar si cum se invarte pe acolo prin burtica lui,noaptea e tare jucaus!!! si mai mult decat atat e prieten tare bun si cu taticu!si la el face tumbe toata seara nu e deloc timid!dar sa stiti ca numa la mine si la tati!ca a incercat si bunica sa-l prosteasca si...nu a reusit, cum a pus mana a stat nemiscat!si cum a luat mana...si am pus eu sau tati a inceput iara!Eu sunt de parere ca simt ei asa ca e cineva strain!
Voi aveti mare viteza la scris!dar oricum, felicitari pentru noile mamici! si pentru fetitele si baieteii care au mai aparut!Mel ma bucur pentru tine ca in final e fetita!cred ca te-a derutat un pic...pe mine m-ar deruta sa imi spuna acum ca e fetita!mai ales ca tati a dat deja telefon la toti prietenii lui sa spuna ca are fecior....
Va pup pe toate!si sfarsit de saptamana placut!!!
Sper sa revin luni asta daca imi merge netul si nu am multa treaba pe aici....
pupici pe burtici!
Ana si BAIETELUL scumpic din burtica!DNP 30 august
cristia spune:
@Vrabiuto eu am cartea si-mi place tare.BAFTA la echo!Si ei ii pun muzica bebelushului: Norah Jones, muzica clasica si un CD special (cica) pentru bebei in burtici.Ce am observat eu pana acum e ca e liniste cat canta muzica si apoi zbenguiala. Mai insist...
@Camitza felicitari pentru fetitza!!! Sa fie sanatoasa si sa va bucurati de ea! La fel pentru restul de mamici care au aflat ce au!
Mel tre sa fii foarte fericita ca-i fetitza!
@Pufymic ce masuri ai si cam ce inaltime? Ca te pot ajuta si eu cumparandu-ti niste hainutze...Oricum si sarafanul tau e frumusel tare!
Cristiana si bebe din burtica 19 saptamani si 5 zile
danyce spune:
Salutari, mamici,
Stiti ce am observat eu? Bebe al meu e mult mai activ daca vorbesc cu el. Asa ca toata ziua nu-mi tace gurita si bebe se misca intr-o vesele pe sunetele vocii mele. Taticu' a crezut ca am luat-o razna la inceput, dar acum se distreaza doar cand ma aude. Mai ales ca eu ii vorbesc in romaneste...Cred ca o sa si stie limba cand o sa apara.
Copilas dragalas...si el tup, hop. Cam asa e jocul nostru zilnic.
Corina, si eu zic ca restul, nu te speria. O sa vezi ca o sa miste si la tine.
Eu nu ma prea stresz cu sexul bebeului. Ce o fi, o fi...
Va mai scriu eu. Pana atunci, pupici la burtici,
Daniela Veuger si bebe mic din burtic
roxana_oana spune:
salut la mamici si la BB-ei
Pufymic eu ma duc la eco morfologica pe 19 mai ca vroiam neaparat sa ma duc la dr acela, nici eu nu stiu de ce ; mi-am mai facut ecografii dar statea cu fundu-n sus si nu se vedea nimic
sper sa nu fie asa si dupa ce se naste
voi ati auzit de activecenter ? cica au si bazin de inot acolo, dar am incercat sa capat mai multe detalii si trebuie sa ma programez sa imi prezinte oferta dar deocamdata nu am avut timp
copilasul meu e tare zburdalnic, uneori se misca toata ziua ; profita si el acum cat inca mai e loc :))
am primit un super cadou de la nasa mea - se cheama cutiuta muzicala si contine 3 casete cu melodii pt copii; si am auzit ca daca le asculti acum cat sunt in burtica dupa ce se nasc si sunt suparatei cand aud caseta se linistesc (asa mi-a spus o prietena)
va pup si Wkd placut
pufymic spune:
Patrice(nature) si Cristia, va multumesc inca o data si v-am trimis PM....oricum mai vorbim.
Al meu bb e tare lenes ziua....numai noaptea cand pic eu de somn il apuca zbenguiala.....e un scumpic...il ador!
In rest....sa aveti un week-end placut!
Pupic, Ioana si bb mic(19 sapt. si 2 zile)
http://photos.yahoo.com/pufymic
roandre spune:
Fetelor, iar se misca bluzita!!!!!!!!!! Super, super, super...sunt innebunita dupa bebe meu....de abia astept sa-l tin in brate si sa-l pup de mii de ori pt tot spectacolul pe care mi-l ofera!
Eu inca n-am observat sa-i placa anumite melodii sau sa fie mai activ cand aude anumite sunete....dar il voi urmari de acum inainte!
Pupici si weekend placut fetelor!
Mihaela, 23 ani si puiul mic de 19 saptamani si 6 zile
Dr Branescu, Polizu