Mamici de Sept.-Oct. 2004 (14)
Raspunsuri - Pagina 6
nature spune:
Roandre, de-abia astept sa simt si eu ce simti tu acum!!!Mi-e asa de dor de bebe, ca ma uit in seara la caseta video facuta la ultima ecografie....
Ioana ( Pufymic), ti-am trimis PM.
Sa aveti un week-end frumos!
Patrice si Ilinca ( DPN 19 oct)
Garofitza spune:
Aveti o viteza la scris, nu gluma!
Eu am fost racita, si am ramas cu o tuse groaznica, de dorm in sufragerie sa nu-l deranjez pe sotul meu, cand am cate o partida de 20 de minute de tuse. Fi-miu a fost si el racit, plus a avut conjuctivita la ambii ochisori. A trecut, e bine acum. Dar ce ma face eu cu tusea asta? Cred ca l-am inebunit e bebe din burtica cat il zdruncin!
In alta ordine de idei, nu stiu de voi, eu una nu pot manca carne deloc. De nici un fel. Nu salam, nu carnati, nu gatita, nu gratar,nu peste, nimik, nimik. Nu sufar sa o vad pe masa, ca sa nu mai spun ca trebuie sa gatesc, cand mananc, aleg si o dau la o parte. In schimb vegetale, fructe, uneori pasta.
Pe 13 mergem la doctor, sa stabilim cand fac amniocenteza si sa programez cezariana. In rest avem 16 saptamani, l-am simtit pe bebe miscandu-se, dar numai din cand in cand. Inca cateva saptamani si o sa-l simt in fiecare zi, acum e prea mic.
In legatura cu soare si inot. Locuiesc in California, soare si plaja si cald mereu. Am fost racita, si nu am mers la piscina, dar acum ca mi-a trecut, reiau inotul. La soara, la plaja nu stau, adica pun tone de sunscreen, ca-s plina de alunite, si predispusa la ...de piele, sa nu scriu cuvantul. Deci nu-s bronzata, am o culoare draguta, dar nu stau la prajeala pe sezlong, stau ori in apa (unde soarele te prinde oricum) sau la umbra. Sa nu spun ce costume de baie-s pe aici. Deci fetele, spor la inot ca face bine. Avem si jacuzzi, dar nu-i recomandat deloc pentru gravidute.
Fetete, am ramas in urma cu felicitarile. Ma bucur pentru fetitele si baieteii vostrii, pentru ca sunt vioi. Multa sanatate.
Garo
Sanatate, ca-i mai buna ca toate.
roxana_oana spune:
merci mult Adela pt informatii
ma gandeam eu ca au preturi piperate, dar astea iti fac gaura in stomac :)
ce sa mai zic, era prea frumos sa fie si adevarat !
eu m-am interesat la IDM unde au piscina dar un abonament costa 125 Euroi pt 6 luni, iar ora la piscina 2 euro (fata de preturile de la AC sunt parfum, dar ..nu stiu, mi-e ca nu mai apuc sa fac 6 luni :))
Pupici la toate si numai bine
Corina G spune:
Buna burticilor,
la noi nimic nou, deci nu prea am ce scrie. bebe tot nu se simte inca. de miscat stiu ca misca ca doar l-am vazut la eco ce mai dadea din minute si picioruse, dar asta a fost acum vreo 2 sapt. sint tare trista ca nu pot si eu inca sa il simt. am nevoie de acest simtamint, ca sa ma linistesc.
acum colac peste pupaza, cred ca am si ceva contractii, ca ma tot doare burta din cind in cind (cam de 2 zile), nu f. tare, dar destul cit sa ma puna pe ginduri... parca am asa o gheara care ma tine si ma stringe pe dinauntu. de-obicei este in partea de jos, deasupra vezicii, dar azi dimineata m-a durut si sus, deasupra buricului. astea sa fie contractii, fetelor? voi cum le simtiti? tot asa ca pe ceva care va stringe??
sa stiti ca o sa imi lipsiti f. tare cind o sa plecam in concediu. m-am obisnuit (si acum sint deja dependenta) sa va citesc zilnic. sinteti prietenele mele!!!
va doresc un weekend placut si sper sa vin cu vesti mai bune luni dupa ce merg la dr.
va pup pe toate,
- DPN Sep. 28
Corina G spune:
A propos de hainute, uitati-va aici, sint unele asa frumoase, si preturile sint destul de acceptabile. Nu cred ca fac livrari in Europa totusi, dar asa doar ca idee puteti sa va uitati.
www.maternitymall.com
- DPN Sep. 28
timea spune:
Salutare tuturor,
va citesc mai de mult dar din lipsa de timp m-am tinut ascunsa...
Eu o sa fiu mamica de fetita pe la inceputul lui septembrie...Se misca din 19 aprilie si este din ce in ce mai vioaie. Singurul lucru care strica armonia este o aciditate continua care nu trece cu toate pastilutele specifice, singurul remediu: bicarbonatul care am citit ca nu-i indicat. Care sa fie motivul pentru care nu-i bun?
Numai bine tuturor si srcini cat mai usoare.
timea spune:
Draga Corina si eu am simtit-o mai tarziu acum avem 22 de saptamani si 3 zile si se misca de la 20... si atunci era foarte slab... asa ca mai este timp... chiar am citit ca unii bebelusi sunt mai lenesi dar recupereaza ei...
Timea si bebelusa Mara Bianca DPN 5 sept.
pufymic spune:
'Neata burtici!
Bun venit Timea, si sa-ti traiasca fetita!
Corina G. eu am contractii uterine inca de la inceputul sarcinii...si eu am aceeasi senzatie de gheara, care ma strange, dar la mine se intareste si ma doare tot uterul........oare la tine n-o fi bb care se impinge in peretii uterini, de simti doar pe portiuni?
Garo, draga, imi pare rau ca esti asa racita, sper sa-ti treaca repede!
Mihaela(roandre), sa stii ca nici eu n-am observat sa fie bb mai activ la anumite melodii, sau la anumite zgomote....trebuie sa-l pandim mai constiincios!
Ieri bb meu a fost lenes de tot....abia l-am simtit de vreo 4 ori...in rest pauza:(..si am fost tare necajita.....ador cand il simt ca se misc in burtica mea!De-abia astept sa-l vad si eu prin bluzica!
Pupic, Ioana si bb mic(19 sapt. si 3 zile)
http://photos.yahoo.com/pufymic
mel_g spune:
Vai ce mult ati mai scris! Abia am recuperat cu cititul!
Roxana intr-adevar a fost putin cam grabit si expeditiv Herghelegiu dar era f. mare aglomeratie in ziua respectiva la usa lui. Oricum pe caseta am inregistrate 20 min deci probabil am stat 25 min acolo dar pt mine a trecut timpul f. repede. Oricum daca il intrebi ceva sigur iti raspunde nu te lasa in ceata. Bafta multa!
Corina cred ca ce descrii tu sunt chiar contractii!
Garo ai grija de tine. Incearca si cu niste ceaiuri expectorante - eu asa am scapat de tuse + lamaie multa cu miere.
Pe mine ma doare spatele in zona de jos (salele). Voi aveti asa dureri? Puls ca burtica parca se mareste din zi in zi. Oricum de la o sapt la alta este o diferenta vizibila.
Pupici
Mel 20 sapt
arad_linda spune:
Ceau mamici,
Chiar ca se scrie cam mult pe aici.
Corina nu te necaji ca nici eu nu il sim t pe bb mic inca si dupa ce tot citesc pe aici, ma mai necajesc din cind in cind. Dar din cite au mai spus si altii, nu itzi fa probleme, avem timp sa il simtzim pe bb .
In legatura cu contracztiile,,,ceea ce simti tu sunt contracztii false, un fel de spasm al uterului. oricum suntem in perioada cind se intind ligamentele si alea produc dureri. Contractiile adevarate se simt mai sus de buric si radiaza spre spate too.
In rest nici eu nu prea mai am noutati, asha ca nu prea am ce scrie, insa ma delectez cu povestioarele voastre.
pupici pe burtici
Linda N.
19 sapt si 3/4 zile