Epilare inghinala
Raspunsuri - Pagina 7
gandacelu spune:
![]()
![]()
![]()
despre vergeturi, stiam ca nu trec nicodata de tot, doar nu mai sunt mov, ci albe
eu am pe... fund
mancatz-ash!![]()
http://www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Album+principal&mid=8697&cid=5405
chesh spune:
ah ce bine ca am dat de voi, ca tocmai m-am hotarit sa-mi iau aparat de epilat si nu stiam de care! am fost acum citeva saptamini 'in recunoastere' si am stat ca vitelul la poarta noua uitindu-ma la cele citeva (10-20) aparate din magazin si intrebindu-ma dupa ce criteriu se aleg. le-am mingiiat, le-am intors pe toate partile, le-am admirat culorile si m-am minunat de ceea ce pot (cu pernute de gheata, fara, cu 2 capete, 3 viteze.....Doamne! ce mai inventeaza omul!) dar nici unul din aparate nu a putut sa-mi sopteasca 'eu sint cel mai bun', sau 'cu mine nu te doare', sau 'cu mine nu vei avea neplaceri'. asa ca nu mi-am cumparat nimic, ci m-am hotarit sa fac research, ca doar nu oi investi 80 de euro in durere! :)))
in romania folosesc exclusiv ceara calda. in austria am incercat mai tot, numai de lama nu ma ating. crema de epilat e excelenta, nu doare, pielea ramine catifelata, dar dupa doua zile iar ai nevoie si trebuie sa ai grija, ca eu mi-am facut si rani pe picioare folosind-o la intervale de timp prea mici.
m-am mai epilat si singura cu ceara refolosibila, dar acasa e mai greu. nu de durere, ca am senzatia ca nici n-o mai simt cind stiu ca voi arata bine, ci fiindca imi ia enorm de mult timp.
ceara rece: incercata si asta. mie imi place. si cel mai mult imi place ca te bagi sub dus si se duc toate resturile (vorbesc de fisii ). dar cea mai 'frumoasa' experienta am avut-o cind mi-am 'operat' mustacioara (pana corbului) si s-a dus si vreo juma' de buza, de am purtat o saptamina ruj rosu ca focu'. doar doar nu s-o vedea!
cosmeticiana mea din romania, la care ma duc de vreo 10 ani, ride tot timpul cind ii povestesc aventurile mele. dar, asta e. in romania ma epilez frumos, in austria nu-mi permit sa ma duc la salon si ma 'mutilez' cum si cu ce pot. :)
apropo de epilare totala! chiar acum o luna am fost acasa si am intrebat-o daca se face cineva total - mi-a spus ca da, as fi surprinsa sa stiu cit de multe. si, cel tirziu de la 'Sex and the city' se stie ca epilatul 'brazilian' e la moda. pe mine una nu ma tenteaza sa arat ca un copil. dar nu cred ca ar trebui sa-i fie cuiva rusine. e mai normal decit credem.
ei, sa vedem cum o sa fie si cu aparatul de epilat! cine stie ce oi mai pati si de la asta. dar eu mi-s berbeaca: intii spun 'au' si apoi dau cu capul.
o seara frumoasa!
chesh
allya spune:
Mai, mie mi-a luat maica-mea aparatu de epilat din Ro si deci nu am avut de ales... e cu 2 viteze si e Phillips Satinelle...ce am observat eu ca e bine sa faci sa fie suportabil...e epilatul cu ceara inainte si apoi folosesti aparatul destul de des cum iese un firisor si trebuie intinsa pielea in zonele unde puneti epilatorul..
Ganda, stiu ca nu trec dar macar de s-ar estompa cat ma bine....ale mele is inca rosii si late bleah!
pupici,
lai spune:
Acu' am vazut si io sobektu' vostru si l-am citit cu nesatz ![]()
Melania, daca inca mai cauti o cosmeticiana buna in Tineretului, poti sa ti-o recomand pe a mea, nota 10+, eu merg la ea de cand eram o mucoasa de liceu si am continuat si dupa ce am plecat, de fiecare data cand merg in Romania e prima vizita pe care o fac
E pe langa Palatul Copiilor. Nu am nr. ei de telefon aici, da' spune-mi daca te intereseaza si dau sfoara in tara. E la alegerea ta daca vrei ceara de unica folosinta sau din cea traditionala (eu o folosesc pe cea traditionala, e mai eficienta, si la cat o fierbe ar trebui sa fie ok dpdv igiena) si te face cum vrei tu, de la un pic pe margini pana la integral, ii spui tu cat de adanc vrei sa intre sau daca vrei sa ia tot. Nu trebuie sa iti scoti chiloteii, ii tii tu trasi cu mana intr-o parte sau in alta dupa cum pune ceara. O recomandare: mai ales daca vrei sa iei tot, nu te duce cu parul foarte lung, ca o sa doara rau de tot. Intra un pic cu forfecuta in el (nu foarte mult, ca nici prea scurt nu e bine), dar nu in aceeasi zi, ci cu doua-trei zile inainte.
Moniq, pe aici prin magazine mai greu gasesti aparate de epilat, ca nu e cerere, americancele sunt prietene la catarama cu lamutza. Cel mai usor e sa faci comanda online. Eu mi-am luat Braun-Silkepil eversoft, care am vazut ca are mai multe recomandari pe aici 
Gandacelu, crema de gomaj pentru corp eu folosesc de la Clinique sparkle skin body exfoliator si-mi placee mmm ramane pielea atat de catifelata dupa. N-am avut niciodata probleme cu iritatii, dar e drept ca eu nu-l folosesc in fiecare zi, ci cam o data pe saptamana.
Eu cand ma duc in Romanika ma fac cu ceara din cap pana in picioare si sunt taaare fericita
Pe aici nu prea-mi permit, ca ustura rau la buzunar, asa ca folosesc o combinatie de aparat pentru picioare, ceara rece pentru brate si mustata, si lama la subrat. Inghinal intr-o vreme ma faceam cu aparatul (nu de tot, cre' c-as muri de durere
doar cat sa pot purta un costum de baie) da' in ultima vreme m-am lenevit rau si am bagat lama. In ce ramane mai bag si forfecuta, sa mai cosmetizez
Iar cand sunt in toane nebunatice si am chef sa fac o surpriza la barbatel, mai scap pe la cate-un salon de cosmetica si trag un epilat brazilian
Fetelor, care mai folositi aparatul pentru epilat inghinal, pana unde suportati? Linia de bikini sau si mai mult?
Mey, io cand m-am facut prima data de tot, drept sa va spun m-am simtit cam ciudat, nu in timpul, ci dupa, nu'sh cum, parea asa de fragila, de vulnerabila zona cu pricina. Si-a fost ciudat si cand m-am dus la toaleta, pana m-am obisnuit
A, si, daca aveti burtica (asa ca mine, si din pacate nu de gravidutza
) poate fi mai estetic cu decat fara - da' asta depinde de gusturi. No, acuma sa-mi fie cu iertare ca am fost asa de plastica in detalii. Eram curioasa daca ati mai avut experiente dintr-astea, sau toate cele care ati incercat ati fost pe deplin satisfacute de rezultate ![]()
Lai
crinuta spune:
Pentru fetele cu pielea hiper sensibila ca a mea
aparatul sau ceara in zona inchinala este sinucidere curata. Lama e usor de folosit, si chiar daca trebuie sa o folosesc des, prefer asa decat sa ma trezesc cu infectii peste infectii.
Ma bate gandul sa fac epilare definitiva cu laser. Este cea mai buna solutie si scapam de griji pentru totdeauna.
Crinuta
byby spune:
din cate stiu eu, epilarea definitiva... nu e chiar definitiva! Parul creste mai greu, la cateva luni, dar tot apare... Si in afara de asta este si foarte scumpa !!! Si se face in mai multe sedinte...nu se poate epila tot odata...iti dai seama ce inseamna sa te epilezi inghinal cu laserul???
Oricum, bafta pt. cine alege asta si sunt chiar curioasa.. s-a facut cineva cu laserul? Cum e? Cum arata pielea dupa? Raman cicatrici (stiu ca e posibil si asta)?
Eu ma epilez inghinal total la salonul de cosmetica si sunt multumita! Atat doar ca nu creste tot parul odata, asa ca tre' sa fac treaba asta de 2 ori pe luna...![]()
Daria spune:
Si eu tot un Braun folosesc de care sunt foarte multumita si nu imi ia mai mult de 20 min pe ambele picioare, de sus pana jos. Singurul secret pe care l-am aflat eu este ca piciorul trebuie sa fie perfect uscat, in nici un caz nu este bine dupa baie. Am auzit de la cineva ca pentru firele care cresc sub piele se freaca inainte de epilare cu piatra de calcaie, usor cat sa nu doara, pentru a scoate la suprafata varful firelor. Eu nu am astfel de probleme, s-a rarit foarte mult si nu ma mai doare deloc cu toate ca sunt rea de durere, dar il folosesc de 5-6 ani.
si Maria (2 ani si 11 luni)
zagreus spune:
Jeff, hai sa-ti " vand " un pont pt epilarea mustatii; foloseste mai degraba decoloratul parului; iti trebuie decolorant pe care-l poti cumpara din comert si multa bunavointa;
totusi, pt inceput ar fi mai bine sa ii ceri asta unei cosmeticiene; nu folosi ceara pt mustata; parerea mea; eu, ma decolorez!
cat despre epilatul inghinal,ia-ti o pereche de chilotei tanga cand te duci la epilat; fara jena, ca doar te vede o femeie;
eu , am avut prima data o senzatie cam...nasoala, dar dupa aceea -a trecut; si apoi...se merita;
pupic
gandacelu spune:
quote:
Originally posted by allya
Ganda, stiu ca nu trec dar macar de s-ar estompa cat ma bine....ale mele is inca rosii si late bleah!
aaa, iaca mi-am adus amente: am folosit o crema ultramiraculoasa de la plafar din ro pe baza de argila contra vergeturilor... nu mai stiu cum se chema... era si anticicatrizanta... era, ce mai, culmea cremelor miraculoase!
pe cand o foloseam aveam impresia clara ca mi-au mai trecut... acuma nu stiu, tre sa-mi dau pantalonii jos sa vaz mai bine... oricum, numai de bine de crema aia!

(suntem off-topic!
)http://www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Album+principal&mid=8697&cid=5405
gandacelu spune:
quote:
Originally posted by lai
Fetelor, care mai folositi aparatul pentru epilat inghinal, pana unde suportati? Linia de bikini sau si mai mult?
bikini, bingo! dar cu barbatie!
recomand tot braun in defavoarea philipsului... din auzite
eu ma fac cu braun dar nu mi-e tomnai ghine... o sa bag neica si-o exfolianta de la clinique, si daca neci asa nu mere, apai...

http://www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Album+principal&mid=8697&cid=5405