Epilare inghinala

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gandacelu spune:

o intrebare tampita, dementa si picanta (pentru sexul oprit sa calce pe aici (sper)

fetelor care va iritati, nu cumva avem noi pielea extrafina pe acolo? adeca numai pielicica si nu si carnita? ca eu asa sunt, peste tot in rest n-am probleme...

fetelor care nu va iritati, nu cumva aveti grasime pe "acolo"? de nu e numai chelea si osul? (la bikini line ma refer, desigur, ca in rest...)

ai ca sunt penibila!
sa-mi raspundeti, va rog!!! eu fac deja statistici!

http://www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Album+principal&mid=8697&cid=5405

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana_B spune:

Ce-i corect e corect, gandacel. Si eu folosesc aparatul sa ma epilez inghinal si ma irit acolo, in prima zi e rosu tare si arata ca pielea de gaina...si eu nu sunt silfida. asta e, e pielea foarte fina.

Oana_B

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Oana_B

Ce-i corect e corect, gandacel. Si eu folosesc aparatul sa ma epilez inghinal si ma irit acolo, in prima zi e rosu tare si arata ca pielea de gaina...si eu nu sunt silfida. asta e, e pielea foarte fina.

Oana_B

oana, pai si ce pana mea ne facem, hmmm?!

daca tot suntem la epilat inghinal, ce stiti de epilatul inghinal in timpul sarcinii? mie dr mi-a interzis la prima sarcina sa ma mai epilez, cand eram aproape sa nasc, pe motiv ca oricum ma epileaza ei in spital si apoi, pericolul de infectii e mult mai mare

am mai auzit chestia asta si la alti doctori... voi ce stiti

http://www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Album+principal&mid=8697&cid=5405

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana_B spune:

Ce facem? Io tac si-nghit ca baba sufera la frumusete.

Oana_B

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Oana_B

Ce facem? Io tac si-nghit ca baba sufera la frumusete.

Oana_B

io tac si io si-nghit, dar tragedia e ca nici frumoasa nu-s, daca ma-ntelegi!

Mergi la inceput

(adeca dupe epilat, ca in rest uratica nu-s)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Burtocika spune:

Hai ca ma bag si eu in vorba, am citit subiectul si am zis sa-mi dau si eu cu parerea.

Eu folosesc metode combinate, dupa zona si dupa caz:

Pentru picioare - Braun SilkEpil (sau ceva in genul asta), si ma fac intotdeauna dupa dus, pt ca porii sunt deschisi si iese firul mai usor. E adevarat ca pielea trebuie bine uscata. Cum nu toate firele sunt smulse, unele mai se si rup, nu cresc toate in acelasi timp, si atunci ma fac aproximativ o data la 2 saptamini, vara chiar o data pe saptamina, si iau tot ce rasare, chiar si de 1 mm ! Sa nu-mi spuna cineva ca ceara ia asa ceva, ca m-am facut si cu ceara ani de zile si dupa 2 saptamini trebuia sa port fuste lungi sau pantaloni ca sa nu se vada si sa creasca suficient sa-l ia ceara. Daca il iei asa des, nu ai prea mult de muncit, in 20min ai terminat. Si se si rareste. Ce creste in piele ... gomaj la greu, o data pe saptamina, si iese.

Pentru axila, brate si inghinal - ceara, la cosmeticiana, altfel e prea dureros si incomod. Pentru cele care au scris ca ceara calda e igienica, ca oricum la temperatura la care e inclazita ... pt informarea voastra sa stiti ca este total contraindicat sa fierbi ceara, n-o sa gasiti nici o cosmeticiana care sa faca asa ceva; ceara doar se incalzste pe un resou, nu pe flacara directa, tocmai ca sa nu fiarba, atit cit sa se inmoaie si sa poata fi aplicata; asa ca bacteriile si microbii care nu dispar decit prin fierbere ... stau acolo bine mersi ! Mai ales daca ceara este folosita si rasfolosita, cum este in general din motive de economie ... n-o sa va spuna niciuna ca e pericol de infectie, ca doar n-o fi proasta!

Pentru mustata - crema depilatoare, ca altfel ma irit si stau 2 saptamini cu bubite pe fata, care se vad mai rau ca mustata, dupa care creste mai neagra si mai zdravana si trebuie sa ma duc iar s-o epilez ! Plus ca am observat ca imi las niste pete maronii pe fata daca pun ceara. Si s-a rarit si s-a subtiat firul, asa ca ma fac la 2-3 saptamini.

Pentru orice urgenta (ca se mai intimpla si n-ai timp sa alergi la cosmeticiana) - crema.

Boghi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Am avut si Braun, acum folosesc Philips, si sunt ceva mai multumita deoarece imi face mai putine rani, dar oricum diferenta nu e mare. Daca m-as face cu aparatul inghinal la mine ar fi prapad. Am o piele hiper sensibila, si orice tentativa de smuls in aceas zona se zoldeaza cu infectii.

Pe picioare nu am probleme, insa, am remarcat ca daca ma epilez dupa baie ma doare mult mai tare, asa ca am ajuns la concluzia ca nu e bine dupa baie.

Crinuta si bb din burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura miu spune:

vreau sa stiu parerea voastra despre epilat in timpul sarcinii..

..eu am 12 sap si am fost la cosmetica si m-am epilat total (cu ceara calda) fara mari dureri asta si ptr ca fac lucrul acesta de multi ani..
am vorbit cu cosmeticianca si mi-a spus ca sunt multe gravidute care se epileaza fiecare pana in ce luna suporta(7 luni,8luni)..
..eu nu am intrebat medicul daca am voi si nici nu stiu daca o sa-l intreb!...voua va interzis cineva sau este la alegerea noastra..
..asta ptr ca eu vreau sa ma mai fac macar pana in luna 7-a..ca doar e vara,nu!

pupici
laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elena_ltd spune:

Pentru gravidutele care intrebau de epilatul pe sarcina: eu m-am epilat in timpul ambelor sarcini bine merci chiar pana in ultima luna. N-am avut probleme, dar recunosc ca m-au bantuit grijile legate de ceara fierbinte in zona inghinala, de durere etc. Gandacelu, nu stiu in ce masura pericolul de infectii e mult mai mare intr-un cabinet cosmetic fata de epilatul in spital dinaintea nasterii. Eu am preferat sa ma duc epilata pe motiv ca vazusem in maternitate cum se desfasura rasul acolo de exemplu. Cred ca depinde de multi factori si in consecinta de optiunea fiecareia.
Acuma, intrebare pentru cele care va epilati exclusiv cu ceara: fetelor, dragelor, cum va descurcati cu perioada dintre doua epilari in care firul deja a iesit dar nu-i destul de lung sa fie smuls cu ceara? eu am clacat la capitolul asta, motiv pentru care alternez ceara cu crema depilatoare si cu braunul.

Elena, mama Oanei si a lui bb Mihai

Mergi la inceput