Epilare inghinala

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dadi_t spune:

Ai dreptate gandacelu! Am citit si eu undeva ca faci <bartolomita> sau cam asa ceva, daca se foloseste epilarea.Tot acolo recomandau depilarea (orice procedeu fara smulgere).
Eu folosesc un aparat Philips de vreo 3 ani si sunt tare multumita(doar sotu" ii deranjat de zgomot-si zice ca ma autoflagelez dar incaltea ii place!!)La inceput ma durea, dar cu timpul m-am obisnuit.Intotdeauna ma dau cu o crema hidratanta cu aloe dupa epilare si nu ma mai irit.
Referitor la epilarea definitiva ,pretul ar fi in jur de 200.000 lei 10-15cm epilati.
dady+anduta +bibi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gandacelu spune:

pai deci tu folosesti tot epilarea, in ciuda... "bartolomitei"?!

mey mey ce ne facem?

aoleu! (ca in povestea lui creanga cu drobul de sare)

http://img41.photobucket.com/albums/v127/ancamonique/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dadi_t spune:

pai deci tu folosesti tot epilarea, in ciuda... "bartolomitei"?!

mey mey ce ne facem?

aoleu! (ca in povestea lui creanga cu drobul de sare)

http://img41.photobucket.com/albums/v127/ancamonique/

Pai pana ma hotarasc pentru epilare definitiva,e singura varianta acceptabila(aparatul).Am incercat o singura data cu ceara in zona inghinala si am avut vanatai vreo 2 saptamani.(s-au spart vase de sange si se formasera ,,gogosele" de sange). Asa ca.....din doua rele o alegi pe cea mai putin rea!!

dady+anduta+bibi

dady

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns azumi spune:

Io ma fac cu ........ oglinda ca nu mai vaz de burtilok!Da niciodata nu putui sa suport durerea p-acolo asa ca foloscesc cu incredere laaaaaaaaaamaaaaaa! Pai doare ma gagici cu aparatu sau cu ceara....

ana

http://community.webshots.com/user/natzumi

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by dady68
Pai pana ma hotarasc pentru epilare definitiva,e singura varianta acceptabila(aparatul).

mami dady
a fost nu de mult un topic cu epilarea definitiva pe aici in care cica nu se ezista asa ceva, epilare DEFINITIVA, ca dupa vreo 2-3 ani incepe iar sa inmugureasca si sa creasca... si io vreau definitiva, dar adevarul pe unde o fi?!
s-a facut cineva definitiv? (sa coste cat o costa, dar sa scapam o data!)

mey mey, voua nu va vine sa-i omorati pe barbati, ca ei n-au asemenea probleme?!

de ce o fi lasat Dumnezeu par pe acolo, nu pricep!

http://www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Album+principal&mid=8697&cid=5405

Mergi la inceput

(pe mine filozofia ma mananca, in rest, n-am nici o problema!)

http://www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Album+principal&mid=8697&cid=5405

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns allya spune:

eu pt fire care cresc sub piele fac zilnic la dus cate unul-doua gomaje, adica folosesc o crema de tip scrub cu particule tari care si curata celulele moarte cat si previn cresterea sub piele a firelor de par. Folositi si lufa sau un burete natural cu care frecati pielea. Dupa dus eu dau cu o crema pe baza de soia hidratanta care si cica ar face mai fine firele de par (Aveeno, Jergens) si in timp e adevarat.

Eu personal nu reusesc cu epilatorul sa smulg decat pe langa, adica un bikini line, nu pot sa scot tot parul decat cu ceara sau prin ras. De la ras fac de regula cosulete inghinal, axilar nu am nimic si folosesc Nivea Aftershave balm al sotului dupa imediat si mai s-au redus simtitor! e adevarat ca e un produs pt barbati dar fata lor nu cred ca ar fi mai putin insensibila decat funduletul nostru...si mirosul e fresh nu e masculin, oricum imediat dupa se pare ca conteaza sa te dai, dupa o vreme nu mai are sens decat sa fie folosita o crema hidratanta sau o crema cu anesteziant (lidocaina, benzocaina si cu un dezinfectant si daca are si aloe vera e s i mai bine...).

OCEBINE s-a mai discutat undeva despre "epilarea definitiva"... poate te ajuta vreun moderator, eu nu mai gasesc subiectul, sau uita-te tu, aicea la Interzis barbatilor.

Mergi la inceput

ce crema de gomaj folosesti, allya?

merci mult pt info, sper sa ne ajute si pe noi

Mergi la inceput

GANDA draga eu folosesc de la Avon, Clearskin (cleansing scrub, antibacterial) care e o crema pt tenul gras. Dar orice fel de scrub e bun, ideea e sa aiba particule grunjoase care exfoliaza. Orice exfoliator care merge pe fata merge si pe corp. Sunt si scrub-uri pt corp speciale.
La un moment dat foloseam un sapun de alge cu particule din astea solide era f bun.
Scrubul ajuta un pic si la celulita.
Si vergeturile le frec bine bine, doar microdermoabraziunea tot pe asta se bazeaza pe eliminarea unor straturi de celule de la suprafata pielii...e drept ca e alta metoda si e mai drastica si mai eficienta...Mai si sa stiti ca se estompeaza incetul cu incetul si vergeturile (eu am ramas dupa nastere cu un buchet de vergeturi nu f multe da sunt si is mari si urate sub buric si in jurul lui!), pe ele mai dau si cu crema de cicatrici...
Daca scrub-ul e prea iritant nu il faceti chiar asa de des si sunt si creme de scrub mai gentile (eu ma ghidez dupa produsele pt fata, daca merg pe fata sigur merg si pe picioare...)

Mergi la inceput

apropo de ce avem noi par acolo, initial avea scop de protectie termica cand nu existau chiloteii din frunze...

sa va zic un banc, stiu ca nu e la locul lui la subiect adica dar e ilustrativ...

Un negru moare si ajunge in Rai si se prezinta in fata lui D-zeu si il intreaba:
Doamne de ce am eu parul cret?
Pai ca sa transpiri usor si sa nu faci insolatie...
De ce sunt negru?
Pai ca sa te protejeze de soare!
De ce am picioare lungi?
Ca sa poti alerga in savana!
Atunci de ce oare m-am nascut in NewYork?

Unde au femeile parul cret? in Africa...

va pupic si succes la infrumusetat!

Mergi la inceput