Epilare inghinala
Raspunsuri - Pagina 5
bia spune:
Un epilat lung,inghinal(dar nu total) si axila,ma costa 220.000 lei.Au mai sarit un pic preturile,inainte de sarbatorile de iarna,ma costa 150.000 lei.
Androix spune:
Fetelor, asa cum am promis revin sa va povestesc cum a fost la cosmeticiana. Cum va spuneam am avut asa un moment de curaj in care am lasat totul la o parte si rusine si tot si am sunat sa ma programez. La telefon i-am zis "epilare totala". Asta a fost norocul meu, pentru ca deja azi dimineata dadeam inapoi... Si m-a luat ea "pai cum? nu ai zis totala? ce, ti s-a facut frica?" Si nu mi-a mai fost teama, e adevarat ca doare ca naiba, dar dupa atatia ani de lama e de inteles. Dar eu zic ca merita. Asa ca zic adio lamei de ras... Fetelor, lasati jena si teama de durere si mergeti la cosmeticiana ca este cel mai convenabil si rezultatele sunt super.

Andreea
Victory belongs to those who believe in it the most!
boubba spune:
Sa ma bag si eu in subiect...au trecut doi ani decand nu m-am mai epilat cu ceara , am avut sarcina si de nu vroiam sa il deranjez pe pitic dar ieri mi-am luat inima in dinti si m-am epilat èpeste tot picioare zona pubiala inghinala anala maini burta subtiori...bineinteles cu ceara traditionala calda ca,cu cea la rece doare de mor...si am reusit!m-am gandit la durerile pe care le-am avut la nastere si durerile au trecut...BAFTA!!!
AAM spune:
Moniq cred ca ar fi bine sa iei un braun silk-epil eversoft.Are o rotita cu mai putine pensete pentru incepatori si un dispozitiv care mai atenueaza durerea..Acesta este al doilea epilator pe care il am dar sunt foarte multumita de el .
Clopotzel spune:
Deci, cum va spuneam, am ales sa imi cumpar epilator Braun Silkepil Eversoft, fara cap special de epilare ptr zonele sensibile. Ieri am facut achizitia si sunt f incantata, l-am luat la un pret f bun, cred ca este pretul de anul trecut.
Si tot aseara l-am "pus in functiune". Sunt f incantata de treaba pe care a facut-o. M-am facut pe picioare si inghinal (destul de adanc!!). Axial inca nu am incercat, imi este putin frica.
Before judging somebody, walk a mile in his moccasins.
pufymic spune:
Si eu ma faceam cu lama, si mai rar cu ceara, pana acum un an cand am dat de o cosmeticiana super draguta , care ma face sa ma simt bine si in cele mai
posturi....asa ca de atunci ma epilez la ea, cu ceara calda(parca nu doare asa rau ca cea rece), peste tot!
Jena mi-a fost si mie primele dati, dar a trecut!
Iar acum de cand sunt burtica e si mai atenta cu mine....
Conteaza foarte mult sa-ti gasesti o cosmeticiana buna, tanara, cu mana bine formata, si in care sa ai incredere, ca atunci dispare toata jena....
Pupic, Ioana si bb mic(18 sapt. si 1 zi)
Laura T spune:
Eu ma epilez cu ceara, la un salon de cosmetica, aceeasi cosmeticiana de cand aveam vreo 20 de ani, e f. buna. O data pe luna ma duc la ea, ma epileaza pana la genunchi (mai sus nu m-am facut niciodata, ca am firele f. mici si blonde), inghinal (f. decoltat si pe toate partile...), axila, ma penseaza si-mi vopseste sprancenele, si costa totul 400.000 lei, cu tot cu spaga. Dar merita! Cu lama nu m-am facut niciodata si nici nu m-as face! Cu crema am mai incercat mai demult, cand aveam vreo urgenta, dar creste prea repede apoi. Peste operatia cezariana imi pune, nu-i nici o problema ca s-a vindecat!
Laura si bebitele: Bianca (5 ani) si Ramona (1 an si 11 luni)
http://community.webshots.com/user/lauratenea
Milia spune:
Ceara de unica folosinta – rapid, mult mai convenabil decat ceara obisnuita, si pe deasupra mai igienic, zic eu. Nu ramane deloc ceara lipicioasa pe picioare, in plus, doare mult mai putin. V-o recomand cu caldura! Si axial, si inghinal, si pe picioare (prin alte locuri nu m-am epilat), va asigur ca veti fi multumite!
lacri spune:
mai fetelor eu de cand am aparatul (de mai bine de 7 luni )o singura data am reusit sa ma fac si numai pe un picior ,nici ala calumea ,am zis ca mor nu alta....de atunci de fiecare data cand imi zic ca ma epilez cu el ma apropii , dau sa-l iau si apoi imi amintesc prin ce am trecut prima data si asa imi trece de toate si ma intorc la batrana lama "cerandu-mi scuze"ca am vrut sa o tradez.ce sa mai merg la cosmeticeana ca sunt tare rea de durere nu de alta dar mai plec cu ceara pe mine,ma mai iau la "bataie"
cu ea pe acolo.eu cand merg la stomatolog iau cate un distonocalm dar daca ar trebuit sa ma mai supun si la chinul de la salonul de cosmetica cate ar trebui sa mai iau?
dar daca mai citesc aici parerile voastre de bine in ceea ce priveste ceara poate imi iau si eu inima in dinti,poate,poate...
poate daca as avea cu cine sa ma iau ,poate as deveni mai viteaza dar cum nu am ...
Fabian si mami Lacramioara
gandacelu spune:
aaa, stai sa ma bag si eu!
eu nu va povestesc cum, cat, unde si pe unde ma epilez ca mi-e jena
, vreau sa va intreb daca stiti cumva, ati auzit de faptul ca epilatul prin smulgere inghinal si axial dauneaza la glandele... (cum s-or chema de pe-acolo) - care se afla in nr extrem de mare in zona inghinala si axiala
info e de la cumnata mea, medic, care se face doar cu lama...
poate de la asta si atatea probleme, iritatii si tot tacamul...
personal, nu sufar de durere, ci de iritatii... cand le-oi gasi leacu, fac cinste la tot site-ul!!!![]()

http://www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Album+principal&mid=8697&cid=5405