Epilare inghinala

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alma spune:

Folosesc Braun Silkepil, deocamdata numai pe picioare. Am incercat si in zona inghinala, dar ma doare rau de tot. Il folosesc la treapta I de viteza, insa fiind des si firul gros, eu sangerez si sunt si rea de durere. Asa ca in zona aceea il iau cu penseta, fir cu fir, cate putin in fiecare zi, iar cand ajung la capat, incepe deja sa creasca in prima portiune si tot asa . Complet m-am epilat de 2 ori, dar cu lama, ca e zona prea sensibila si n-am curaj sa merg la cosmetica.

http://community.webshots.com/user/freediaro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns smmiha spune:

Si eu am un epilator Braun, dar nu pot sa-l folosesc inghinal pt ca ma ciupe, deoarece este pielea mai subtire si firele de par mai groase. Il folosesc numai pe picioare, dar alternez cu ceara, pentru ca-mi cresc fire sub piele de la aparat.
Eu ma epilam inghinal destul de mult (lasam doar o fasiuta de par), apoi cosmeticiana, care este o tipa de varsta mea si super de treaba, mi-a zis sa ma epileze complet sa vad cum mi se pare, iar de atunci numai asa ma epilez. Rezultatul ma face sa uit de durere.

Mihaela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EdeL spune:

quote:
Originally posted by smmiha

Si eu am un epilator Braun, dar nu pot sa-l folosesc inghinal pt ca ma ciupe, deoarece este pielea mai subtire si firele de par mai groase. Il folosesc numai pe picioare, dar alternez cu ceara, pentru ca-mi cresc fire sub piele de la aparat.
Eu ma epilam inghinal destul de mult (lasam doar o fasiuta de par), apoi cosmeticiana, care este o tipa de varsta mea si super de treaba, mi-a zis sa ma epileze complet sa vad cum mi se pare, iar de atunci numai asa ma epilez. Rezultatul ma face sa uit de durere.

Mihaela

si eu tot Braun am si este bun.....numai ca imi mai cresc fire pe sub piele de la el....Ce sa le fac ca sa nu mai creasca cum vor ele?
Ma fac si cu ceara singurica acasa.....dar cu aparstul in doi timpi si trei miscari m-am terminat (mai strabg din dinti si mai fumez o tigara, dar nu se pune....lol) Ai un sfat de dat?
Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elena_ltd spune:

quote:
Originally posted by EdeL
.....dar cu aparstul in doi timpi si trei miscari m-am terminat
Elena

Cum reusiti???? Mie imi ia o jumatate de zi sa ma epilez cu Braunul, si asta numai pe gambe. Asa ca... tot la ceara ajung. Exista o solutie tainica, misterioasa, un secret peste care io nu am dat ca sa mearga repede epilarea cu aparatul?

Elena, mama Oanei si a lui bb Mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

quote:
Originally posted by elena_ltd

quote:
Elena

Cum reusiti???? Mie imi ia o jumatate de zi sa ma epilez cu Braunul, si asta numai pe gambe. Asa ca... tot la ceara ajung. Exista o solutie tainica, misterioasa, un secret peste care io nu am dat ca sa mearga repede epilarea cu aparatul?

Esti dragutza, dar si eu patzesc la fel! Imi ia o jumatate de zi sa ma fac cu aparatul miraculos si tot nu iese cum trebuie. Asa ca, citind cu mare interes acest subiect m-am hotarat sa las jena si sa ma duc la cosmeticiana pentru un epilat complet. Asa ca multumiri pentru subiect, maine va povestesc rezultatele.

Andreea
Victory belongs to those who believe in it the most!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ocebine spune:

Deci nu stie nimeni cam cit costa epilarea permanenta ce laserul in Romania?

Aici este cam $500 pe tratament si ai nevoie de vreo 3-4 tratamente. Ma gindeam ca e mai ieftin pe acolo.

Anamaria mama la Nick (6)& Alex (3)
http://mywebpage.netscape.com/Ocebine/Alex3.jpg
http://mywebpage.netscape.com/Ocebine/Nick3.jpg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabid spune:

Eu ma epilez inghinal doar cand merg la maare pt ca ma doare ingrozitor.Total nu am reusit.Daca nu m-ar durea asa de tare m-as face tot anul!
De ce sa avem jena?sunt obisnuite sa vada...nu suntem primele.Toate tipele care merg la cosmeticienele mele se epileaza inghinal.

Gabi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EdeL spune:

quote:
Originally posted by Androix

quote:
Originally posted by elena_ltd

quote:
Elena

Esti dragutza, dar si eu patzesc la fel! Imi ia o jumatate de zi sa ma fac cu aparatul miraculos si tot nu iese cum trebuie. Asa ca, citind cu mare interes acest subiect m-am hotarat sa las jena si sa ma duc la cosmeticiana pentru un epilat complet. Asa ca multumiri pentru subiect, maine va povestesc rezultatele.

Andreea
Victory belongs to those who believe in it the most!

Cred ca-mi place tortura .... lol. Poate ca din cauza faptului ca m-am tot facut cu ceara si radacina nu mai este asa de groasa, sau poate ca suport mai usor durere....nu stiu ce sa spun.Dar presupun ca din ce te faci din ce simti mai greu durerea cel putin asa a fost la mine. Prima data am ooooooooftat foarte mult....dar pe parcurs a inceput sa fie bine, numai ca imi mai cresc pe sub piele nesimtitele de fire .
Elena.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moniq spune:

Pana acum m-am ras cu lama..drept sa va spun m-am cam saturat...de ceara mi-e cam frica.....iar aici nu stiu cam cat ar costa..asa ca am ajuns la concluzia ca ar fi bine sa achizitionez un aparat de epilat......problema e ca nu stiu ce sa aleg....voi ce ma sfatuiti?

moniq

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana75 spune:

Ani de zile m-am facut cu lama si de vreo 5 ori cu aparatul (doar pe picioare). Dupa ce parul s-a indesit, firul era mult mai gros si chiar au inceput sa creasca mai multe fire la aceelasi radacina m-am hotarat sa incerc cu ceara. De la aparat parul s-a mai rarit dar au inceput sa-mi creasca fire sub piele. Impreuna cu o prietena, luna trecuta, am "ras" tot, tot. Sa nu va povestesc cum a fost, am stat 2 ore cracita. Ba se racea ceara prea tare, ba era prea calda, ba durea... Dar a meritat. Dupa ce a inceput din nou sa creasca, m-am inarmat cu curaj si tupeu si am plecat la cosmeticiana. De felul meu sunt mai timida, dar va inchipuiti cum m-am simtit cand mi-a spus intoarce-te am crezut ca pica cerul pe mine de . Norocul meu este ca am dat peste o cosmeticiana tanara si draguta, cu simtul umorului, altfel cred ca nu ma mai prindea pe acolo.
Un epilat scurt, inghinal complet si axial cu ceara de unica folosinta este 200.000 lei

Silvana

Mergi la inceput