Epilare inghinala
Raspunsuri - Pagina 3
lacri spune:
mai fetelor eu nici cu aparatul nu reusesc.ce sa ma fac sau mai bine cum sa fac???

Fabian si mami Lacramioara
ocebine spune:
As vrea si eu sa stiu cam cit costa epilarea permanenta cu laserul in Romania?
Anamaria mama la Nick (6)& Alex (3)
http://mywebpage.netscape.com/Ocebine/Alex3.jpg
http://mywebpage.netscape.com/Ocebine/Nick3.jpg
ralucami spune:
quote:Am vazut ca printre alte accesorii, aparatul meu are un fel de cap de plastic special pt zonele inghinale, axiale sau subrat, dar eu l-am folosit doar la inceput de curiozitate. Adevarul e ca smulge mai incet(are pensetele mai rare) dar eu aveam senzatzia ca ma doare mai mult. De aceea am renuntzat si ma fac cu epilatorul normal, pe care il folosesc si pe picioare. Si inca o chestie ciudata la mine: daca ma fac cu o viteza mica, simt cum smulge firul de par si incepe sa ma usture. Daca ma fac cu cea mai mare viteza nu simt aproape nimic si termin si mai repede
Originally posted by Clopotzel
[
Ralucami, o intrebare ptr tine te rog! Crezi ca e neaparat nevoie ca aparatul de epilat sa aiba cap de epilare special pentru zonele sensibile (inghinala, axiala)?!? Se simte diferenta,ma refer la felul in care smulge (cu mai putina rapiditate)?!? Eu m-am epilat cu epilator cu doua viteze, fara cap special ptr zone sensibile, si a mers. Multam!
Before judging somebody, walk a mile in his moccasins.
Hai noroc si sanatate- ca-i mai buna decat toate!
Julie spune:
Mey gagici, am si io o intrebare
... ce inseamna epilat "complet"?
Adica nu mai ramane fir de par prin cele locuri?
Scuze pt. ignoranta...
J.
EdeL spune:
HELP 
O intrebare am si eu....cand ma fac cu aparatul mie imi mai cresc fire pe sub piele. Cum sa fac sa previn? Pe picioare as dori sa ma fac cu aparatul deoarece este mai comod decat cu ceara.
bebi spune:
Uite ca ma macina si pe mine asta de multa vreme... Am incercat singura cu ceara si nu reusesc chiar asa de bine...
Ba mai mult, acum ma dau cu Baneocin pe picioare ca sa treaca bubulitzele...
Si inca o intrebare de la fata
: Si cu operatia cezariana cum fac? Dau cu ceara peste ea???? Ca mie mi-e mila si cu crema epilatoare sa dau pe ea....
Voi cum faceti?
Love is all around
amik spune:
eu de vreo 5 luni ma duc la cosmeticiana pt ca m-am hotarat sa ma epilez total!si e foooarte misto!plus ca nu doare!mas cracaneaza cosmeticiana mea de n-are treaba,si eu ma supun ca stie ea ce face!
nu reusesc insa sa imi las si pe picioare si axial parul sa creasca cat pt o epilare cu ceara.e mai simplu cu lama...pac-pac si gata!dar creste la fel de repede si e terbili de frustrant!plus ca eu nu ma suport deloc-deloc cu par!iar de la aparatul de epilat mi se fac bubite....
Alexandra mare si Alexandra mica...
Clopotzel spune:
Ralucami, multam mult de tot ptr lamurire. Deci e buna varianta si fara cap pentru zonele sensibile.
Ma gandeam ca e vreo imbunatire, dar asa...sa stau si la fiecare fir de par sa vars cate o lacrima...mai bine o lacrima la un "smoc" de par.
Tu ce marca ai de epilator?
Eu vroiam sa imi iau unul Braun si cu cap special ptr zonele sensibile dar...nu cred ca mai fac achizitia.
Before judging somebody, walk a mile in his moccasins.