Epilare inghinala
Raspunsuri - Pagina 14
Leah spune:
Buna, fetelor!
Uite ce listutza am facut eu de produse pentru dupa epilat, unele le-am incercat pe pielea mea, altele sunt mai noi si inca nu, dar le voi incerca in curand:
Gel Farmec - la tub sau la roll-on, aprox 25 000 - 35000 lei
Balsam dupa epilat Elmiplant (nu stiu pretul, puteti citi despre el pe www.elmiplant.ro)
Emulsie dupa depilare Gerocossen - 47 000 lei, il puteti comanda si pe www.naturaplant.ro, sectiunea Frumusete
Lotiune de inhibare a cresterii parului de la Avon, aprox 100 000 lei
Alte produse in domeniu:
Crema depilatoare Farmec/ Crema depilatoare Elmiplant/ Ceara de epilat Lovely de la Genmar Cosmetics (www.genmar.ro)/Benzi duble depilatoare (www.naturaplant.ro)/crema depilatoare cu musetel (www.naturaplant.ro)
Atat deocamdata, va invit sa mai continuati voi listutza!
"I shall be telling this with a sigh
Somewhere ages and ages hence:
Two roads diverged in a wood, and I--
I took the one less traveled by,
And that has made all the difference."(Robert Frost)
Sorina-Alexa spune:
Buna fetelor!
Si eu sunt pentru epilarea cu ceara,cea de unica folosinta.La inceput mi-a fost mai greu dar m-am obisnuit foarte repede.
In zona inghinala ma fac aproape pe toata suprafata,nu doar lateral.
Este super si creste greu parul iar pielea ramane fina.
Recomandat 100%
Mai ales ca acum vine vara si vrem sa fim epilate perfect si sa avem o piele fina si frumoasa.
Sa ne facem frumoase ![]()
dupa aia sa vedeti cati vor intoarce capul dupa noi![]()
Sorina.
"If you respect others,they will respect you!"
http://community.webshots.com/user/sorina1982
helbi spune:
Buna,
am si eu o rugaminte la voi. Pt ca in 3 sapt. ajung in RO, vreau sa respect traditia si primul drum sa-l fac al cosmeticiana. asa fac de fiecare data si epilarea cu ceara mi se pare super. Aici, neavind resursele nexcesare ma fac cu un Braun. E ok, dar tot dupa ceara tinjesc.
Acum rugamintea mea...........recomandati-mi si mie o cosmeticiana buna si ne-fitoasa. Anul trecut am mers la una, ,,,era ok, numai ca........tare ciudata mai era..........In plus, altceva decat ca de ce te-ai facut cu aparatul, nu am auzit. De fiecare data i-am explicat ca nu stau in RO si ca nu am alta varianta decat ori sa umblu ca o maimuta, si asta nu-mi doresc, ori sa ma fac cu epilatorul.
Deci, anul asta nu mai vreau sa dau pe-acolo.
M-ar interesa daca se poate fie pe la Veteranilor-Gorjului, fie cit de cit prin zona centrala.
Multumesc anticipat!
Ralu
zuza spune:
Ce sa va zic...Cred ca as petrece zile aici "cu voi"...de-as fi stiut de voi mai demult...
Am incercat si eu sa ma epilez inghinal cu ceara pentru prima oara acum citeva zile...sunt inca in suferinta.Sotului meu ii este teama sa ma bage in seama pentru ca el a insistat sa incerc.
Nu am reusit sa ma fac total asa cum as fi vrut, dar nici sa nu va imaginati ca am vreun model sau forma... Sper sa ating performanta de total cit de curind. Deocamdata era durerea prea mare si apoi nu reusesc sub nici o forma sa ajung in zonele mai "din dos".(poate isi face cineva pomana si imi vinde si mie un pont, va rog - am incercat pe covor, pe scaun, cu oglinda...)
pentru ca sunt incepatoare si aici nu imi amintesc cine zicea ca i-ar mai fi trebuit o mine, mie cred ca imi mai trebuiau inca 6 cel putin cind a inceput si ceara sa curga pe jos...
Eu am ajuns la concluzia ca iti trebuie ceva cursuri de yoga inainte de apuci de operatiunea asta.
Ca sa trec mai usor peste durere eu am folosit metoda respiratiei care am folosit-o si la nasterea fetitei mele.
Pupici
allya spune:
ioi! ZUZA!
ma doare si numai gandindu-ma! mergi bre la cosmeticiana! nu fa yoga ca ia ani de zile!

anda141 spune:
Hai ma fetelor, ca nu e asa groaznic, e mult pana te duci o data. Eu nu am mai pus lama de cativa ani buni, numai ceara folosesc si mi s-a rarit. Iar prin locurile intime
ma epilez de tot , nu-mi mai ramane nici un firicel pe nicaieri ,si in fata si in spate, si e tare bine, ramane o pile foarte fina. Deci nu se moare din asta!! Curaj!
Monica si bebe Albert
( 19.ian.2004)
http://community.webshots.com/user/monica1816
madis spune:
Cineva zicea ca epilatul inghinal complet este comod si igienic. Vad ca toata multa lume de pe aici se epileaza inghinal, care sunt de fapt avantajele?
Ma bate gindul si pe mine, dar nui m-amdecis inca....
Trin spune:
Fetelor, da ce stiti despre efectele epilatului inghinal complet in timp? Adica, nu sufera pielea (poate se subtiaza/intinde)?
helbi spune:
Am intrebat si eu de o cosmeticiana buna, fara fitze pe ea inBucuresti. Eu vin la sf. lunii in RO si vreau sa ma epilez (lungi si inghinal).
Mai astept, poate totusi primesc un raspuns.
Multumesc!
Ralu