Epilare inghinala

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns PaulaM spune:

Eu cu ceara - la cosmetica si cam peste tot unde exista par, asta inafara de cap
A mea cosmeticiana lucreaza pe la Dimitrov, eu o stiu de citiva ani si sint foarte multumita de ea. O cheama Felicia tel 0722.134.099
O zi buna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucia_cs spune:

Eu am incercat ieri cu ceara si nu am avut parte decat de durere mare fara nici un rezultat.

Am luat de la Rite Aid NAIL cu miros de piersica, si nu a fost buna de loc.

Chiar ma gandeam sa o duc inapoi pt ca vazusem pe casa de marcat ca produsele cosmetice sunt garantate si daca nu esti multumit le poti duce inapoi.

Pana la urma mi-am facut picioarele si acolo avand fire mai subtiri a mai functionat, dar numai in proportie de 70%.

Sotul meu m-a ajutat si a iestit satisfacator.

Azi am incercat cu ceara inghinal, dar nu am mers pe "cheliuta" pentru ca deja ma urcam pe pereti. Sotul meu m-a ajutat, adica el a fost cu partea de care mie imi este frica - trasul.
Dupa epilat m-am dat cu ulei de copii si nu s-a mai lipit deloc.

Am decis - Csaba va fi cosmeticianul meu, si e barbat.

Lucia sotia lui Csaba.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mari_alhillo spune:

cosmeticiana daca vreti va pot pune in legatura,ceara de unica folosinta este un salon mic dar cochet pe 1 mai iar preturile sunt 40000lei axial,40000lei inghinal,iar epilat lung 80000lei,avantajul este ca ceara este de unica folosinta
daca intereseaza pe cineva va pot da detalii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IrinaT spune:

Eu am incercat aproape un an de zile sa folosesc numai ceara. Vazusem la maica-mea care toata viata s-a facut singura in bucatarie.... si dupa ani de zile i se rarise foarte mult de aproape nu mai avea nevoie. Dar mie dupa ca ma faceam imi cresteau firele de par in piele de mi se facea mie sila! Voua vii s-a intamplat asa ceva? Si daca da ce ati facut ca eu am trecut pe ras...

Si mai am o intrebare. Eu am varice la 27 de ani. Cred ca sunt mostenite pe cale genetica pentru ca si mama si tata au. Oricum, intrebarea/constatarea este ca se pare ca ceara fierbinte dauneaza la varice...
Ce credeti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Brinnie spune:

Si la mine e aceeasi problema,Irina.Eu m-am epilat de cand ma stiu,dar de vreo 2 ani e un cosmar.Si mie au inceput sa-mi creasca firele aiurea si asta nu e tot: fac niste infectii, de tot timpul stau cu frica sa nu ajung la doctor.Intai mi s-a spus ca e de la ceara - am schimbat cosmeticiana, dar problema a ramas.Am fost si la dermatologie, ca mi-a fost teama sa nu fie vreo afectiune; mi-a facut analize si m-a trimis acasa sa stau linistita ca n-am nimic.Am incercat o perioada si lama, dar de la lama sau creme de epilat fac si mai rau.Am auzit ceva de un tratament cu argila,insa nu stiu exact cum.
Fetelor, dati si voi o mana de ajutor ca arat ca dupa razboi !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

si mie imi apar uneori bubite de la epilare, dar le las in pace si trec de la sine...cremele mai rau ma irita!
sinzi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alesandra spune:

Sa va spun ce fac eu...avand aceeasi problema ca si voi (cresterea firelor de par sub piele):
acum un an de zile am hotarat sa le las sa creasca, sa iasa afara toate, dupa care am inceput sa ma epilez cu crema si FUNCTIONEAZA !
si stiti de ce? pentru ca pur si simplu cu crema nu le smulgi de la radacina (deci nu au cum sa mai creasca sub piele ); este adevarat ca trebuie sa ma fac cam des (in fiecare saptamana), insa cel putin atunci cand ma fac arata super si pot sa stau linistita ( 2 zile )la plaja...
mentionez ca in ultima perioada scoteam firele de par cu penseta ( de ma lua cu ameteli )...si tot urata era pielea.
singura problema este sa gasiti crema de epilat care se potriveste pentru voi ( si evident sa fie una pentru zonele sensibile ).

Succese...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingerasu spune:

IrinaT si eu am aceeasi nedumerire ca si tine, cea cu varice, dar sa stii ca ele apar genetic si nu din cauza ca tragi tu ceara de pe picioare. Daca nu iti prieste ceara calda, si iti dilata venele, atunci foloseste ceara rece.

Am si eu o intrebare pt fetele care se epileaza inghinal: mie cred ca din cauza ca am sensibila pielea, in zona inghinala - la incheietura piciorului unde este chilotul, deci nu intre picioare - imi apar dupa epilare niste bubite mici rosii care ulterior arata ca niste cosulete albe. A mai patit asa ceva cineva si ce sa fac ca de fiecare data ma umplu de ele?

"ingerasele" 16+ saptamani DPN 31.12.04
http://photos.yahoo.com/simiongabriela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns missiday spune:

quote:
Originally posted by ingerasu

IrinaT si eu am aceeasi nedumerire ca si tine, cea cu varice, dar sa stii ca ele apar genetic si nu din cauza ca tragi tu ceara de pe picioare. Daca nu iti prieste ceara calda, si iti dilata venele, atunci foloseste ceara rece.

Am si eu o intrebare pt fetele care se epileaza inghinal: mie cred ca din cauza ca am sensibila pielea, in zona inghinala - la incheietura piciorului unde este chilotul, deci nu intre picioare - imi apar dupa epilare niste bubite mici rosii care ulterior arata ca niste cosulete albe. A mai patit asa ceva cineva si ce sa fac ca de fiecare data ma umplu de ele?"ingerasele" 16+ saptamani DPN 31.12.04
http://photos.yahoo.com/simiongabriela

Asta patesc si eu de fiecare data..la sfatul cuiva de pe forum ma dau dupa epilat cu Baneocin (ideal ar fi unguent, desi exista si pulbere) cateva zile si parca e mai bine...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandita spune:

Mey fetelor, imi permit si eu sa impartasesc putin din experienta mea. Sunt o tipa paroasa si cred ca, daca aceste metode au mers la mine sigur vor merge si la alte fete.
- ma epilez cu epilator Brown silk epil, fara cap de atenuare a durerii (nu are nici un efect la mine), in fiecare zi sau la doua zile. De ce? Pentru ca sunt tot timpul fresh si epilatul dureaza foarte putin.
- inainte de fiecare epilat fac un dus scurt de 3 4 minute si ma sterg cu un prosop foarte aspru. Asa am pielea exfoliata si nu imi mai cresc fire pe sub piele. Inainte ma epilam la doua saptamani, dura mult, imi cresteau fire pe sub piele. Credeti-ma ca am copil de 4 luni si imi este destul de greu cu timpul; cu toate acestea solutiile de mai sus sunt perfecte pt mine.
- Epilatul inghinal il fac o data la o luna. Incep acasa epilandu-ma in zona operatiei cezariene cu epilatorul brown, apoi ma duc la cosmetica. Cosmeticiana ma epileaza total. Nu este chiar un capat de lume.

va pup dulce si sper ca v-am ajutat cumva

Mergi la inceput