Epilare inghinala

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Addicted spune:

Pai si de ce n-a zis nimeni pana acum de genul asta de epilare?Eu credeam ca o sa par "ciudata" cu zaharul meu,dar uite ca unele dintre voi chiar o practicati.
A incercat totusi cineva cu zahar brut?Si p-asta tot la microunde sa il incalzesc,sau la baie cu aburi?
Gandacelu, hidrocortizonul rezolva iritatiile de la epilare si cosurile nesuferite care apar dupa.Cel mai bine e ca dupa ce ne epilam sa hidratam foarte bine pielea cu o crema fara parfum/alcool, astfel nu vor mai aparea afurisitele de fire de sub piele..
Unguentul se gaseste la farmacie,costa 30 000 si iti ajunge pt o aplicare,maxim doua-pe picioare si inghinal.Totusi,nu trebuie exagerat cu folosirea lui.

http://community.webshots.com/user/jane_noneyabusiness

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorelai spune:

quote:
Originally posted by Addicted

Pai si de ce n-a zis nimeni pana acum de genul asta de epilare?Eu credeam ca o sa par "ciudata" cu zaharul meu,dar uite ca unele dintre voi chiar o practicati.
A incercat totusi cineva cu zahar brut?Si p-asta tot la microunde sa il incalzesc,sau la baie cu aburi?

addicted, nu cred ca merge cu zahar brut, dar poti sa incerci. sa nu il bagi in cuptorul cu microunde ca incepe sa se topeasca foarte repede si poate lua foc. ai mare grija. plus ca eu nu vad cum ai putea sa il intinzi pe piele la o temperatura asa de ridicata. daca e caldut nu se mai intinde, se sparge. poate poti adauga ceva sa il faca elastic, la fel ca si la ceara calda. poti sa intrebi o cosmeticiana, sau cauta pe net.

produsul ("zaharul") din comert e de fapt sintetizat chimic pe baza de zahar si emulsificatori si arata ca mierea. e la fel de gros si daca le pui in borcane identice e posibil sa le incurci. mirosul e diferit iar unele firme il coloreaza si adauga arome artificiale (de parca mai conteaza cum miroase la chinul care urmeaza)

Lorelai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxygeo spune:

Eu zic sa mergi la cosmetica, ca e cel mai bine...daca se poate spune asa..cu toate astea am si eu o intrebare ce parere aveti de epilarea cu laser sau definitiva cum ii mai spune??? Mie de exemplu nu-mi place de nici un fel epilatul inghinal, asa ca folosesc crema depilatoare, doar vara inainte cu citeva zile de a folosi costumul de baie ma "risc la epilatul cu ceara".
Va multumesc si va pupic pe toate!

roxygeo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gandacelu spune:

quote:
Gandacelu, hidrocortizonul rezolva iritatiile de la epilare si cosurile nesuferite care apar dupa.Cel mai bine e ca dupa ce ne epilam sa hidratam foarte bine pielea cu o crema fara parfum/alcool, astfel nu vor mai aparea afurisitele de fire de sub piele..
Unguentul se gaseste la farmacie,costa 30 000 si ati ajunge pt o aplicare,maxim doua-pe picioare si inghinal.Totusi,nu trebuie exagerat cu folosirea lui.

merci mult, am inteles ca nu e recomandat in cazul sarcinii (in care ma subscriu)

dar e bine ca exista ceva pe lumea asta! speranta n-a murit!
(imi anunt insa alte 3-4 prietene care au probleme similare cu a mea! si nu-s insarcinate!)
raman deocamdata la aveno

http://www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Album+principal&mid=8697&cid=5405

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gandacelu spune:

quote:

Scuzati balbaiala,nu a mers site-ul.

pui mic, ai sus deaspura mesajelor o serie de butonase din care unul e "recycle bin"... pana si "balbaiala" are un leac pe lume! totul are leac!:))

http://www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Album+principal&mid=8697&cid=5405

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Addicted spune:

Gandacelu si allya,multumesc ca m-ati luminat!Eu sunt mai de la tzara asha si n-am dat importanta butoanelor,da' uite ca au si ele un rol, hehe.
Lorelai o sa incerc la baie de abur,ma roade curiozitatea sa vad cum e si cu zahar.Nu brut,am inteles,poate gasesc pe la vreun magazin.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihuta spune:

In Turcia se facea o 'concotie' din zahar si lamaie, se intindea cu partea boanta a cutitului si se lipeau repede fasii de panza. Cred ca reprezinta varianta 'antica' a epilatului cu zahar. Ce sa spun, m-am epilat si eu de cateva ori asa pe picioare la cosemetica dar mi-a cam luat pielea ( ca se tot lipesc si dezlipesc fasiile de panza), avantajul e ca nu raman urme pentru ca dupa te speli si se duc toate 'ramasitele'

In legatura cu aparatul de aplicat ceara de unica folosinta stiu ca exista marca TEFAL, din pacate pe aici nu am vazut ( tot in Istanbul am vazut).

" You must be the change you want to see in the world" Gandhi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mmc_nd spune:

Cine imi da si mie numarul unei cosmeticiene calumea in Bucuresti (eventual centru sau Baneasa)? PLizzzzzzzzzzzz.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudi@ spune:

Buna fetelor, nu va zic cum m-am tavalit pe jos de ras dupa ce am citit prin cate ati trecut cu epilatul.
eu m-am facut pana de curand cu lama si am zis stop ca nu se mai putea, acum am si eu Braun dar il folosesc numai pana la genunchi
Ce sa mai zic ca dupa ce am citit aici, i-am zis sotului ca maine la prima ora sa-mi faca programare la cosmeticiana si ca oricat l-as implora dupa sa nu anuleze programarea.
Sa vedeti ce urlete o sa trag acolo si ce paruiala o sa iasa daca doare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flori76 spune:

Claudia,iubita,nu-i chiar asa de rau.Strangi putin din dinti,dar stii ca o luna esti...super si nu mai ai nici o grija.
Eu acum sunt la stadiul de "lasat parul sa creasca",pt ca sapt urmatoare sa merg la cosmetica.Este groooooaznica etapa asta(cand trebuie lasat sa creasca).

Pupici,
Flori

Mergi la inceput