ce fructe preferati?

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

A mai fetelor eu sint pentru:banane,banane,banane+pepene rosu,struguri,piersici,caise,cirese fara carne,capsuni,mere de voinesti si cam atit.Restul doar asa de pofta.
Valentina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciufulici spune:

Grape-fruit, gutui, merele ale dulci care apar pe la Sf.Ilie, pepene galben, zmeura, struguri, capsuni, cirese albe, pere, prune.

Mai nou de cand m-am thailandezit am descoperit niste fructe care imi plac grozav: fructul pasiunii, fructul dragonului(e un fruct de cactus), fructul lui Jack, mango, durian, tamarind, pomelo (ceva asemanator cu grape-fruit), ananas(dar ma ustura limba de la el), mangostinul,kiwi si guava.
Sunt asa de multe incat am cumparat doua carti despre fructele care se gasesc aici si am citit pe nerasuflate, am ramas placut surprinsa sa vad ca sunt vreo 4 feluri de banane si cateva feluri de mango. Dupa trei ani si jumate de stat aici inca nu am incercat toate fructele pe care le-am vazut. Imi plac si fructele uscate.

Banane prajite ati mancat vreodata?

Ciufulici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iren spune:

quote:
Originally posted by piatra lunii

Cum de-am uitat de cirese?! Sau de mure,mari si negre, sau de dude,mmmm... Insa altceva voiam sa va-ntreb, voi gasiti visine , cele ce nu mai stati in RO? Ca eu aici n-am vazut, si nici gutui. Iar dude am luat cateva dintr-un copac,ca nu mai puteam de pofta, ca altfel n-am vazut sa cumpar.

Aici nu gasim visine,sau cel putin eu n-am gasit,dar am vazut suc de visine la magazinele turcesti.Aveti dreptate,nicaieri fructele n-au gustul din tara...la mine pe primul loc sint fructele de padure,apoi ciresele si capsunile,da aici nu prea au gust...da gutui am vazut,inca n-am incercat,ca-s cam verzi,mai astept nitel,cred totusi ca tot la magazinele turcesti gasesc mai coapte.

Iren&Bogdanelu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns britdi spune:

Banane prajite in unt...ati mincat ? cum sunt ? suna DELICIOS, poate pentru ca sunt fructele mele preferate. :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miguelle spune:

Mere, mere, mere, tari si aromate, zi de zi , ceas de ceas, daca mai sunt si golden, altceva nu-mi trebuie. Problema e ca nu vin singure din piata acasa, si cu timpul stau cam prost.
Ar mai fi ceva loc pt pepeni, da' din pacate doar vara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andruska spune:

Mie imi plac tare mult capsunile, kiwi, nectarinele, ananasul si MANGO hmmmm ce bun este !!!!

Andra cu burtica de 26 saptamani si Andrei (4 ani)
Album Andrei:
http://www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Album+principal&mid=954&cid=448

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonab spune:

Eu cand eram gravidutza mi-a zis cineva ca mango are multe multe vitamine si atunci am "bagat" in mine muuult mango... acuma nu imi mai place asa mult si am alte preferinte: CIRESELE ! (iar in perioadele cand nu se gasec - ciresele din borcane - compoturi ). Si imi mai place si pepenele verde ....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Margot spune:

Mie cel mai mult imi plac visinile si strugurii.In facultate in sesiune imi cumparam cate 2 kg de visine si mergeam la invatat.
Apoi bananele si kiwi.
Margot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana_B spune:

Toate fructele imi plac, as manca toata ziua numai fructe daca as putea, nu conteaza ce, numai sa rosteasca cineva cuvantul "fruct" si mi se si face pofta.

Oana_B

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura T spune:

Mie imi plac la nebunie capsunile, dar si zmeura, murele, piersicile dulci si zemoase, pepenele si rosu si galben, strugurii negri si dulci si mai fara samburi, si in general mai toate fructele imi fac pofta!!!

Laura si bebitele: Bianca (4 1/2 ani) si Ramona (1 an + 5 luni)

Mergi la inceput