ce fructe preferati?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Pe primul loc imi place pepenele rosu. Apoi, imi plac strugurii, ananas, banane, capsuni, insa pepenele rosu este preferatul.

Crinuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adi2003 spune:

quote:
Originally posted by ralucami

Mey Adi de ce te-ai suparat?? Era doar o gluma! Nu stiam cum sa fac introducerea si m-am gandit ca ar fi bine sa o incep cu o glumitza. Sorry!

Hai noroc si sanatate- ca-i mai buna decat toate!

Chiar nu m-am suparat deloc si n-ai de ce sa-ti ceri scuze. Doar ca am precizat ulterior la ce m-am gandit cand am postat subiectul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns osolita spune:

Mie imi plac cel mai mult ciresele si mi-e tare ciuda ca nu se gasesc decat 1-2 luni pe an. Pe locul doi e pepenele verde iar apoi urmeaza strugurii, mango, merele, etc.
Bananele si capsunele sunt pe ultimul loc, daca n-ar exista nu le-as simti deloc lipsa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamamariana spune:

Fetelor dragi (Ralucami si Babee) fructele alea tepoase, daca sunt de culoare rosie cu ceva reflexe verzui se numesc rambutan. Liciile sunt tot rosii dar au coaja ca si pielea de sarpe. Au cam aceeasi marime iar gustul este diferit. Dintre cele doua, eu prefer liciile, nu ca rambutanul nu ar fi bun, dar are o cojita subtire peste miez care se ia greu si pe mine ma deranjeaza la dinti.
Dintre fructele mele preferate: marul, para, piersica, mango, ananasul, papaya. Ar mai fi, dar s-ar putea sa va dau niste nume pe care nu le-ati auzit niciodata si sa spuneti ca sunt nebuna... Insa, cu tot riscul, va spun doua care sunt o nebunie a gustului din punctul meu de vedere: mangosteen si long hong. Poate ajungeti vreodata pe aici - sa stiti numele si ce anume sa cumparati. Mai am inca fructe pe care nu le-am gustat. Nu cred ca va puteti imagina cat de multe sunt aici. Si luna viitoare incepe sezonul capsunilor care tine pana prin februarie. Nu imi plac in mod deosebit mie, dar imi place la nebunie sa fac un tort de capsuni proaspete de revelion si de ziua sotului. Dar daca nu e zapada... tot degeaba
Numai bine,
Mamamariana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns she_wolf spune:

Mie imi plac merele verzi, nectarinele, piersicile, visinele, ciresele, portocalele (mai ales sucul, care este sucul meu preferat), strugurii, bananele...
In schimb nu ma omor deloc dupa: caise, mango, papaya.
Capsunele si fructele de padure imi plac mai ales in tarte , altfel mi se par cam acrisoare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piatra lunii spune:

Cum de-am uitat de cirese?! Sau de mure,mari si negre, sau de dude,mmmm... Insa altceva voiam sa va-ntreb, voi gasiti visine , cele ce nu mai stati in RO? Ca eu aici n-am vazut, si nici gutui. Iar dude am luat cateva dintr-un copac,ca nu mai puteam de pofta, ca altfel n-am vazut sa cumpar.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Banti spune:

Mie imi plac mai toate fructele in general, dar in special piersicile, capsunele, strugurii si portocalele. Eu am mincat rodii, dar nu mi s-au parut ceva deosebit, au prea multi simburi, e mai buna o piersicuta

Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielac spune:

Piersicile romanesti, bananele , ... si restul fructelor!!!

Dana si Diana-Maria
http://www.babiesonline.com/babies/f/fatamea
http://www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=diana+nou&mid=201&cid=1072
paginuta personala:
http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=danielac

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Violeta spune:

Capsunele!!! Savoarea lor imi place si in crema din cicolata, in inghetata, ceai, guma de mestecat, etc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danza spune:

Asa... sa le luam pe rand, ca deja imi ploua in gura> au fost ani in care puteam sa mananc cate 2-3 grapefruit pe zi. La fel am patit-o si cu merele Golden dar nu coapte de-a binelea, adica un pic verzui si acrisoare, pana la sarcina nu suportam capsunile, iar in timpul ei mancam de rupeam cate 2 kg pe zi ..pana am facut intoxicatie:(( si am stat in spital.
Dupa ce am nascut, m-am calmat nitel si pap (moderat): rodie (tare gustoase sunt), mandarine, mere, acelasi grapefruit, coacaza neagra, afine, mure, dude, capsuni, piersici necopti, caise necoapte, visine, cirese, mult pepene galben, mai putin pepene rosu, o gura-doua de banane, struguri Moldova (neagra, dulce cu bobite mari care sta pana in februarie), nectarine, kiwi - adica mai tot ce se gaseste pe piata aici si la voi.
Nu-mi place ananasul in nici o forma, avocado, zmeura si nici mango, care e prea atoasa:))) pt portocale n-am avut niciodata o pasiune prea mare, iau o felie-2 si basta!

Cu drag,
Dana, mamica lui Danutz
Album:http://www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Danut+la+2+ani&mid=1214&cid=2250

http://www.yamafoto.com/?ref=6599

Mergi la inceput