Cred ca m-am bucurat prea repede!
Raspunsuri - Pagina 8
crinuta spune:
Mina draga, ce mai faci? E mai bine acum? Of, rusii astia s-au gandit sa ne asalteze in acelasi timp. Lasa, ca gasim noi o cale sa scapam de ei pt vreun an si ceva.
Astept vesti de la tine.
pupici
Crinuta
Lorelai spune:
mitzura, felicitari!!! ma bucur nespus pentru tine. abia acum am reusit sa intru pe forum si am vazut vestea cea mare.
pe mine m-au gasit astazi rushii dupa 7 zile de intirziiere. acum citeva zile mai aveam sperante dar de vineri temperatura a scazut la 36.5 asa ca ma cam asteptam la musafiri. acum am cazut iar in butoiul cu melancolie.
va pup pe toate,
lorelai
crinuta spune:
Lorelai, si la mine temp a scazut tot de vineri..
Asta e, se pare ca luna asta a fost mare dezamagire pt unele dintre noi, dar sper ca in curand sa putem zambi...
pupici
Crinuta
Diana1968 spune:
Felicitari si ma bucur nespus pt. tine. Mi-a placut ca atunci cand am plecat in deplasare erai in asteptare si cum m-am intors l aservici zic, ia sa vad i-au venit sau nu? Mare surpriza si bucurie. Colea mea de birou s-a bucurat si ea pt. tine, pt. ca eu mai citesc tare si ma supar sau bucur alaios. Acum sunt si eu in emotii. Desi sunt de-abia in a 14-1 zi eu deja cred ca trebuie sa se fi intamplat la mine unirea dintre cei implicati.
Spun asta pt. ca mucus am avut , dureri usoare la oavre(dupa pureon) fusera, dana dana am facut corepunzator si acum nu mai am mucus, deci cred ca s-a terminat perioada fertila pt. mine. In afara de o usoara caldura in uter nu am mai simtit nimic deosebit. Eu, in exaeratul meu optimism ma andesc ca mi s-a incalzit uterul din cauza vreunui mic ovul fecundat care isi cauta loc pe acolo??? Cred ca visez cai verzi pe pereti.
diana
janib spune:
FELICITARI. SA FIE INTR_UN CEAS BUN . SA FIE UN BB SANATOS SI SA CREASCA LINISTIT IN BURTICA LU MAMI
Irinel spune:
Mina si Crinuta,
Luna viitoare (de fapt asta) sa fie cu mai mult noroc, sa ne dati si voi vestea cea mare. Aveti incredere in voi. AM mai scris la un alt subiect, si eu am avut probleme in a ramane graviduta, am luat vitamine(care includeau si acid folic), am folosit pozitiile de cele mai favorabile pentru conceptie si dupa, am stat cu picioarele in sus rezemate de perete, sau cu poponeata in sus si cu perne sub burtica (depinde de "pozitie"). Nu stiu daca asta a fost cheia succesului, dar a iesit bebica... Eu temperatura nu am luat-o, dar cam sesizam cand eram la ovulatie dupa durerile intr-o parte sau alta, dupa mucus...
Va pup cu drag si va doresc din tot sufletul sa va vad la rubrica de mamici in devenire!
Irina si bebe(ii?) din burtica
saptamana 9 (DPN 9 iunie)
mitzura spune:
Fetelor va multumesc pentru gandurile bune si sper sa fie asa cum imi urati!
Crinuta si mina, imi pare foarte rau ca n-a fost sa fie luna asta. Eu chiar ma gandeam ca se intampla ceva la voi, dupa cum povesteati.Dar o sa vina bebe si la voi, cu siguranta si la toate fetele care il asteapta.
Nu se poate ca bebicii aia care stau pregatiti sa aterizeze in niste burtici, sa nu va vada cat de curajoase sunteti si cat de mult va luptati pentru ei. Totul e sa nu va pierdeti speranta.
Va pup dulce pe toate.
Jasmine spune:
Mitzura,draga mea,felicitari !!!!!
Eu acum m-am intors din luna de miere si am intrat pe forum.
Sa dea Dumnezeu sa duci cu bine sarcina la bun sfarsit,sa ai un bebe sanatos.
bunny spune:
BUNA !!
Am citit de azi dimineata mesajele voastre,de la inceputul subiectului. Dupa cum vedeti sunt 'boboc' aici , deocamdata sunt inca numai in perioada de si , dar deocamdata numai cu gindul la bebe!
Nenea Dr mi-a spus sa stau cuminte 3 luni dupa ce intrerupt anticoncep.( si au trecut numai 2 luni). Asta nu ma opreste sa 'va citesc' si sa traiesc alaturi de voi marile bucurii le vietii.
Felicitari mitzura ( trebuie sa recunosc ca subiectul tau a fost cel care mi-a atras atentia si l-am devorat ) dar si celorlalte viitoare mamici !!!
O zi buna tuturor si cit mai multe vesti bune
mani
ps e primul meu msg ,sunt online numai de o saptamina
bety spune:
Bine ai venit si succes, pentru ca vad ca ai activitate intensa zilele acestea. Sper sa-ti atingi scopul , asa cum ne dorim toate!