Cred ca m-am bucurat prea repede!
Raspunsuri - Pagina 7
Marcelle spune:
Mitzura, ce
veste buna pe ziua de astazi!!!!!!!!!!!!!! Doamne, sa te bucuri cat poti, fii precauta, dar nu exagera si mai ales nu iti fie frica.E foarte important, spune-ti mereu ca vei reusi si vei vedea ca asa va fi, o sa duci aceasta sarcina pana la capat, si vei avea un scump si dulce.
Ma bucur pentru tine, si pentru fiecare care reuseste si asteptam o veste buna!!!!!
Mina, eu cred ca si la tine e aceeasi veste, chiar daca liniuta a aparut mai tarziu. Eu mi-am facut zeci de teste, si mai repede si mai tarzii si o singura daca mi-a aparut doua liniute, dar rapid ( aveam 5 zile de intarziere), dar in rest a doua liniuta nu am vazut-o niciodata, nici macar dupa cateva ore si tare as vrea sa o vad si eu.
Crinuta, nu fii suparata, speranta moare ultima!!!!
Va pup
Marcela
Irinel spune:
Bravo Mitzura!!!!!!
Mi-a placut ca esti prima mamica de iulie-august si ai si deschis subiectul :-))
Sa te ajute Dumnezeu sa fie totul binesi cu bebe si cu tine! (dupa ce nasc ca acum n-am voie...).
Mina, nu dispera, daca ai inca simptomele, e posibil ca hormonul HCG sa nu apara inca la tine intr-o concentratie prea mare si din cauza asta testul arata negativ).
Ce test ai folosit?
Neaparat daca nu se arata uraciosii sa mai faci unul!!!
Cu drag,
Irina si bebe(ii?) din burtica
saptamana 9 (DPN 9 iunie)
Irinel spune:
Crinuta, fruntea sus!
Pana nu vine ciclul nimic nu e sigur. SI, oricum, incearca sa nu mai fii asa stresata (nu-mi spune ca e usor sa dai sfaturi si greu sa le aplici ca sunt patita, da crede-ma ca nu ajuta, incearca atunci cand te gandesti prea mult la bebe, sa iesi sa te duci undeva, sa iti faci o ocupatie care sa iti capteze atentia).
Abia astept sa te vad la fel de fericita ca pe Mitzura!
Irina si bebe(ii?) din burtica
saptamana 9 (DPN 9 iunie)
mitzura spune:
Fetelor, imi dau lacrimile cand va citesc cuvintele si incurajarile. Sunteti nemaipomenite si asa ati fost mereu. Nu stiu ce m-as fi facut atunci cand mi-a fost greu fara voi si fara desprecopii. Tot ce-mi doresc este sa simtiti si voi fericirea mea, pentru ca stiu ce neagra poate fi disperarea cand vezi ca a mai trecut o luna si tot nu s-a intamplat.
Crinuta draga mea, si mie mi-a scazut temperatura la limita acum cateva zile. La mine 37.0 e limita, la 39 deja imi vine (doamne pazeste sa nu vina nimeni ca ii boxez). De aceea eram atat de disperata la sfarsitul saptamanii. Si apoi, bucurie, a crescut la loc. Am citit pe Fertilityfriend ca dupa 7-10 zile de la fecundare, si anume cand are loc implantarea outului in uter, temperatura inregistreaza o scadere. Mai stii, poate ca asta se intampla la tine. Asa ca nu-ti lua gandul de tot. Si daca totusi vin, incearca sa gandesti pozitiv. Gandeste-te ca esti sanatoasa si sotul tau la fel si oricand se poate intampla. Sunt alte probleme mult mai grave, care nu mai pot fi rezolvate si unde chiar nu mai e speranta (noi am trecut printr-una vara asta).
Anis draga, si matia, si mel g si toate celelalte care incercati de mult, ce am scris mai sus e valabil si pentru voi. Sunt cu gandul alaturi de voi si imi pare rau ca nu pot sa fac mai mult de atat. Imi sunteti toate foarte dragi si de aceea va doresc sa vi se implineasca la toate cea mai mare dorinta.
Na, ca acuma sunt intr-o dispozitie de asta emotionala si lacrimogena (probabil din cauza lui bebe).
Pupici.
Roxana_G spune:
Uraaaaa! Ai stiut tu ce ai stiut!
Felicitari viitoare mamica. Sa iti traiasca BB si sa fie sanatos(oasa) si tu sa ai o sarcina usoara usurica.
Rox
crinuta spune:
Chiar ca m-am bucurat prea repede. M-au cam gasit uratii de rusi, nu de tot, insa au venit cam 75%.. , intelegeti voi
Asta e. Fiind prima data cand am prins ovualtia chiar am sperat, insa imi dau seama ca cer cam mult sa fi reusit din prima incercare.
Sper sa reusesc data viitoare.
Ah Mel cat te inteleg acum.....
pupici
Crinuta
mina spune:
Salut fetelor, si sa dam Cezarului ce-i al Cesarului, dupa cum urmeaza:
MITZURA, DE TREI ORI URA SI FELICITARI ! SA FII SANATOASA SI OPTIMISTA SI CU CHEF DE VIATA ! SA-TI ASCULTI SOTUL, CA VAD CA SE MISCA BINE, SI SA NE TII LA CURENT CU TOATE CELE, CA IN CURAND VOM AVEA SI NOI NEVOI DE SFATURI. SI CAND PUI MANA PE BURTICA TA SA TE GANDESTI SI LA NOI. TE PUP DULCE!
Acuma scuzele: de ieri de la pranz eu mi-s lata in pat ! M-au prins nepoftitii si am avut niste dureri grozave, infioratoare. De aceea nu ati mai auzit de mine.
Ma ingrijoreaza durerile astea, care-s chiar mai urate decat ce-am avut pana acum (si cu uterul meu retrovers am avut ... ). daca mai pun la socoteala si petele alea maronii care m-au tinut atatea zile... ciudata evolutie am avut luna asta, nu-i asa?
O sa merg al doctor, de indata ce scap de rusi.
Acuma-s atat de daramata de cat ra umi-a fost ca nici macar deprimata ca nu am reusit luna asta nu pot sa fiu. Si nici nu vreau. Luna sau lunile viitoare o sa fie cu succes, nu-i asa?
Va pup !
Mina
Ce nu te omoara te intareste (si data viitoare va fi floare la ureche).
adita spune:
quote:
Originally posted by mitzura
adita, si tu acum in ce luna esti? si de ce ai pierdut prima data? (poate mi-ai spus atunci dar nu mai tin minte). Intr-adevar simt multa fericire, dar amestecata cu foarte multa teama pentru bebe. Oricum azi am aflat ca testul de toxoplasmoza e negativ, deci am eliminat macar o cauza. Dar tot mi-e teama.
Si eu as vrea sa aud si de la voi vesti bune!!!
La mine povestea cu sarcina pierduta a fost de mult. Acum am deja 2 copii, unul de 2 ani si unul de 5 luni si jumatate. N-am reusit sa aflu exact de ce am avut probleme prima oara. S-ar putea sa fi avut toxoplasmoza, dar nu se stie sigur. Oricum, nu stiu de ce dar la prima sarcina parca am stiut de la inceput ca o sa se intample ceva rau. In schimb la celelalte aveam sentimentul ca o sa fie totul bine si asa a fost. Am facut o gramada de ecografii, uneori chiar doua pe luna, si asta ma ajuta sa mai scap putin de teama ca bebele are probleme.Pana a inceput sa miste, imi tot faceam griji.Succes si tie.
Doamne ajuta cui saruta si sporeste cui iubeste
http://community.webshots.com/user/adrianacalin
gongutza spune:
Mitzi iubita nu-ti mai fa probleme,fii fericita ca ai de ce!Ai un bb mic in burtic!!!
Crinuta...imi pare rau....dar o sa vina bb si la tine cat de curand,sunt sigura de asta!La noi toate,de fapt!Fii optimista iubita!!
Va pupic
adina